Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuurzona

Apel do grubych i przepoconych bab w sklepach odzieżowych

Polecane posty

Gość gość
rozmiar normalny czyli 38 ale czasem ze wzgledu na klatke piersiowa 40/42 nr nr nie rowny chyba zem gruba, co :D

Gość obuurzona
autorka - pustak nad pustakami, gimnazjalistka sprzedajaca szmaty smie obrazac otyłę kobiety , hahahahaha, pelen profesjonalizm:D

Gość gość
xl o 40 tez cieniutka nie jestes

Gość obuurzona
jestem taka pusta ,że sama nie wiem czemu sprzedaje szmaty

Gość obuurzona
rozmiar XXL? czy Ty mnie widziałąś, że śmiesz tak mówić? Akurat mam figurę nielegalną, więc nie mam sobie nic do zarzucenia. Śmiało mogłabym pochodzić po wybiegach. Prawie mam wymiary 90 na 60 na 90. POtem nie śmierdzę, nawet jak się upocę. Wiem co to antyperspiant.

Gość gość
w przeciwienstwie do Ciebie mam KULTURE OSOBISTA, mimo tego ze ktos moze byc gruby ,ale moze być czysciejszy niż twoja niemyta przez miesiac picka. GIMNAZJALISTKA??? hahahaahhaha, pustoscia swiecisz, gratuluje !!!

Gość autorka rubaska w realu
wez idz rozpedz sie i walnij w jakies drzewo moze ci sie szre komoreczki obudza w tym pustym mozgu, a po 2 pewnie walisz potem,dlatego widzisz problem w sklepie, bo juz cie to irytuje skoro na codzien wachasz swoje smrody

Gość obuurzona
Zmienić pracę? A w życiu. Bardzo lubię to robić, pod warunkiem, że przychodzą do mnie normalne kobiety, a innym stanowczo mówię NIE! Paszoł Won! I żadne robaczki mi się nie wyświetlają, Może tobie już tłuszcz zalewa gałki oczne. . . . . HAhaha tak na penwo ;lepiej być grubaską, z pewnością. Wskaż mi choć jednego faceta, który wybrał by grubą i mądrą, a nie piękną, zgrabną i mądrą.

Gość obuurzona
Gość tak pisałąm tu, często wylewam tu jakieś swoje gorzkie żale, bo dusić w sobie tą nienawiść do ludzi i wstręt to nic dobrego. Po co się wyżywać na rodzinie jak można tu. I miło, że chociaż Ty jedna mnie rozumiesz.

Gość aniaqqq
mozesz byc modelka?? haha, dobre, zapewne sama masz spora nadwage , a komentujesz i irytujesz sie jak mrówka na okres, co za histeryczka

Gość obuurzona
I tu Cię zaskoczę, bo mam maturę i to nie od dziś, a od 7 lat, także głupia NIE JESTEm. Dodam też, że bardzo dobrze ją zaliczyłam. . . . .48 rozmiar i ty się tym chwalisz? Matko kochana, ty byś w moje spodnie nawet małego palca od dłoni nie wcisnęła. Masz rodzinę, znajomych? Co kolwiek, nawet wirtualnie...?

Gość gość
wile kobiet jest rozmiaru l czy xl bardzo atrakcyjnych w leginsach i nawet dobrze wygladajacych z inteligencja i poczuciem humoru, i na pewno wyroznia sie na tle wieszakow z tona tapety i rozkroczona picka na dyskotece.

Gość obuurzona
Uwaga podszyw na drugiej stronie grasuje, ja nie mam pracy po znajomości, dostałam ją zapewne dzięki mojej urodzie i inteligencji, oraz pracy z ludźmi i klijętami.

Gość obuurzona
mam mature,ktora sama musiałam zapracowac . . . musiałam dać picke nauczyciekowi ,ale sie udało, a co zazdroscisz czy co

Gość obuurzona
mam mature,ktora sama musiałam zapracowac . . . swoja urode i nogi wykorzystałam, mimo milego romansu zdobyłam cel i mam maturkele sie udało, a co zazdroscisz czy co

Gość obuurzona
Może twoj penis nadwqażona jest krzywy, ja mam zdrowego i jest prosty. Nie dość że tłuściutka to jeszcze i problemy z=skórne z penisem. Oj biedna Ty i Twój los.

Gość nie klam idotko
najpierw masz gimnazjum , teraz mature,a za chwile napiszesz ze studia? hahaha, a po drugie chwalisz sie czy żalisz ? ja mam mgr i tez pracuje ale w ekskluzywnym salonie

Gość obuurzona
"gość w przeciwienstwie do Ciebie mam KULTURE OSOBISTA, mimo tego ze ktos moze byc gruby ,ale moze być czysciejszy niż twoja niemyta przez miesiac picka. GIMNAZJALISTKA??? hahahaahhaha, pustoscia swiecisz, gratuluje !!! " . . . Haha to nazywasz kulturą osobistą? Chyba do przedszkola nie chodziłaś i nie znasz trzech czARODziejskich słów: proszę, dziękuję, przepraszam. To jest kochaniutka kultura osobista. I zauważ, że na poczontku tematu przeprosiłam wszystkie grube lochy, że to piszę, ale niestety nie mam innego wyjścia, lepsze to niż wykrzyczenie im tego prosto w twarz. Nieprawdaż?

Gość obuurzona
"autorka rubaska w realu wez idz rozpedz sie i walnij w jakies drzewo moze ci sie szre komoreczki obudza w tym pustym mozgu, a po 2 pewnie walisz potem,dlatego widzisz problem w sklepie, bo juz cie to irytuje skoro na codzien wachasz swoje smrody " . . . .Jesteś gruba, prawda? Przykro mi, może weź się w garść, zacznij ćwiczyć, zdrowo i skromnie się odżywiać, nie obżerać sie na noc itd. może coś sie zmieni.... Trzymam kciuki. Pozdrówki

Gość obuurzona
"y k****o j****a Autorka ma rację.sam bylem w takiej sytuacji w sklepie.bylem ze znajomymi w odziezowym i tam byla taka wlasnie kobieta waląca potem że ja pie rdole.wydzłem bo rzygi podeszly mi do oczu" . . . .To samo dziś czułam i ja. Jesteś moim fanem. Lubię cię.

Gość gość
a z Ciebie to kto ? pracujesz w sklepie to twoj zasray obowiazek jest obsługiwac klientki i nie wazne czy grube czy chude musisz je obsłuzyc, a po 2 jesli jest przymierzalnia to moze tam wejsc nawet 200kilowa baba smierdzaca potem,a ty mozesz tylko na to popatrzec haha i ja obsłużyc, wiec moja droga pogódz sie z tym haha, jestes tylko sprzedawczynia i tyle, a po trzecie nie ma takiej ustawy,regulaminu czy zakazu wstepu przymierzania dla grubych i zapociałych kobiet,WIEC SIE NIE POPLACZ , musisz tyrac na chleb wiec je obsługuj,WSPÓŁCZUJE ,SAMA TAKA PRACE WYBRAŁAS, HAHAHA, to z*********j.

Gość gość
Takie jaja też są tutaj moj-sekret.pl - POLECAM :D

Gość gość
pomywaczka jestes to obsługuj takie smierdzace babska, chetnie bym tam przyszła i nasrała na posadzke tym swoim chudym tyłkiem:) pozdrawiam pustaczku

Gość obuurzona
"gość wile kobiet jest rozmiaru l czy xl bardzo atrakcyjnych w leginsach i nawet dobrze wygladajacych z inteligencja i poczuciem humoru, i na pewno wyroznia sie na tle wieszakow z tona tapety i rozkroczona picka na dyskotece. " . . . . .O nie tylko nie w legginsach, tego widoku nie moge zniesc. Proszę Cię nawet tak nie mów, bo to paskudny widok. Masakra, uważam że powyżej L powinny nosić tylko worki na kartofle, ewentualnie na śmieci z wyciętymi dixzurami na oczy. Nic więcej. Przykro mi, we wszystkim wam źle. Przepraszam kochane tłuścioszki, nei chce tego pisać, ale język sam się rozwiązuje. To straszne wiem, bozia mnie skara. Św. Piotr nie otworzy mi bramy do nieba, ale wieccie, że ja w dobrej intencji wszytsko piszę. Chcę Wam pomóc, potraktujcie mnie jak waszego archanioła.

Gość obuurzona
Nie dość, że śmierdzą to jeszcze i srają po kontach. eh te grubaski....

Gość januszek35
a ja np gustuje w puszystych, jest sie do czego przytulic i za co złapac, bo wieszaki z zerem tylka i groszkami zamiast biustu sa mało pociagajace.

Gość gość
nasrałabym ci na posadzke i bys musiała to sprzatnac , bo to twoj zasrany obowiazek, ciekawa jestem w jakim sklepie pracujesz , pewnie w lumpie.

Gość obuurzona
'nadwazona hehe oburzona poprawiłaś mi humor swoimi wypocinami usmiech.gif i wiecie co.... podstawowa zasada: CUDZE NIESZCZĘŚCIE ZMNIEJSZA NASZE O POŁOWE więc poczytajcie oburzoną i have a nice day folks ! usmiech.gif '' . . . O co Ci chodzi nadważona? W końću jesteś wróg czy przyjaciel, bo nie wiem jak mam Cię czytać. Albo jesteś gruba, albo chuda, zdecyduj.

Gość obuurzona
przyznam szczerze,ze chciałabym być chudsza,ale moj rozmiar xl jak najbardziej mi odpowiada i czasami zdarza mi sie ze smierdze potem,ale nie tak jak te w sklepie

Gość nadważona
a ch uj cie to obchodzi grubasko