Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuurzona

Apel do grubych i przepoconych bab w sklepach odzieżowych

Polecane posty

Gość gość
ciesz sie babo ze masz robote i nie narzekaj

Gość gość
a ja waze przy wzroscie 156 cm ....70 kg i nie uwazam sie jak powyzej....tu ktos jest zabuzony i niech skorzysta z porady psychologa ,bo ma slaba samoocene o sobie......a jak sie ktos spoci no i co z tego, >>>ZYCIE przyglupy!!!

Gość gość
dziewczynie sie nudzi i tyle,zaklada prowokacje,kiedys juz tu byla z tym samym topikiem.Sprawdza wasza wytrzymalosc.Przeciez to oczywiste,ze to provo:D

Gość marne prowo
marne prowo -10 widziałam o wiele lepsze projekt przypomina mi znaną jakiś czas temu osobniczkę o pseudonimie Fel czy jakoś tak

Gość Obuurzona
Jesli ty mały lilipucie przy takiej wadze nie cUjesz sie jak tłusta utłuczoną maciora to ja sie poddaje. Aż trudno uwierzyć, ze wy siebie akceptujecie. Z Z Z Z I uwaga to nie jest prowokiejszon! To roality sioł, to sie działo na prawdę. I robię to w imię natury, świeżej natury! Ostrzegam grube przed pośmiewiskiem, także mam dobre intęcje.

Gość gość
Pisz częściej Fielko, zabawnie jest Ciebie czytać . Oby częściej, bo bez Twoich żartów smutno tu . Podziwiam Twoją inteligencję i poczucie humoru .

Gość gość
Obuurzona -,ale z Ciebie analfabetka.

Gość gość
okrąglutkie kobiety są szczęsliwe, bo nie muszą sobie niczego odmawiać, a szkapy , patrzą na eklerka, przełykają ślinę i zioną jadem na cały świat.

Gość gość
Latem będąc w jednym ze sklepów odzieżowych, oglądałam ciuchy, po chwili stanęła obok mnie kobieta,myślałam , że to jakaś starsza męcząca się i pocąca Pani.Zapach potu był tak odrażający , ostry, że musiałam wyjść ze sklepu, była to zgrabna młoda dziewczyna, wierzyć mi się nie chciało, żeby tak cuchnąć, przecież jeżeli ma z tym problem to trzeba pójść do lekarza, albo stosować chusteczki odświeżające kilkanaście razy dziennie i kupić porządny antypespirant.Żyjemy w erze telef. komórkowych i komputerów a nie radzimy sobie z potem.

Gość gość
autorka ma racje tylko troche przesadza.

Gość gość
smiesza mnie te komentarze ze rozmiar 40 to juz wielki... ja mam 50 i przez takie komentarze zaczelam sie zaopatrywac juz tylko w sklepach internetowych... cale szczescie ze dzisiaj w internecie mzna znalezc naprawde ladne ciuchy dobrej jakosci jak w www.gaba-fashion.pl bo inaczej chyba zamknelabym sie sbie.. dziewczyny, wspierajmy sie nawzajem, a nie dołujmy...