Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co testy owwulacyjne skoro mozna uprawiac sex codziennie

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie po co sa te testy owulacyjne... Czytalam na necie ze ludzie kupuja te testy by wyznaczyc owulacje By, przed owul i w jej dzien uprawiac sex Noi nasuwa mi sie taka mysl ze kuedys takich testow nie bylo a ludzie dzieci mieli...i kolejna mysl ze mozna uptawiac sex codziebnie by zajsc

Gość gość
Moze te testy sa dla ludzi gdzie part?ner.ma.slabe plemniki i musi je oszczedzac czekajac na owul swojej kobiety???unknown

Gość gość
No to uprawiaj codziennie, powodzenia. Po tygodniu ci sie odechce, no chyba ze siedzisz w domu na bezrobociu i nie masz nic do roboty calymi dniami.

Gość gość
można próbować zaplanować płeć, mnie się udało choć bez testu :)

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
W końcu jakieś mądre dziewczę na tym forum:) Ja tam swoją rypie codziennie po dwa trzy razy i jest z***biście:) Udane wyro to udany związek!

Gość gość
boooooooooooooo plemniki muszą być dojzale aby byc w stanie zaplodnic! Ot to nie nalezy uprawiac sexu codziennie starając się o dziecko. Najlepiej co 2 dni i rano po wypoczynku, zaczynając od 9 dnia cyklu.

Gość gość
Np dokladnie my mamy checi jesli chodzi.o sex.partner ppwiedzial ze mimo.ze on ciezko pracuje to jest gotowy na sex tyle.ile bedzie trzeba czyli codziennie najmniej co drugi dzien

Gość gość
my zaplanowaliśmy 2 córki i jednego syna

Gość gość
I nie naskakujcie na.mnie.poprostu pytam bo Wpisywalam w google haslo ciaza po codziennym sexie i tam.jest napisane ze trzeba wspolzyc czesto i jakies artykuly sa o tym ze to nie oslabia.plemnikow jesli facey jest.zdrowy.bo jesli z nim.kiepsko to musi odpoczywac. Wiec po co te testy?;)

Gość gość
Wiec rozumiem ze te testy sa dla osob ktorym zalezy na planowaniu plci dziecka??

Gość gość
Poprostu wyszlam z zalozenia ze skoro mam.nieregular.cykl czyli raz 26 dni lub 27 28 max34 dni,cykle.to moze.sproboje sex codzieniie.i co drugi dzien ... Odczekam tydIen po okresie i zaczne starania.

Gość gość
I jeszcze raz prosze nie smiejcie sie .pytam.serio

Gość gość
starając się o dziecko powinno się to robić na luzie, a nie co drugi dzień bo będą lepsze efekty. Jak się nie udaje po kilku mies to facet ma dość, bo kobieta chce seksu, tylko w okreslone dni. Co innego jak naprawde męzczyzna ma slabe plemniki, to wtedy faktycznie lepiej oszczędzać.

Gość gość
testy testami, i tak większość zalezy od faceta. Troche mi się śmiać chce jak ktoś mówił że robił wszystko żeby mieć np chłopca, przecież szanse sa 50 na 50, więc bez używania testów też mógł mieć chłopca.

Gość gość
Wiec dowiem sie o co chodzi z tymi testami Bo staram.sie o dziecko Mierze temperat.robie wykres biore castagnus i kw foliowy Noi partner ma salfzin cynk juz cxtery mies wspolzyjemy bez zabezpiecz ale ciazy brak.bo sex byl raz lub dwa razy w tyg.wiec porozmawialismy i.bb myslimy nad sexem.codziennie i co drugi dzien hnmm

Gość liliks
u mnie po 6 miesiącach starań i sexu codziennie, zaciążyłam jak zaczęłam uprawiać sex co 2 dni zaraz po skończeniu miesiączki i tak do 21dc. maż był badać nasienie i tam kazali mu się powstrzymywać od sexu minimum 3 dni żeby ocenic plemniki, wiec cos w tym jest. młody plemnik nie ma szans na zapłodnienie

Gość gość
a ja zaszłam w pierwszym cyklu starań, seks codziennie czasem dwa razy dziennie. nie zakładalam że szybko zajde w ciaże, chcialam się cieszyć fajnym seksem i nie mysleć o zabezpieczeniach.

Gość gość
Wiec czy jest sens bym kupowala te testy owul.??skoro mozemy codzienni i co drugi dzien

Gość gość
nie kupuj testów, ciesz sie fajnym seksem nawet codziennie. i nie nakrecaj się na ciąze, te ktore liczą dni, raczej szybko nie zachodzą.

Gość gość
Bo tak sobie siedzielismy z partberem i czytalismy o tych testach owulacyjnych i ludzie na necie pisza ze sobie je kupuja gdy chca zajsc w ciaze...a partber do mnie no ale co to im skoro by mogly sex uprawiac codziennie lub co drugi dzien i wtedy by nie przegapily owulacji...i tak sobie myslelismy ze te testy robia gdy chca wybrac plec dziecka lub moze nie.maja moliwosci by byl czesto sex lub partner ma.slabe nasienie ktore music oszczedzac do.owul??

Gość gość
Hmmm a moze te testy sa po to by wykryc ze.kobieta ma brak owulacji??? Oczywiscie zapisalam.sie doooo ginekologa.mimo ze pare.mies temu u ginek.bylam i robione.mialam usg jajniki.ok.z.macica tez ok.. Brak nadzerki bo juz wyleczona brak stanu zapal.

Gość gość
a wiecie, że to trzymanie plemników w niewoli do owulacji to mit? A najsilniejsze plemniki mają faceci, którzy seks uprawiają często i regularnie?

Gość gość
Wiecie czego sie boje?? Ze bedzie sex codIennie lub co drugi dzien.i.mimo to.nie bedzie ciazy przez kilka.mies.i co wtedy?????trzeba bedzie wtedy.sie leczyc? Dodam ze mam juz dziecko

Gość gość
Czytam juz kilka dni o owulacji i.wyczytalam ze Niektore kobiety.jej nie maja wtedy sie.musza leczyc A jak ja rozpoznam brak.owu??? Analizuje te wykresy mierzenia temp na necie.i jakos Saleh nie wiem jak rozpoznam.owul

Gość gość
he he he przeczytałam jedną fajną odpowiedź i śmiać mi się chcę :] a mianowicie że plemniki muszą być dojrzałe, otóż koleżanko!! Uprawiałam seks codziennie a nawet kilka razy dziennie, pracowaliśmy oboje fizycznie, ale uwielbiamy seks, po 2 miesiącach zaszłam w ciąże, teraz mam 10cio miesięczne dziecko. A teraz do autorki: mówisz, że kiedyś testów nie było a dzieci mieli. Kiedyś wiele rzeczy nie było a dziś są podstawową, np. samochód, pampersy, foteliki samochodowe... mogę tak wymieniać bez końca. Tzw "staraczki" tak bardzo chcą mieć dziecko, że uprawiają seks raz w miesiącu aby zajść w ciąże, Jest popyt, jest produkt. Mam nadzieję, że pomogłam :]

Gość gość
Hmmm czyli,testy owul sa dla kobiet ktore nie maja mozliwoscqi codziennego sexu?

Gość gość
Hmm naprawde ja sie tak boje ze nie.zajde w ciaze ze juz na zapas czytan co i jak Moj plan na ten.miesiac to sex codziennie a kolejny mies co drugi dzien az do skutku.jak tak bede postepowac a nie zajde przez pol roku to moge myslec ze sa provleny i trzeba probleny leczyc

Gość gość
bo tak i już ma być

Gość gość
Ktos sie jeszcze wypowie