Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczciwa dziewczyna szuka uczciwego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
kolejna księżniczka myśli, że napisze swoje wymagania i książę się znajdzie sam :P niezły pustak z autorki

Gość gość
Nie tłumaczysz bo nie potrafisz. Sama nie wiesz o co ci chodzi i dajesz przykład dlaczego nie szanuję wszystkich kobiet. - bo takich jak ty jest większość.

Gość gość
nie jestem pusta, nie ocenia się ludzi nie znając.. widocznie rodzice zapomnieli nauczyć.

Gość gość
Wybór partnera życiowego to nie kupno samochodu. Tam wystarczy wybrać kryteria i już wyskakuje kilkadziesiąt egzemplarzy. Kochana, nie tędy droga. Zakładając ten temat udowodniłaś, że jesteś dzieckiem. I nie rozumiesz spraw zupełnie podstawowych. To po co chcesz zawracać głowę mężczyznom? Lepiej zajmij się studiowaniem. Może przez te kilka lat odrobinę dorośniesz.

Gość gość
koleś co pisze o tamponie emocjonalnym mnie rozwalił :D gościu czy ty nie zauważyłeś że od KOMUNIKACJI i ROZMOWY zaczynają się relacje z innymi ludźmi i owe relacje mogą ALE nie muszą przerodzić się w coś więcej? :D bez jaj! ja zapoznałam mego faceta właśnie na stopie KOLEŻEŃSKIEJ, na etapie komunikacji i rozmowy, poznawaliśmy się nawzajem i to DZIĘKI tej ach och zUej rozmowie mogliśmy stwierdzić, że pasujemy do siebie i że moglibyśmy dać sobie szansę :P poza tym takie jedno małe pytanko: gdyby dziewczyna napisała że szuka męża, czyli nie do rozmowy :P:P:P ojej, albo chłopaka to by były farmazony na calutkim topiku że jest zdesperowana :P czyli koniec końców klasyka gatunku: cokolwiek samica napisze i tak źle i tak niedobrze :P:P:P i właśnie za takie podejście ja niespecjalnie szanuję płeć przeciwną :P jak jest A to źle jak jest B też źle, dopóki można pojechać po samicy jest OK :P

Gość hyoplimoza
Prawie wiersz ulozylas:bez ostatniego zdania i tak nic z tego- biedny baranku domysl sie dlaczego .

Gość gość
kolejna co udziela dobrych rad. Założyłam temat bo brakuje mi miłości, życiowego wsparcia i czułości. Na ulicy ciężko znaleźć chłopaka.. bo jak do tej pory mi się to nie udało.. w klubach no cóż nie będe wymieniać powodów dlaczego tam nie chodzę. Dla mnie to jest normalne, każdy ma jakieś wymagania.

Gość gość
Nie jestem "kolejna". Jesli już to kolejny. I właściwie spełniam te twoje parametry. Ale nie jestem zainteresowany.

Gość gość
w takim razie przepraszam. I masz pełne prawo do tego skoro uważasz że jestem pustą idiotką. Może i masz racje..

Gość hyoplimoza
Mazs pecha autorko, chyba bardzo za pozno się urodzilas.Jak kogos takiego znajdziesz to będziesz miała niebywale szczęście, bo teraz takich to raczej nie ma.Wymarli albo zrobili się nieśmiali.

Gość gość
"owe relacje mogą ALE nie muszą przerodzić się w coś więcej?" x I nie przerodzą się jeśli facet będzie własnie tylko takim od pogadania. Ja nie wiem jak tam było między tobą i twoim facetem ale z pewnością miałaś w życiu innych facetów których lubiłaś bo można było z nimi m.in. porozmawiać ale nie aż tak aby dać im szansę za to oni czuli coś więcej. Od tego macie koleżanki więc nie rozumiem czemu potrzebujecie kolejnej ale za to z penisem. x "cokolwiek samica napisze i tak źle i tak niedobrze " x Wystarczy myśleć. Nie chodzę do klubów bo tam nie ma normalnych ludzi. Są fajni na takiej samej zasadzie jak ci z Youtube gdy robią coś głupiego i wszyscy się z tego śmiejemy ale normalnym tego nazwać nie można.

Gość gość
A gdzie nazwałem Ciebie "pustą idiotką"? Jesteś po prostu bardzo młoda i pewnych rzeczy jeszcze nie rozumiesz. To nie to samo, co "pusta idiotka".

Gość gość
w każdym razie będę próbować. Niezależnie od tego ile jeszcze krytyki usłyszę. Uważam że każdy ma prawo do szczęścia. A moje wymogi biorą się, że już jeden chłopak bardzo mnie skrzywdził, i nie umiałam długo z tym żyć. Dopiero teraz się otrząsnęła i chcę spróbować być szczęśliwa z kimś innym. Z kimś kto nie będzie mnie poniżał i bił.

Gość gość
"Z kimś kto nie będzie mnie poniżał i bił." x Można było pomyśleć o tym wcześniej.

Gość gość
nie, nie można było

Gość gość
Autorka sama jest dziwna bo skreśliła gościa tutaj a nie powiedziała za co. Pewnie za to, że wie czego chce.

Gość hyoplimoza
Aurorko, az tak było zle?

Gość gość
za określenia "cycki i dziura". Prosze jest określone za co.

Gość gość
tak, i ci którzy sądzą że można było o tym wcześnie pomyśleć nie mają pojęcia o czym mówią..

Gość gość
Wiesz co? Jak za takie coś gościa skreślasz to nic dziwnego, że pozostało ci szukać drugiej osoby w taki sposób. A potem się dziwicie, że was faceci oszukują. Ten chociaż napisał prawdę a mógł kłamać.

Gość gość
a co ma powiedzić że mi się to podoba?

Gość gość
A wszystko ma ci się w drugiej osobie zawsze podobać? Twój były cię bił a byłaś z nim. Ten tutaj napisał coś nie tak i już kopniak w tyłek. Chyba powinno być na odwrót, nie uważasz? Życie to nie kolorowa bajka i jak pisząc prawdę można się wam narazić to naprawdę dziwisz się, że relacje między mężczyznami a kobietami wyglądają jak wyglądają?

Gość gość
zauważ że on sam się skreślił- ostatnie zadanie wypowiedzi.

Gość gość
Napisał, że mieszka za daleko i dlatego. Ty nie uważałaś, że to wielka szkoda.

Gość Gość2
Nie tłumaczysz bo nie potrafisz. Sama nie wiesz o co ci chodzi i dajesz przykład dlaczego nie szanuję wszystkich kobiet. - bo takich jak ty jest większość. Takich jak ja? tzn. jakich? Nie znasz mnie nic o mnie nie wiesz. Ty dałeś się poznać po swojej wypowiedzi i to niestety z niezbyt dobrej strony. 1) sprowadzanie kobiety do "cycków i dziur" - jest po prostu chamskie i świadczy o Twoim wychowaniu i Twojej kulturze osobistej, niestety- nie pochlebnie -a twierdzisz, że: " Dobrze wychowany - jest"- Pytam się gdzie jest???? 2)Kobieta mówi, że chciałaby poznać mężczyznę zaradnego- a Ty na to :" Meble mam ci nosić? Pracowity? Aaa no tak, przecież jesteś studentką więc nie masz czasu pracować. Ale ja musze go znaleźć smiech.gif"-No bez jaj, przecież nie chodzi jej o to, żeby ktoś ją utrzymywał, tylko był zaradny!!! Nie widzisz różnicy? Po co takie głupie wycieczki słowne? 3) I te teksty o mężczyznach bez jaj i tamponach... -to już totalnie brak ogłady i poziomu REASUMUJĄC- Nie pokazałeś się od dobrej strony-delikatnie mówiąc Wytłumaczyłam CI o co MI chodziło, mimo iż nadal twierdzę, że nie pojmiesz, bo wydajesz się być zadufanym w sobie egocentrykiem. A tak na marginesie to dla mnie WSZYSCY z góry zasługują na szacunek, tak mężczyżni jak i kobiety- nie mnie ich oceniać , nie muszę wszystkich lubić,nie muszę się z każdym zgadzać - ale szanować -TAK

Gość gość
teraz to Ty sobie zaprzeczasz. A co miałam pomyśleć widząc taką wypowiedź? Nie mam ochoty znowu być potraktowana jak śmieć, słyszeć że jest się tylko p*****ną c*pą i nic nie wartym człowiekiem. Czerwona lampka.

Gość gość
Wróciłem na chwilę. Do tej powyżej: ty też mnie nie znasz i jak się zachowałaś? Ja cię nie wyzywałem od wieśniaków ale uznałaś, że ty masz takie prawo wobec mnie (nie znając mnie) więc skoro zachowujesz się jak gnój to tak będziesz traktowana. x Nie sprowadziłem kobiety do dziury i cycków. Ja wiem, że forum to nie katalog AVONU gdzie są duże, kolorowe zdjęcia a mało tekstu ale przeczytaj dokładnie kilka razy to co napisałem i pomyśl trochę. Chociaż spróbuj. x Zadałem pytanie co to wg. niej znaczy zaradny więc otrzyj pianę z buzi i idź się przewietrzyć. Odrobina arktycznego powietrza jeszcze nikomu nie zaszkodziła. x Nie, nie wszyscy zasługują na szacunek. To nie znaczy, że czuję wobec nich odrazę tylko tyle, że są mi obojętni Tak bardzo przejmujesz się ludzi mijanych na ulicy?

Gość gość
Jeszcze nigdy nie nazwałem żadnej dziewczyny p*****ną c*pą. Tej ze wścieklizną wyżej się zbiera ale to jeszcze. Znam facetów co tak robią ale oni się nie przejmują bo i tak na brak powodzenia narzekać nie mogą :D

Gość gość
proponuję przestać sie spierać. Nie po to założyłam wątek aby ktos tutaj się obrażał i poniewierał drugim człowiekiem.