Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczciwa dziewczyna szuka uczciwego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, że aż w Krakowie. Ponad 350km.

Gość Gość2
Ej "Ty powyżej" :-) Oceniłam Cię po Twoim poście i wytłumaczyłam grzecznie mój punkt widzenia. Niestety Twoje dalsze wypowiedzi potwierdzają tylko TWÓJ CAŁKOWITY BRAK KULTURY, i skoro mi się "zbiera"- nie powstrzymuj się za bardzo- pokaż jaki jesteś naprawdę :-) :-) :-) A wieśniakiem potocznie nazywa się człowieka mało kulturalnego stad moje porównanie, za które NIE przepraszam, gdyż jest adekwatne. I juz uciekam cichutko, żeby Autorce topiku nie zaśmiecać, życząc jej owocnych poszukiwań. Pozdrawiam cieplutko

Gość gość
myślę że z moich poszukiwań nici :( ale dzięki :)

Gość Gość2
Głowa do góry. Twoje kryteria są fajne i chyba NORMALNE, ale rzeczywiście może być ciężko, fajnych facetów ze świecą można szukać. :-)

Gość gość
ale ja już chyba zostałam skreślona :D bo jak widze większość panów uznaje mnie za niedojrzałą emocjonalnie księżniczkę. Może i z takiej strony się według was zaprezentowałam, ale to nie oznacza, że taka jest prawda.

Gość hyoplimoza
Jasne, ze nie. Kogo ty słuchasz. Jestes dobrze ulozona dzewczyna z dobrego domu,ktora cos sobą reprezentuje.A takich jest niewiele.

Gość gość
dzięki :)

Gość gość
"Jestes dobrze ulozona dzewczyna z dobrego domu,ktora cos sobą reprezentuje.A takich jest niewiele." x Na szczęście hyoplimoza czyta w myślach bo nikt normalny nie napisał by czegoś takiego o kimś tylko po paru postach.

Gość hyoplimoza
Chyba, ze zbyt dobrze zna się na ludziach.Ludzie nawet sobie nie wyobrazaja, jak dużo wiedzy o tym,co sobą reprezentują,kim naprawdę sa, swoim zachowaniem, sposobem bycia,reakcjami werbalnymi i niewerbalnymi.To czysta psychologia,a na tym opierają się moje konyakty interpersonalne. I cale zycie mi się to sprawdza.Trzeba tylko umiec widzieć i sluchac. Mi nie trzeba nic mowic, ja zawsze zbyt dużo widze i slysze.Jestem uwrażliwiony na szczegol i to od bardzo wszesnego dzieciństwa.

Gość gość
teraz wszyscy będę udowadniać kto ma rację a moje poszukiwania pójdą w las :D

Gość hyoplimoza
Partnera do dyskusji moglabys mieć, wirtualnego,ale tutaj raczej nie znajdziesz tego kogo szukasz.