Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konnieie

Moja 15letnia córka chce wyjechać z chłopakiem na weekend pozwoliłybyście

Polecane posty

Gość Konnieie

Ola (tak ją nazwijmy) ma 15 lat, od roku jest z chłopakiem ze szkoły. Wczoraj powiedziała mi że chcą w następny weekend wybrać się w góry, tylko we dwoje. Mnie ten pomysł oczywiście się nie spodobał, męzowi również. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość w sumie to jest ciekawe
mam syna 15 letniego, tez ma bliska koleankę nie ma opcji o wspolnym wyjeżdzie, to jeszcze dzieci, jak my bysmy jechali to jak najbardziej mogłby wizac kolezanke, po mojej rozmowie z jej mamą

Gość gość
To jest nielegalne, jeżeli się zgodzicie to będziecie współwinni :D

Gość gość
widzę że chcesz szybko zostać babcią. W ogóle co z was za rodzice kiedy pozwalacie takiej małolacie na chłopaków, teraz jest nauka, na miłośc**przyjdzie czas! :O

Gość Stanowczy Czesław
Nie, sam kiedyś miałem 15 lat i tylko r*****ie było mi w głowie. :classic_cool:

Gość gość
A co oni mogą pozwalać? Seks może uprawiać po lekcjach w toalecie i wrócić grzecznie do domu

Gość Konnieie
co jest nielegalne? oboje mają skończone 15 lat od paru miesięcy współżyją, byłam z córką u ginekologa,wiedzą dużo o antykoncepcji...tyle że mi chodzi ogólnie o wyjazd...czy nie narobią jakiś głupot, boję się o nią jest jeszcze bardzo młoda

Gość gość
Nie, co innego gdyby miala te 17 lat.

Gość gość
Młody będzie miał wymówkę w sądzie, jej starzy mi pozwolili, oni teraz niech odpowiadają za to ;-)

Gość gość
"od paru miesięcy współżyją" i tak piszesz to spokojnie, co z ciebie za matka żal :O

Gość gość
twoja corka ma 15 lat, 15!!!!wspolzyje a ty tak sobie o tym piszesz...:o

Gość gość
Ale patologia, 15 się r***a a ta jeszcze jej broni, stara k***a! :D

Gość gość
A poza tym co k***a ze ma 15 lat to nie może mieć chłopaka? Ja p*****le, sami nie chcieliście mieć kogoś w tym wieku? Jesteście p******i

Gość gość
coś mi sie wydaje, że ta matka taka "postępowa", bo sama jest dośc młoda, była wpada i teraz córce pozwala popełniać te same błędy ;]

Gość gość
nigdy w zyciu po co zeby zaciazyla

Gość gość
Zaraz stara k***a napisze że ona współżyła w wieku 13 lat i żyje, rodzice wiedzieli ;-)

Gość gość
Ale z was p****y. I co z tego ze uprawia seks? Co to dziwne? To jest tylko dla osób powyżej 25 lat?

Gość gość
Mieć chłopaka a r****ć się to co innego k***o! :D

Gość gość
ja mlodo wpadlam(21lat) i jestem postepowa, ale o seksie w tym wieku nigdy bym tak spokojnie nie napisala...to chyba prowo:D

Gość gość
no tak skoro matka to czysta patologia, ktora dyskutowac nie potrafi bez uzywania niecenzuralnych slow, to czego sie dziwic gowniarze co ledwo od ziemi odrosla a juz sie puszcza :o

Gość gość
Tępy bezmózgowcu 25 to nie 15, 15 niczym się nie różni od 13, czy to oznacza że można r****ć 13? :D

Gość gość
Ale młoda ma fajnie, ma 15 lat i nie ukrywa tego, że współżyje bez ślubu z jakimś gachem. Ja mam 24 i do tej pory udaję przed rodzicami, że nie ma tego tematu, bo co by to było gdyby się dowiedzieli, że ich córeczka... :P

Gość gość
jak matka pisze, że jej córka od roku jest z chłopakiem, czyli roochała się od 14 roku życia już :O żal żal żal:O

Gość Konnieie
co za teksty??? córka miała ukończone 15 lat gdy zaczęła życie seksualne, jest dojrzała jak na swój wiek a co do mnie to was zaskoczę, bo pierwszy raz spałam z facetem mając 25 lat

Gość Konnieie
"gość no tak skoro matka to czysta patologia, ktora dyskutowac nie potrafi bez uzywania niecenzuralnych slow, to czego sie dziwic gowniarze co ledwo od ziemi odrosla a juz sie puszcza" -> w którym miejscu użyłam niecenzuralnych słow? zacytuj ! to Wy rzucacie przekleństwami aż całe posty w gwiazdkach

Gość gość
A tu jakaś cielicha chciała odbierać dziecko za biedę, tą zdzirą niech się zainteresuje i pisze donosy ;-)

Gość gość
jasne już ci wierzymy buhahaha

Gość gość
15 różni się od 13. Sama jesteś tepa. Seks jest dozwolony od 15 lat. K***a dlaczego tego nie robić.

Gość gość
To taki pasztet jesteś że wcześniej nie znalazłaś chętnego, skoro wspierasz własne dziecko w r*****iu? :D

Gość gość
Nie jak cos sie stanie to wy pójdziecie siedzieć. Nie ma osoby pełnoletniej która może zadecydować. Nie chodzi tu o sex a o nocleg .