Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konnieie

Moja 15letnia córka chce wyjechać z chłopakiem na weekend pozwoliłybyście

Polecane posty

Gość gość
provo 0/10 :o

Gość gość
jakbym miała córkę w życiu nie pozwoliłabym żeby uprawiała sex, spotykała się z chłopakami w wieku 15 lat! To jakaś patologia Trzeba umieć wychowywać dzieci, ale do tego trzeba dorosnąć, jak widać nie każdy nadaje się na bycie odpowiedzialnym rodzicem :O

Gość gość
K***o niedorozwinięta ja jestem tępa? Ciemniaro to że jest dozwolony nie znaczy że 15 różni się od 13 larwo odmóżdżona! :D

Gość gość
a ja nie jestem zaskczona, znalam pewna pania, wielce do kosciola latala, a jej 15-16 letnia coreczka wspolzyla z chlopakiem, a mamusia jej tabsy kupowala P********a patologia :/ ale mamusia tez super, 18 lat i pierwsze dziecko Coreczki za to podszkolila, p*****la sie z kim popadnie, ale zabezpieczaja i nie ma wpadki jak u mamusi :D

Gość gość
Różni się idiotko. Nie rob z d**y ołtarza. 15 latka ma już swój mózg i potrzeby. ALE NA SZCZĘŚCIE TO NIE TY O TYM DECYDUJESZ. A zdanie jakiegoś katola mnie nie interesuje

Gość gość
tak, pozwoliłabym

Gość gość
Dla wierzących to absolutnie niedopuszczalne, niemoralne, ale jak się nie wierzy, a zna się na antykoncepcji i innych takich, to czemu nie...

Gość gość
"15 latka ma już swój mózg i potrzeby" x x ja p*****le, r*******o mnie to, kobieto powinnaś chyba iśc do psychologa, bo przez takie myślenie, niszczysz życie tej córce :O

Gość Gość2
Absolutnie nie, do 16 roku zycia dziecko powinno być pod opieką Twoją, nie możesz jej puścić na taki wyjazd, bo jeżeli cokolwiek się stanie( Ciąża to najmniejszy problem-mówię o jakimkolwiek wypadku) Wy jako rodzice będziecie za to odpowiedzialni

Gość gość
A j***ł cię pies szmacisko niemyte, g***o mnie to obchodzi larwo! ...ale demoralizowanie dziecka jest niemoralne, ty k***o nawet nie wiesz co to znaczy, zapisz się do sld albo palikociarni :D

Gość gość
to jest 200% prowo, ale fajnie pohejtować nie?:D

Gość gość
Co wy k***a macie z tym seksem? To wasza dupa? A patologią jesteście wy. Pewnie czekacie bezrobotne k***y do 25 żeby zaciążyć z byle kim i brać zasiłek od państwa

Gość gość
Jakie demoralizowanie? Myślisz ze 15 latki uprawiają seks bo ktos im każe?

Gość Konnieie
Ale w was pełno jadu i podłości. Tak, to prowokacja. Pomyślałam że zapytam, bo chcę wiedzieć co wy o tym myślicie, o takiej sytuacji. Wasze odpowiedzi przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Myślicie tylko co by tu napisać, żeby jej dopiec, jak by jej dowalić. Ktoś pisze że "pewnie sama się w młodym, wieku puszczałam", a gdy odpowiadam że spałam z facetem dopiero mając 25 lat, czytam "To taki pasztet jesteś że wcześniej nie znalazłaś chętnego, skoro wspierasz własne dziecko w r*****iu". TAK ŹLE I TAK NIE DOBRZE. Jak ktoś młodo zaczyna życie seksualne - źle, jak ktoś za późno - to trzeba go wyśmiać, kpić z niego itd. Nie uważam absolutnie że 15 lat to odpowiedni wiek na seks. Ja mam 24 lata i nigdy nawet nie całowałam się z nikim. tak, czekam aż mnie wyśmiejecie, zbesztacie, zwyzywacie od żałosnej nieudacznicy, nołlajfa, paszteta... Załośni jesteście ludzie. Niech do was dotrze, że nie wszyscy są idealni, standardowi.Niech każdy z was pilnuje swojego idealnego życia, tak będzie najlepiej.

Gość gość
cooo??? 15 letnia córka chce jechać z chłopakiem???? Co z ciebie za matka ze nie wiesz jak reagować?? W zyciu bym NIE puściła dziecka 15-letniego na taki wyjazd!!

Gość gość
Prowo nie prowo ale niestety to nie abstrakcja tylko życie, takie k***y istnieją rzeczywiście i mają dzieci... często ponad pół tuzina :D

Gość gość
córka się rypie, matka się tym chwali, pewnie chce żeby nadrobiła to co matka straciła, za młodu

Gość gość
Autorko ty tępa ruro, powinnaś się cieszyć że istnieje jeszcze moralność, a że bezmózgu dostałaś ostrą zjebkę to było konieczne bo kulturalnie byś i tak nie zrozumiała :D

Gość Konnieie
skończcie już to plucie jadem, złośnicy, temat już wystygł

Gość gość
co chciałaś to masz, nie masz się jak z tego wykręcić to pierniczysz banialuki

Gość gość
A ty idź się p******ć z chłopakiem córki ;-)

Gość ortodontaWrocław
Konnieie jesteś inteligentna :) też mnie denerwują ludzie bez kultury a wypowidający się na inne jakże nieznane im tematy ...

No moim zdaniem stanowczo za wczas na takie wyjazdy!! 15 lat to praktycznie jeszcze dziecko za wczas by mieć chłopaka a co dopiero z nim na Weekend jechać we dwoje.

Gość gość
ja bym nie puscila swojego dziecka. ja staram cie wychowac swoje dzieci inaczej niz ty, zeby nie mylily seksu z miloscia, 15 lat i wspolzycie no masakra, czy twoja corka jest na tyl dojrzala eby wycowac dziecko w razie wpadki?antykoncepcja czasem zawodzi a jeszcze jedno ja nie pozwolilabym zeby 15letnia dziewczynka brala tabletki anty. hormony w tym wieku cos strasznego

Gość gosc 20
Prowo, czy nie chyba jako matka powinnas wiedziec najlepiej. Pytac ludzi po forach co o tym sadza? I czego sie spodziewalas? Ze dadza blogoslawienstwo na taki wyjazd? No prosze cie. Jaki poziom pytania, taki poziom odpowiedzi

Gość Konnieie
"gość co chciałaś to masz, nie masz się jak z tego wykręcić to pierniczysz banialuki" >> nie zależy mi szczególnie na przekonaniu ciebie że się mylisz

Gość gość
no ale mama wie lepiej

Gość gość
ortodonta to pewnie pedo, broni inteligencji tej k***y bo sam by chętnie w******ł jej córkę... na oczach "matki" ;-)

Gość oriwederćci
hellołłłł TO JEST P R O W O autorka napisała już kilka postów wyżej więc przestańcie sapać jak wściekle suki! pytanie z gatunku głupich - czy puścić 15latkę z chłopakiem na weekend ale wasze odpowiedzi - poniżej wszelkiego poziomu. Jeśli ktoś ma rację i solidne argumenty to nie wiem po co używać tylu przekleństw . Można kulturalniej chyba, nie?

Gość Konnieie
otrodontaWrocław - dzięki za dobre słowo, jak widać i Tobie się oberwało, że jesteś pedofilem:) a ty przypadkiem nie jesteś kobietą?