Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konnieie

Moja 15letnia córka chce wyjechać z chłopakiem na weekend pozwoliłybyście

Polecane posty

Gość gość
następny pedo! ;-)

Gość gość
może i jest, myślisz że pedo lesba? ;-)

Wyrazów wulgarnych używa dziś przeważnie młodzież. Większość odpowiedzi na tym forum to młodzież. Chcą coś powiedzieć o czym tak naprawdę nie mają pojęcia.

Gość gość
Ty jaruś jesteś mądruśki i wiesz że należy nieletnim dzieciom pomagać w r*****iu, wspierać je, córki wysyłać na r****nko w góry, bo one mają potrzeby, ty z ortodontą wiecie jak je zaspakajać ;-)

Gość Konnieie
jarek co rozumiesz pod pojęciem "młodzież"? mnie się wydaje że te chamskie posty są autorstwa raczej dwudziestokilkulatków i starszych niż młodzieży

Gość gość
niech zgadnę, jaruś jesteś psychologiem dziecięcym albo innym zboczeńcem, znasz się na tym jak nikt, na zaspakajaniu potrzeb 15 latek ;-)

Gość mama nastolatka
pamietam jak pozwolilam synowi spac u dziewczyny-mieli wtedy po 15lat zadzwonila jej mama z zaytaniem czy moze syn u nich spac bo oni wyjezdzaja a Madzia sama sie boi zostac Tak mnie zaskoczyla tym pytaniem,ze sie zgodzilam,zeby nie zostac jakas mniej nowoczesna mamusia pozniej tego zalowalam tzn tej decyzji

Gość gość
nie wiem po cholere naskakujecie na autorke skoro oni sa od roku razem wspolzyja zabezpieczaja sie i uwazaja to sa dojrzali w odroznieniu od innych porozmawiaj z nimi jesli masz watpliwosci i niech jada jesli sa na tyle dojzali ze glupoty zadnej nie zrobia najwazniejsze ze dogadujesz sie z corka bo to sie zdaza coraz rzadziej w dzisiejszych czasach

A dlaczego jest takie że tak powiem niekulturalnie Puszczalstwo!! Rodzicie najczęściej nie mają czasu na wychowanie czy pilnowanie swoich pociech bo pracują czasem po 12 godzin. Oczywiście nie wszyscy ale jest takich sporo. Młodzież w tym wieku różna ma głupie pomysły na spędzenie wolnego czasu. Czy któraś Matka chciała by być babcią w wieku 33 czy 35 lat??

Gość gość
TAK;I i tabletki anty ,bio babka mozna zopstac:-P

Gość gość
ja bym nie pozwolila corce, pamietam jak ja mialam chlopaka w wieku 16 lat i siostra miala osiemnastke to Przemek spal u mnie to mama pilnowala w nocy zeby spal w swoim lozku :P ale swojej corce za nic bym nie pozwolila jechac w gory w tym wieku! 17 - tak, niech jedzie ale teraz stanowczo za wczesnie

Gość gość
mama nastolatka Czemu żałowałaś tej decyzji ?? Czyżby coś zbroili ? Właśnie czasem młodzi ludzie nie pomyślą zanim coś zrobią i tutaj jest największy problem..

Gość mama nastolatka
nie nic nie zrobili;)ale moglam zaproponowac zeby dziewczyna spala u nas-skoro sama sie boi-w pokoju syna,a on ta noc z nami w pokoju a tak jakby sie cos stalo to ja bym byla wszystkiemu winna teraz ma juz 19lat,inna dziewczyne starsza o rok wyjechali na studia di innego miasta i razem nawet nie mieszkaja a ulice obok siebie spotykaja sie juz 2 lata i ani on z niaa nie spi u nas,ani ona z nim u niej ale to ich decyzja:)