Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rowerek dla córki bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam zapytać o wasze opinie odnośnie rowerku marki karbon model daisy w turkusowym kolorze koła 16, wydaje mi się sensowny ten model i ta marka bo polski chce kupić taki dla 2,5 latki pod choinkę kiedy zacznie na nim naprawdę jeździć będzie miała w zasadzie 3 lata. Niestety nie mogę wkleić linku bo pisze z telefonu ale jakby ktoś z Was miał wolną chwilę to bardzo proszę sprawdźcie i napiszcie swoje opinię.

Gość gość
Moja corka jezdzi na pdobnym. Ale ja troche taniej za niego pkacilam. Zaraz znajde nasz to wkleje link

Gość gość
Gość z 17.33 moglabys wyrazić swoją opinię na temat tego rowerka jeśli takiego używa Twoja Córcia ?

Gość gość
U nas są takie rowerki ale dla dziec***ięcioletnich , min czteroletnich. Moja ma 2,5 roku i pół roku temu dostała rowerek biegowy na którym szaleje i na dworze i po domu. Fajny ten rowerek z linku ale wydawało mi się że to dla starszych maluchów.

Gość gość
Szukam koniecznie polskiego rowerka i żeby był w miarę lekki tak do 10 kg. Podany w linku waży ok. 12 kg w połączeniu z wagą dziecka jest to spora różnica nawet te 2 kg.

Gość gość
Szukam koniecznie polskiego rowerka i żeby był w miarę lekki tak do 10 kg. Podany w linku waży ok. 12 kg w połączeniu z wagą dziecka jest to spora różnica nawet te 2 kg.

Gość gość
A dlaczego nie kupisz jej biegowego? tylko jakis przestarzały czterokołowiec?

Gość ta od linku
Corka tez ma biegowy i nie potrafi na nim jezdzic. A na tym z linku smiga jak szalona:)

Gość ta od linku
A czy on jest ciezki? No nie wiem, spokojnie moge go zniesc na jednej rece ze schodow. A przeciez rowerka z dzieckiem nosic nie bedziesz.

Gość gość
Biegowego nie kupię bo myślę, że córka nie będzie chciała na nim jeździć. Wnioskuje to po tym jak dostała jeździk- nie zafascynowało jej odpychanie się nogami więc chce kupić tradycyjny rowerek. Czy on jest ciężki ? Wiem, że waży o 2 kg więcej od karbon daisy i jest produkcji chińskiej nie chodzi mi o noszenie tylko o to żeby córce było lżej jeździć. Wiadomo gdy mniej waży łatwiej jest się nauczyć. Absolutnie nie mam nic do tego modelu bo poważnie zastanawiałam się nad jego kupnem ale chce polski.

Gość gość
Nikt z was nie miał takiego rowerka dla dziecka ?

Gość gość
Nie, ponieważ wszyscy kupują biegowe, a potem po prostu na dwóch kółkach.

Gość ta od linku
Hehe wszyscy biegowy kupuja:-) tylko jakie bylo zdziwienie innym matek jak moja corka biegowym na plac zabaw podjechala. Zadna nie widziala wczesniej takiego rowerka.

Gość gość
a kiedy to było? Ja widzę w zasadzie tylko biegowe.. albo te badziewiaste trójkołowe z kijem, jakąś głową psa czy kaczora z przodu, z daszkiem.. taki szajs plastikowy dla maluchów... No fakt.. widzialam w wakacje chłopca na czterokołowym.. jednego! Tak to same 2-5 latki na biegowych.

Gość ta od linku
Biegowy kupilismy jakos na wiosne. Corka nie umie i nie chce na nim jezdzic.

Gość gość
Chyba jednak nie wszyscy. W mojej miejscowości nie widziałam nigdy rowerka biegowego. Zastanawia mnie też rozmiar kół wszystkie 16 mają jednakowe wymiary ? Tzn długość rury podsiodłowej odległość od siodełka do ramy ?

Gość szkotka uk
moja corka jak miala troszke ponad 2 lata dostala biegowy a potem jak nie miala jeszcze 3.5 to juz zaczela jezdzic na normalnym 2 kolowym. Poprostu wsiadla na niego i pojechala bez zadnych stabilizatorow czy kijow z tylu, wydaje mi sie ze to swietny pomysl z rowerkiem biegowym - moja corka tez nie lubila jezdzic na tych jezdzikach a potem jak dostala rower to nie bylo wyjscia na dwor bez niego. Choc przyznam ze przez pierwsze 3 dni nie bylo szalu i myslalam ze jej sie nie podoba. a poza tym kola 16 to wydaje mi sie troche za duze dla 2.5 letniego dziecka. U mnie takie kupuje sie dla 5 latkow.

Gość gość
Rozmiar kół 16 to ma moja 5latka która wcale do niskich nie należy i jest dla niej akurat, więc nie moge sobie jakoś wyobrazić tych waszych 2latków na takich rowerach...

Gość szkotka uk
dla mnie jak dziecko jest na tyle duze zeby miec rozmiar kolek 16 to powinno juz jezdzic bez tych bocznych, Smiesznie to dla mnie wyglada jak taki wielki rower a dziecko nie potrafi samo na nim jezdzic. Chyba lepiej kupic mniejszy zeby sie nauczylo a dopiero potem zmienic. moja na poczatku jezdzila na 12 ale przynajmniej od razu nauczyla sie bez stabilizatorow i na wiosne wlasnie kupimy jej 16