Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wpuścicie w tym roku księdza do domu

Polecane posty

Gość gość

po tegorocznych skandalach: - polski biskup pedofil z dominikany - ksiadz ktory w wywiadzie mowil, ze niektore dzieci chcą seksu z doroslymi - gejowska dyskoteka w watykanie itp ?

Gość gość
tak, nie jestem już dzieckiem, więc się na mnie nie połasi

Gość Ksiądz Proboszcz juz sie
zbliza, juz puka do mych drzwi..... A serio, od lat nie przyjmuje ksiedza, a oni co roku i tak pukaja do mych drzwi.

Gość gość
wpuszczam kota albo psa palo glupia! Ksiedza zapraszam kazdego roku ! Gdy poblogoslawi moj dom, caly rok mam kase:D:D:P

Gość gość
O, widzisz, jak kasa potem wpada to wpuszczam

Gość gość
mój facet w zeszłym roku w slipach otworzył księdzu drzwi:D akurat odsypiał nocke i obudził go dzwonek do drzwi, ja byłam w pracy. Ksiądz poczekał pod drzwiami aż mój się ubrał, pogadali sobie i dał mu obrazek i cukierka:D

Gość gość
wolne żarty

Gość gość
mój w tym roku nie wpuścił księdza, bo był na podwójnym gazie ..już rano a za rok się zobaczy

Gość gość
co roku przychodzi i co roku wpuszczam, mogę nie lubić księży ale nie odmawiam jeśli ktoś przychodzi

Trudno do mnie się dostać,musiałby przeskoczyć przez płot.

Gość gość
ja nie uznaje kosciola juz od .kilku lat (co nie znaczy ze w Boga nie wierze, bo wg. mnie Bóg i instytucja zwana kosciolem - niewiele maja ze soba wspolnego). Jest za duzo zaklamania i obludy. Księdza nie przyjmuje od 3 lat.

Gość gość
pamietam jak kiedys - bylo to jakies 15- lat temu w niem.ktos mi opowiadal- a pan mial ok. 80- tki, ze jak wykonczyl budowe domu to przyszedl ksiadz do niego aby ten dom poswiecic - tak bez zaproszenia- normalnie i dzwoni do drzwi i chce wparowac juz do srodka a ten niemiec jak to zobaczyl to malo sie niewsciekl - a darl sie na tego ksiedza i wyzywal od diablow ze ten ksiadz nie mogl zakretu wyrobic ! - a ludzie mieli na wsi niezla szopke - heee he - darl sie przytym ze byl jako dziecko wychowankiem siostr zakonnych i one go - jak byl dzieckiem wykorzystywaly seksualnie bardzo czesto i nie dawaly jesc, karaly chetnie i takie rozne rzeczy z nim robily np. chodzily bez majtek i siadaly na lawie a on musial lezec pod lawa i lizac jej c******* fuuuuj !- dodam ze stara c***** !!!

Gość gość
pamietam jak kiedys - bylo to jakies 15- lat temu w niem.ktos mi opowiadal- a pan mial ok. 80- tki, ze jak wykonczyl budowe domu to przyszedl ksiadz do niego aby ten dom poswiecic - tak bez zaproszenia- normalnie i dzwoni do drzwi i chce wparowac juz do srodka a ten niemiec jak to zobaczyl to malo sie niewsciekl - a darl sie na tego ksiedza i wyzywal od diablow ze ten ksiadz nie mogl zakretu wyrobic ! - a ludzie mieli na wsi niezla szopke - heee he - darl sie przytym ze byl jako dziecko wychowankiem siostr zakonnych i one go - jak byl dzieckiem wykorzystywaly seksualnie bardzo czesto i nie dawaly jesc, karaly chetnie i takie rozne rzeczy z nim robily np. chodzily bez majtek i siadaly na lawie a on musial lezec pod lawa i lizac jej c******* fuuuuj !- dodam ze stara c***** !!!

Gość gość
ten facet jest artysta malarzem dosc slynnym - heeeh !

Gość gość
gościu a ty takie info ciekawe skad masz ;D

Gość gość
ja pracowalam u niego w sklepie, a facet opowiadal te ciekawostki wlasciwie kazdemu chetnemu - kto sie nawina i byl wolnym sluchaczem - heeeh ! - wtedy jeszcze krepowalo mnie jak opowiadal takie swinstwa przy swoim synu albo rodzinie- pozniej zrozumialam jak ON cierpi przez to co przezyl w dziecinstwie i ze szczerze NIENAWIDZI instytucji koscielnych ! - opowiadal ze z tego musial leczyc sie psychiatrycznie i bywal zawsze niedozywiony - dlatego nie urusl ...

Gość gość
Tak jak najbardziej uważam to za patriotyczny obowiązek!!!!!!

Gość gość
i nie zapomnij o kopercie !

Tak jak najbardziej uważam to za patriotyczny obowiązek!!!!!! x Jaki to ma związek z patriotyzmem?

ja wpuszczę. bo powinnam:( starsze bliźniaki idą w maju do Komunii i lepiej nie robić im pod górkę. a najchętniej zrobiłabym inaczej. mój były mąż był 7 lat księdzem...

Gość gość
i dlaczego juz przestal byc nim - ksiedzem ?

Gość gość
ona 85 - poczytaj sobie - jest tez w google " bylem ksiedzem " fajna lekturka na nocke moze sie dowiesz czegos i przemyslisz ta komunie dzieci - czy warto !

Gość gość
ona 85 - poczytaj sobie - jest tez w google " bylem ksiedzem " fajna lekturka na nocke moze sie dowiesz czegos i przemyslisz ta komunie dzieci - czy warto ?

Gość gość
ja wpuszcze w kanał

Gość gość
heee he !

Gość gość
i wiecie cooo ? sama nie wierzylam - nie moglam ! - kurde ... jaka ta "instytucja" jest zaklamana KURFFA ! - a w czasie wojny mieli uklad z hitlerem i ... produkcje amonicji dla adolfa !!! a ty kochana poslij dzieci do komunii - wyrosna takie same MADRE jak ich mamusia !!!

Gość gość
hitler takich ladowal do gazu - heeeh !