Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faltisimmo

Nie lubię swojego typu urody

Polecane posty

Gość Faltisimmo

dziecięca uroda, drobna twarz, jasna karnacja, bardzo małe oczy, maluteńkie wręcz, małe wąskie usta, niestety dośc duży nos;( nawet

Gość Faltisimmo
nawet jak się pomaluję to i tak nie wyglądam nawet w połowie tak dobrze jak dziewczyny które mają normalną twarz, normalne oczy... to mój straszny kompleks

Gość wiolaxz
wstaw foto.

Gość Faltisimmo
nie wiem czy to dobry pomyśl z tym zdjęciem... a na jaką stronkę mam wrzucic

Gość Foi267634
UP

Gość gość
Z tego co opisujesz wydaje się że jesteś charakterystyczna. Nie każdy musi mieć wielkie oczy, malutki zadarty nosek. to jest taki oklepany typ urody, ale takich dziewczyn jest sporo. Ty jestes inna, przez co szczególnie możesz się podobać. Ale wiem co czujesz. Też tak mialam przez długi czas. Miałam spore kompleksy na punkcie swojej twarzy, figury. Mam również mała głowę, i wg mnie troszke za duży nos, a do tego tzw drugi podbrodek (niby podono nie jest on bardzo widoczny ale samo jego posiadanie mnie irytuje, nie jest to kwestia zhbednych kilogramow) Oprócz tego przezywalam to ze od zawsze bylam i jestem bardzo chuda. I po prostu nauczyłam sie robic z tego moje atuty. Figura ktora od zawsze byla moją udręką teraz jest moim atutem. Twarz? też żaden problem. Odpowiednia fryzura, makijaż i już. Skoro mowisz że masz małą głowe (podobnie jak ja ) to proponuje (choć trufno mi to określić jesli tak naprawde nie wiem jak wygladasz) dłuższe, proste włosy (optycznie wydluzaja twarz), albo koczek. co do oczu, ja stosuje taki trik ze maluje sobie oczy na gornej powiecie mocna kreske czarna kredką do oczu i lekko na dolnej, takie tzw. lekko przydymione przez oczy są 2 razy większe. Tylko deklikatnie, zeby nie za mocno. Nie przejmuj się, obróć to na pozytywy. Kobieta ma tyle możliwości że może zdziałać cuda ;)

Gość gość
I jeszce jedno . Nie mow ze dziecieca urdoa to wada :D to jest slodkie <3 i ja osobiscie chcialabym miec taka slodka, niewinna twarz ;)

Gość Faltisimmo
dziękuję gościu;) właśnie - mała głowa, nieproporcjonalna to mój kolejny kompleks....mam dość duże uda a z tym małym łepkiem wyglądam komicznie;/

Gość adoratorr
Wrzuć fotkę na zapodaj.net :D

Gość Faltisimmo
niby dziecięca ale nochal mam duży - tak patrzeć en face to masz szeroki nos, a z profilu - długi... i to tego te małe oczka...naprawdę nie ma większego defektu niż połaczenie małych oczu z dużym kinolem

Gość Faltisimmo
*miało być mam a nie masz adoratorr - może być na voila ?? mogę wrzucic na chwilkę

Gość adoratorr
Może być, wrzucaj :D

Gość ona167898
dasz link?

Gość Faltisimmo
voila.pl/index.php?f=1772479.png

Gość Faltisimmo
chooy mi w duupe :classic_cool:

Gość Faltisimmo
już podszywy działają co k***a prostaczki mina zrzedła?? szukacie pasztetów? to do lodówki albo po lusterko !!!

Gość gość
śmiać mi chce z twojej glupoty ;) to weź nie pieprz ze masz kompleksy i inne tego typu bzdury. Tylko wyperdalaj że tak brzydko powiem.

Gość gość
Ja pierdziele kim ty w ogóle jesteś? Boże spuśc bomby na te trąby. Że też tacy p******i ludzie żyją na tym świecie. widać że z drzewa jeszcze nie zeszłaś/eś. Ide sie pociać różową plastikową żyletką, bo metlowej jest mi szkoda marnoważ z twojego powodu...

Gość Faltisimmo
nie, to mi się chce śmiać z waszej głupoty ! zakładam topik, bo chciałam popsać o swoich kompleksach - do tego chyba służy forum, zeby pogadać, nie? i od razu "daj fotę" i tak jest w każdym tego typu topiku po co wam zdjęcie? no po co? czy KTOLOWIEK NORMALNY WRZUCA NA FORUM ZDJĘCIE SWOJEJ TWARZY? może ty zapodaj swoją fotę - jak jesteś ładna to się pochwal urodą a jak jesteś brzydka to też wrzuć, posmiejemy się

Gość ona12458654
nie wiem czy jesteś pasztetem z aparycji, ale naumyślnie napewno...

Gość gość
Dziecięca uroda to plus, dłużej wygląda się młodziej. ;) No chyba, że wyglądasz faktycznie jak małe dziecko. Jednak te cechy, które opisałaś nie do końca pasują mi do dziecięcej buźki, bo raczej odmładzają duże, wydatne usta i mały nosek. Jeżeli mogę Ci coś doradzić, pokombinuj z makijażem. Postaraj się nim jakoś optycznie powiększyć usta i oczy i zmniejszyć nos. Nie wiem czy jesteś osobą szczupłą, czy raczej pulchną, ale myślę, że małe oczy lepiej wyglądałyby na szczupłej twarzy, więc jeśli takiej nie masz, to można pomyśleć o jakiejś diecie. ;) Oczywiście z tym makijażem nie ma co przesadzić, żeby nie wyszedł efekt maski. Powodzenia. ;)

Gość Adonis 22 lata
zapodaj.net/5da1a46a51262.jpg.html teraz ty dawaj swoją k u r w o!

Gość gość
Falltissimo brawo :D

haha autorka ma 100% racji:) wytłumaczcie mi w jakim celu wam jej zdjęcie ? tytuł wątku nie brzmi "czy mam fajny typ urody, czy jestem ładna" - ona pisze że nie lubi siebie tak jak wieele kobiet ... wy byście wrzucili tutaj swoje zdjęcie? bo ja nie :-P

Gość gość
to trzeba bylo powiedziec ze nie chcesz wrzucac, a nie od prostakow wyzywasz. Naprawde pelna kultura. Podziwiam. Nie będe swojecgo zdjęcia wrzucac, bo mogłabym cie olśnic moją urodą i być w jeszcze większe kompleksy popadla kochanie :( To wszystko dla twojego dobra :*

Gość illla
Wenezóela. Owszem, ale czy to był powodo wyzywania od prostakow? Nie dziwie sie ze foty dać nie chciała, ale to nie mogła po ludzku napisać? Ja jestem zażenowana...

Gość Faltisimmo
adonis - pytałam czy ktokolwiek NORMALNY wrzuca tu swoje zdjęcia ona12458654 - co chciałaś nam przekazać pod pojęciem "naumyślny pasztet"? śmieszne jesteście, strzelacie focha bo zamiast fotki jakiegoś paszteta, którą można się dowartościować, zobaczyłyście co innego?

Gość illla
Wenezóela. Owszem, ale czy to był powodo wyzywania od prostakow? Nie dziwie sie ze foty dać nie chciała, ale to nie mogła po ludzku napisać? Ja jestem zażenowana...

Gość madzyyalenkaaa234
ale jaja:) :) jatka o zdjęcie którego nie ma :) illla - już się tak nie gorączkuj bo ci żyłka pęknie:)

Gość gość
nie, po prostu podchodzilysmy do cb życzliwie, jakoś pomoc ci (chocby slowami ) pozbyc sie kompleksow. bo wg mnie nie ma dziewczyn brzydkich. Z każdej da sie zrobić atrakcyjną dziewczynę. No ale ty zachowalaś się.... przeciez nikt ci nie kazal zdjecia wrzuca ! ktos tylko to luźno zaproponował. ps. jesli chce sie dowartosciowac*****ogladac pasztety to wchodze na wioche.pl