Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRAMWAJOWAONA

DRAZNIA WAS OSOBY W KOMUNIKACJI MIESKIEJ PYTANIE

Polecane posty

Gość TRAMWAJOWAONA

oststanio jestem zmuszona dojezdzac ok 30 min do pracy tramwajem i to co widze to mnie odpycha i obrzydza....pomijam fakt panie, które dyszą nade mną z siatkami i którym koniec końców ustępuje.. ale ...widzicie się czasami z boku jak gadacie przez telefon?? drzecie się, opowiadacie ze szczegółami wszystko, ekscytujecie się jakbyście przezywali orgazm...irytuje mnie tez to kiedy tramwaj podjezdza na przystanek i wchodzi ktoś i mowi do mnie przerpaszam bo chce wejść wgłębiej, ja się przesuwam a on chwyta za poręcz i ja stoje jak idiotka nie majac się czego trzymać :O to mnie najbardziej irytuje... to tak jakby mnie wygonil z miejsca siedzącego .. tak się czuje dosłownie...na dodatek ten smród z rana... czuje te nieumyte zęby :D naprawdę.. jak ktoś ziewnie albo kaszlnie , jakas tragedia.... miejsca pojedyncze przeznaczone dla starszych osob i kobiet w ciąży często sa nie do ruszenia... kiedyś usiadłam, bo było miejsce i nikt starszy nie stal to uslyszalam, ze to miejsce dla starszych..czyli co.. jeśli kogos nie ma to ja mam nie siadac, bo jesteś mloda??? wy mieliście jakies sytuacje w tramwaju, autobosie?? aa no i zapomniałam " zmęczone zakupy..." :D Pani siedzi na jednym siedzeniu a na drugim jej zakupy ... wkurza mnie tez, ze kolo mnie siedzi młody chłopak nie ustapi a nade mna dyszy starsza babcia i się patrzy wymownie i musze wstać :O

Gość TRAMWAJOWAONA
no chyba Ciebie podszywie :D

Gość TRAMWAJOWAONA
no i jeszcze te skwaszone miny, ponure, chamskie, niektórzy z rana wygladaja jak zoombie, szczególnie kobieta, która ostro się pomaluje a jest zaspana to normalnie jak z jakiegoś horroru z maska na buzi :D

Gość TRAMWAJOWAONA
a teraz idę się wysrać, a wy tutaj piszcie:D poczytam jak zejdę ze sracza

Gość TRAMWAJOWAONA
podszyw chyba rano zębów nie myje i dostaje orgazmu jak mu podczas jazdy tramwajem zadzwoni tata i powie, ze mu kupil nowe laczki :D i się msci :D ale dzięki za podbicie tematu :P

Gość gość
Owszem, zwłaszcza to odcinanie od poręczy. Oraz dyszenie. Myślałam, że tylko ja tak mam.

Gość TRAMWAJOWAONA
popiszę sobie jeszcze troszkę, bo swędzi mnie brocha, a bolca jak nie było tak nie ma:D

Gość TRAMWAJOWAONA
no wlasnie ja oststanio zauwazylam to, ze ktoś mi mowi przepraszam, ja się przesunę a on zajmuje moje stojące miejsce i nie mam się czegos trzymać, wtedy dostaje szalu i ledwo się powtrzymuje aby nie rzucic steku przekleństw...

Gość gość
Ja jeżdze komunikacją publiczną i owszem, wkurzają mnie np zmęczone siatki, ale tłok akurat mnie nie wkurza, bo każdy chce się dostać tam gdzie musi i nic się na to nie poradzi.... Nie spotkałam się z tym, żeby ktoś wyganiał z miejsc dla matek czy ciężarnych.

Gość TRAMWAJOWAONA
no a ja tak mam, dlatego najsczesciej siadam przy oknie aby ktoś usiadł kolo mnie i był pierwszy w kolejce do ustpienia.. zastnawiam się tez gdzie Ci wszyscy starsi ludzi tak lataja od rana... jezzac kolo 8widze 80% ludzi po 60, 70stce...

Gość gość
A ja tramwajem nie jechałam od 20 lat i ostatnio musiałam dostać się z punktu a do b i tu miałam problem nie umiałam kupić biletu uf podjechała taxi i za 30 złoty dojechałam.

Gość gość
Wyobraź sobie że jedziesz pociagiem o 6 rano przez godzine żeby dojechac na uczelnie. Pociag duzy, miejsc sporo, ale i tak już przed odjazdem ze stacji miejsc brakuje, wiec trzeba przychodzic z 10-15 minut wczesniej. Potem dwa przystanki dalej, kiedy ty chcesz odpocząć, pospać jeszcze trochę, wsiada jakaś star***a. O 6 rano! Ledwo sie trzyma na nogach(ba, ledwo żyje!) ale jedzie! Co ona moze miec takiego waznego do zrobienia, ze musi w taki tlok sie pchac, zamiast pojechac pozniej w spokoju? Pewnie jedzie na cmentarz albo ch*j wie gdzie. Ale wracając do meritum sprawy, co ona może zrobić? Jest stara więc stoi perfidnie przy miejscach siedzących i wymusza ustąpienie. Mimo, że specjalnie wcześniej przyszedłeś, żeby je zająć. To mnie szczególnie irytuje. W metrze, tramwaju itp. jest ok. Czasami jeszcze ludzie zamiast isc wglab, gdzie jest wolne miejsce to stoja bez sensu w wejsciach i robia sztuczny tłok.

Gość gość
a ja nie znosze tych nieumytych cial ,niewazne czy to rano czy wieczor brudas sie nie myje i juz,kiedys wsiadl taki smierdziel i caly autobus nim smierdzial

Gość gość
ostatnio ktoś się w autobusie paskudnie zrąbał jajami- smród nie do opisania

Gość gość
Wkurza mnie ze jak tylko drzwi sie otworza to babcie wpychaja sie na chama nie czekajac az wszyscy wysiada. Ostatnio nie weszlam z wozkiem do autobusu bo ludziska wepchali sie do srodka i staneli centralnie na srodku choc z przodu i z tylu bylo duzo wolnego miejsca.