Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda Milewska

Problem z zakupem wózka Niezdecydowana

Polecane posty

Gość Tako CityMove
Nie zgodzę się z tym, że pompowane koła w mieście to bezsens, choć oczywiście porządne piankowe też będą OK. Mieszkam w dużym mieście i tu niestety nawet niedawno położone chodniki z kostki brukowej pozostawiają wiele do życzenia (nie wszystkie oczywiście, ale naprawdę nie wszędzie są równe jak stół). W parku też alejki bywają mocno wyboiste (odłamki gałęzi, gruboziarnisty żwir, żołędzie :-)).

Gość Tako CityMove
A Ballerina tez swoją drogą wydaje mi się fajnym wózkiem, z pewnością wahacze na paskach są super, no i ten kosz na zakupy :-) Jedyne, co mi w nim nie odpowiada, to stylistyka retro, ale to kwestia gustu. I jednak dla mnie koła skrętne to przydatna funkcja (zawsze można je zablokować)..

Gość gość
ja mam zamiar kupić chicco i-move. kolor czekoladowy. Wygląd bardzo mi się podoba, ma wiele funkcji. Cena to około 3 tys zł, ale myślę, że warto.

Gość gość
LedZeplin, a nie przeszkadza Ci, ze kola nie skrecają, np. w sklepie?;)

Gość gość
Też mam tako city move i jest to bardzo fajny wozek. Zwrotny. Ma regulowana amortyzację i dużą gondole. Ja bym nie mogla jeździc wózkiem bez skretnych kół.

Gość Do_Tako
Ale ja nie mam stylistyki retro! Mnie się to nie podoba!! Ja mam duże pompowane koła, ale nie te ogromniaste cienkie w stylu retro.. te są wg mnie brzydkie i przez to cały wózek traci na wyglądzie (a jak się jeździ nie wiem). Nie moge wkleić linka :( Z tym, że ja używałam tylko spacerówki.. bo głęboki miałam inny, na dużych piankowych kołach, na paskach... i tak mi się spodobało, że wózek stabilny, że pokonuje wszelkie wertepy, że świetna amortyzacja itp, że potem szukałam jakiejś takiej spacerówki, ale nie ma.. Więc kupiłam używaną Ballerinę. 3 w1 i używam tylko spacerówki.

Gość Do_Tako
Nie mogę linka wkleić Na youtube gtrzeba wpisać "wózek ballerina babyactive" i wyskakuje na 1 pozycji (czarno beżowy)