Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w malzenstwie czy to patologia

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byla taka syt. Pracowałam na komputerze i cos mi sie tam zawiesilo. Poprosilam meza, zeby mi pomogl, ale on byl juz tak spiacy, ze nie chcial (po czesc**pracowałam na komp rowniez w jego sprawie - tzn zamawialismy cos dla naszego dziecka). Ale ja nie odpuszczalam, nadal prosilam, zeby mi pomogl. W koncu on sie wkuzryl i wylaczyl mi komp. To ja juz sie wscieklam i rzucilam w niego (ale nie trafilam) plastikowa butelka z woda. On sie wkurzyl i rzucil ta butelke we mnie i ...trafil w moja glowe. Poryczalam sie . Jestem zalama , bo to chyba juz swiadczy o tym, ze moja rodzina to patologia.... Co wy o tym myslicie?

Gość gość
tak, jesteś patologią. Rzucać w męża butelką? Zwariowałaś?

Gość gość
pracowalas na kompie?? kupujac cos przez internet? buauauahahahahahah,pracowalas, serio????? leże:D twoj maz mial racje:D pracusiu:D

Gość gość
jeśli w butelce byłaby cola - to tak , jesteście patologią .ale jeśli była owda to jesteście po prostu eko :)

Gość Izabellllka
haha ty sama jak ta patologia hahaha wez dziewczyno jak bym ja miała takie problemy to była bym szczesliwa :D

Gość gość
zawsze mogla byc szklana ta butelka :)

Gość gość
moim zdaniem TY zachowałaś sie głupio, dziecinada " (po czesc**pracowałam na komp rowniez w jego sprawie - tzn zamawialismy cos dla naszego dziecka)" ????? moglaś zamówic to następnego dnia! to była twoja fanaberia, poza tym jaka to praca???? śmieszna jesteś! facet po robocie ledwo żyje a hrabianka ma kaprys zamówić coś na allego dla bobaska. księżniczka, ja bym cie zdzieliła porządnie. A poza tym to TY zaczęłaś rzucać butelką!

Gość gość
3/10 bo jakies pelikany łyknęły 😴

Gość gość
To nie patologia, gorzej...

Gość gość
mała dziewczynka ma kaprys zrobić coś teraz, natychmiast i nic ją nie interesuje, może ktoś nawet umierać ze zmęczenia, nie ważne ONA CHCE!!!!!

Gość gość
pamietaj ze to ty pierwsza rzuciłaś i nieważne że nie trafiłaś,chciałaś trafić ,ty możesz rzucać ale mąż nie no to sie doigrałas

Gość gość
akura tak bardzo nie uieral ze zmeczenia, bo dopiero zco wlasnie skonczyl ogladac mecz. A ja tez bylam po pracy.

Gość gość
sama napisałas że byl już śpiący wiec nie odwracaj kota ogonem, nie mogłaś tego zamówić jutro??? a poza tym uważam że to ty powinnaś pzreprosić męża, ty zaczęłaś tę awanturę, i Ty pierwsza rzuciłaś butelką, chciałaś trafić nie udało się, a jemu owszem :) należało ci sie!

Gość gość
no nie wiem, od wczoraj zaczelam sie bac, ze on moze mi cos zrobic...

Gość gość
kup sobie kask i ochraniacze do tej Twojej zmudnej pracy przy komputerze