Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci bardzo szybko przestaja szanowac kobiete

Polecane posty

Gość gość
a dodam jeszcze ze tekst typu "ale zawsze można przeczytać idiotkę która napiszę tak-"mam 3 facetow których kocham i wiem ze mnie szanują - tata i moje dzieci. cala reszta to dno ..." czy to nie pouczające ?" - to jakbym słyszała swojego bylego. Agresywnego chama i prostaka który do dnia disiajszego nie rozumie dlaczego kobieta od niego odeszła ... eh

Gość wasz pieszczoch
"ale zawsze można przeczytać idiotkę która napiszę tak-"mam 3 facetow których kocham i wiem ze mnie szanują - tata i moje dzieci. cala reszta to dno ..." czy to nie pouczające ?" Tylko trochę i bez tego wiem że większość ludzi jest głupiutka :)

Gość osmy pasazer
gosc 19:44 dno ? Pewnie dlatego, ze nie maja kasy, wygladu, badz odpowiednio wysokiego statusu spolecznego. Ty tez mozesz byc totalnym dnem z bardziej blachych powodow.

Ok widzę, że w ramach pokazu czym jest kultura a czym jest szacunek zaczyna się wyzywanie ludzi od idiotek. Nice :)🖐️

Gość gość
Krwawa, jestes dobrym i mądrym człowiekiem.

Gość gość
"Ok widzę, że w ramach pokazu czym jest kultura a czym jest szacunek zaczyna się wyzywanie ludzi od idiotek" - dokładnie!!!!

Gość gość
chyba napisałam ze dnem są chamscy agresywni mężczyźni a nie biedni ludzie. Mam pieniądze i chętnie dziele się z potrzebującymi...

Gość gość
To się nazywa pycha. Łaskawe obdarzanie innych szacunkiem.

Gość wasz pieszczoch
"Ok widzę, że w ramach pokazu czym jest kultura a czym jest szacunek zaczyna się wyzywanie ludzi od idiotek. Nice usmiech.giflapka.gif" Czasem człowiek poświęca kulturę i szacunek na ołtarzu prawdy...:classic_cool: choć dla ludzi naprawdę kulturalnych jest to bolesne doświadczenie .:)

Gość Light_30
Mój chlpak pracuje w więzieniu i bardzo często określa mnie w żartach mianem "patologia" choć nie mam nic wspólnego z jakąś dolina społeczną. Zazwyczaj jak mu sie cos nie podoba to określa to tym mianem. Raczej go tego nie oduczę...

Gość osmy pasazer
Napisalas, ze wiekszosc facetow to dno hipokrytko zaklamana.

Gość gość
... mój mnie bil a na koniec okradl - wszystko co mam zdobyłam sama

Gość tralalalalalalalalalalalalal
polak to taki arab, muslom Europy...............wiec o co wam chodzi? polaki niczym aracy udaja, ze szanują kobiete, żeby ja zaciagnac do lozka, a potem się zaczyna jazda. od chwili kiedy mu da jest dla niego d****a, bo przecież uprawiala sex... szkoda slow. zdecydowanie nie zwiazalabym się z Polakiem czyli arabem mentalnym, murzynem, muslimem i azjata.....to najwieksza patologoa swiata. no może jeszcze reszta Europy wschodniej, gdzie faceci sa jak muslimy.

Gość gość
Nie można obwiniać człowieka za błedne decyzje, które musiał podjąć gdyż nie miał innej możliwości. Kiedy miał do wyboru przeżycie lub upokorzenie.

Gość gość
tak - większość których spotkałam to dno - a obelgi w moim kierunku od niektórych osób to ich problem i zostawiam ich z tym problemem samych ...

Gość gość
Tak sie zachowuja, czesto, gesto. Kobieta zdobyta to d****a.

Gość gość
Na szacunek do samego siebie i dobre nazwisko trzeba zapracować. Szanować można kogoś bo jest człowiekiem i nie utrudniać mu czegoś.

jaka zdobyta? to tylko sex

Gość osmy pasazer
Same wybieracie agresywnych i chamskich osobnikow tryskajacych testosteronem, a pozniej placz i lament, ze nie szanuje. Przeciez wiadomo,ze taki nie tylko nie bedzie szanowal, a nawet w genach ma tendencje do zdrad i zaliczania jak najwieksza ilosc samic.

Gość gość
Maja bardzo prymitywne podejscie do kobiet.

Gość gość
Dzisiaj wyrzywają się tylko Ci których nikt nie zaprosił na Andrzejki :P

Gość gość
no tak bo do wyboru są c***y albo gnidy ...

Gość gość
ciotka to nie jest obraźliwe :P

skończcie p******ic i idzcie się p*****loc.......hahahahaha

Gość gość
czy naprawdę muszę się zniżać do waszego tzw "sprytu" ? :) z jego finalnym osiągnięciem "produkcją miernot" ? ;)

Gość osmy pasazer
gosc 20:07 To samo moglbym powiedziec o kobietach. Puszczaja sie, zdradzaja, ba nawet sie tym chwala i nie widza w tym nic zlego. Leca na kase, wyglad-wzrost, status spoleczny wysoki i ZDZIWIONE SA, ZE ICH NIE SZANUJA I NIE CALUJA PO D***E ZA TO, ZE POSIADAJA CYCKI I C**** To tak jak ja bym domagal sie szacunku za fakt posiadania fiuta. Paranoja. :D

Gość gość
tak czytam te wasze posty i naprawdę kobiety się nie szanują a same oczekują szacunku ,jeżeli ty kobieto nie znasz granic,jesteś wulgarna ,głupiutka ,sama swoim zachowaniem dajesz przykład ,to co oczekujesz w zamian?noszenia na rękach,czułości ?nie,jeżeli ty swoim zachowaniem,prostotą i brakiem szacunku do siebie samej będziesz oczekiwała aby twój mężczyzna cię szanował,to jesteś w błędzie,piszę to nie dlatego że chcę wam dokopać,ale abyście przemyślały swoje postępowanie.Nie wyobrażam sobie ,aby mój mężczyzna odnosił się do mnie lekceważąco,to byłby koniec ,bez względu jak bym go kochała.

Gość gość
szkoda ze zl nie trafiają na siebie ... a dobrz na dobrych ...

Gość gość
tak,zgadzam się taka jest prawda,moja mnie wyzywa to ja też,nie mam hamulców,jadę równo,i po sprawie.A teraz szukam nowej

Gość gość
20:26 A coz jest takiego nadzwyczajnego w okazaniu szacunku komus kto nie tyle, zasluguje na niego co potrzebuje. Bo sam z siebie nie potrafi sie uszanowac.