Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci bardzo szybko przestaja szanowac kobiete

Polecane posty

Gość gość

Tak jakby zerwali gruszke z drzewa i sie dziwia ze gnije

Gość gość
a oni sami maja twoim zdaniem zapewniony dozgonny szacunek nizaleznie od tego co robia?

Gość gość
raczej niektóre kobiety się nie szanują stąd brak i szacunku do nich

Gość gość
jak to niewłaściwa to zwykle tak jest. Jak ta jedyna to nie. Facet szanuje swoją kobietę i o nią dba.

Gość gość
No skora w 100 % uzalezniaja szacunek do kobiety od tego jak ona sie zachowuje to niezle z nich matoly. Sa niezdolni do najbardziej powierzchownej analizy psychicznej. To sa prawdziwe tumany. Nawet jak sami doprowadzaja ja do tego ze ona sama zaczyna zle myslec lub postepowac. Zycie z facetem to walka i caly czas trzeba oddawac ciosy. To sa p****y, z racji tego ,ze nie moga sie odreagowac ,zaczynaja sie przepychac ze slabsza istota.

Gość gość
I DLATEGO KONSUMUJĄ TE GRUSZKĘ I ZRYWAJĄ NOWĄ

Gość gość
gość No skora w 100 % uzalezniaja szacunek do kobiety od tego jak ona sie zachowuje to niezle z nich matoly. Sa niezdolni do najbardziej powierzchownej analizy psychicznej. To sa prawdziwe tumany. xxx Sory ale d****i ma żonę nie chcę, dzieciobójczyni nie będę szanował bo rani to moje rodzinne uczucia, pedofilki tak samo.

a dlaczego mieliby tak niesamowiecie sznowac ja tylko za to ze jest kobieta, hm?

Gość gość
ROR a dlaczego mieliby tak niesamowiecie sznowac ja tylko za to ze jest kobieta, hm? xxx Jeszcze mi powiedz, że jesteś kobietą to chyba Ci się oświadczę o ile jesteś do wzięcia :P

Gość gość
Dlatego, ze przyzwoity czlowiek szanuje druga osobe. Nie drze sie, nie obraza, nie wyzywa ,tylko szczerze mowi ,ze ja bardzo lubi i dla jej dobra powinni sie rozstac

jestem kobieta i nie jestem do wziecia;-)

"Dlatego, ze przyzwoity czlowiek szanuje druga osobe. Nie drze sie, nie obraza, nie wyzywa ,tylko szczerze mowi ,ze ja bardzo lubi i dla jej dobra powinni sie rozstac" x druga osobe - zgoda, ale pytanie dotyczylo obowiazku zeby to mezczyzna szanowla kobiety, a nie zeby ludzie sie szanowalki czyli kobiety sznaowaly bardziej mezczyzn - i do tego nawiazalam.

Gość gość
A tak w ogole jestescie psujami, najpierw niszczycie poczucie wartosci' uzalezniacie od siebie, potem wykanczacie.

Gość gość
ROR jestem kobieta i nie jestem do wzieciaoczko.gif xxx Eh szkoda, że nie jesteś wolna:( Widać, że jesteś kobietą, która nie chce iść na łatwiznę i zdobywa szacunek innych ciężką pracą. Rzadko się dziś spotyka takie kobiety. :*

"fiku mikuuu oni nie przestają, oni nigdy jej nie szanowali, tylko na początku byli mili w celu uzyskania korzyści." x radze ci zmien otoczenie;/

"ość A tak w ogole jestescie psujami, najpierw niszczycie poczucie wartosci' uzalezniacie od siebie, potem wykanczacie" x nikt poza toba sama nie jest w stanie zapanowac nad twoim uzaleznieniem, tak wiec czas wziac odpowiedzialnosc za swoje wybory anie zwalac na innych;/ x "Eh szkoda, że nie jesteś wolnasmutas.gif Widać, że jesteś kobietą, która nie chce iść na łatwiznę i zdobywa szacunek innych ciężką pracą. Rzadko się dziś spotyka takie kobiety. :*" x nie wiem co ty widzisz - ale ja widze cala mase kobiet myslacych podobnie do mnie;-)

Gość gość
Nie wszystcy sa sili psychicznie, niektorzy latwiej wpadaja w zaleznosc, czasem nie z wlasnej winy tylko rodzicow .A potem taki palant robi kolejne spustoszenie w mozguu, bo nie chce mu sie pomyslec jak pomoc, tylko ocenia. K***a jakby sam byl bezbledny

Gość gość
Niektore kobiety nie rozumia, ze na szacunek nalezy sobie zasluzyc. Ze dostaja go tyle, na ile sobie zapracowaly. One mysla, ze jezeli posiadaja cycki i c**ke to juz za samo to ktos bedzie je szanowal.

Gość gość
szanuje się ludzi ,to czy jest kobietą jest drugorzędne "odnajdź w sobie wewnętrznego gimnazjalistę i rozwiń się duchowo ;)"

"Nie wszystcy sa sili psychicznie, niektorzy latwiej wpadaja w zaleznosc, czasem nie z wlasnej winy tylko rodzicow .A potem taki palant robi kolejne spustoszenie w mozguu, bo nie chce mu sie pomyslec jak pomoc, tylko ocenia. K***a jakby sam byl bezbledny" x masz racje - tak samo jak nie wszyscy sa tak samo inteligentni - czy to jest wina tych bardziej inteligentnych ze po swiecie chodza tez cwiercintelgienci zatem? Jelsi ktos ma powazne problemy ze soba powienien je najpierw rozwiazac a dopiero potem wchodzic w relacje z druga osoba , tak to widze, i uwazam ze jest to element wlasnie szacunku i uczciwosci wobec drugiej strony

Gość gość
Na szacunek to sobie pracuj, moze jakis s*******n to doceni. hehe. Kazdy ma braki i kazdy potrzebuje szcunku. S*******n potrafi tylo karac za niedoskonalosci zamiast pomoc

Szacunek w postaci bycia fair należy się każdemu (np.proces mordercy w sądzie musi być sprawiedliwy), ale na jakieś szczególne względy to już należy sobie zasłużyć ;)

Gość gość
Jezeli kobieta zdradza(co jest nagminne teraz)to kto ja bedzie szanowal i z jakiego powodu, skoro sama z siebie zrobila bloto.

Gość gość
Inteligencja nie ma z tym nic wspolnego. Kazdego mozna zaszczuc i zlamac

"Niektore kobiety nie rozumia, ze na szacunek nalezy sobie zasluzyc. Ze dostaja go tyle, na ile sobie zapracowaly. One mysla, ze jezeli posiadaja cycki i c**ke to juz za samo to ktos bedzie je szanowal" x niestety top prawda;// ja jestem za rownouprawnieniem a wiec na szacunek zasluguja tylko te ktore rowniez szanuja mezczyn. x fiku mikuuu nie ja narzekam na brak szacunku ROR x ale ty o tym wspomnialas - a ja sie odnosze to twoich wypowiedzi a nie realnego zycia (bo tutaj ani nic nie wiem ani wiedziec nie chce)

Jeżeli jesteś słaba i opierasz swoje poczucie wartości an facecie, to owszem, generalnie ROR dobrze napisała, uporaj sie ze swoimi problemami i dopiero myśl o facetach.

"gość Na szacunek to sobie pracuj, moze jakis s*******n to doceni. hehe. Kazdy ma braki i kazdy potrzebuje szcunku" xx ale to, ze zcegos potrzebujesz nie oznacza ze ktos ci bedzie chacial to dac czy okazac - bo czemu? i na to trzeba sobie zasluzyc przez wzajemnosc np. x "Jezeli kobieta zdradza(co jest nagminne teraz)to kto ja bedzie szanowal i z jakiego powodu, skoro sama z siebie zrobila bloto" x to czy jest to nagminne to zalezy od srodowiska w ktorym sie obraczasz - chocby ze wzgledu na wiek beda roznice - myslisz ze 30, 20 i 50-latki zdradzaja taka samo?

Gość gość
Hahaha nie ma czegos takiego jak szacunek za darmo.