Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka94

Poronienie

Polecane posty

Gość Majeczka94

Mam problem. Chodzi o to, że mieszkam zagranicą. Z chłopakiem dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami. Bardzo się cieszyliśmy. Jednak po usg dowiedzieliśmy się, że w 6 tygodniu dziecko przestało się rozwijać. Do czego zmierzam.. Tydzień temu lekarz wsadził mi do macicy tabletki, ktore mialy pomoc mi, aby wszystko zeszlo 'naturalnie' ze mnie. Jak ona to powiedziała. Jednak tabletki nie zadziałały. Zadzwoniliśmy i umowiliśmy się, że wstadzi mi je jeszcze raz. Jednak po kolejnych również nie było nic lepiej. Od dwóch dni czuje się słabo, boli mnie brzuch głowa, plecy, oslabienie póżniej gorączka. Wszystko mogło by wskazywać na grypę..ale jednak nie wiem dokładnie co jest. Mamy nadzieję, że to nie jest początek jakieś infekcji, ponieważ ja już z tą 'ciążą' chodzę ponad dwa miesiące!! Więc mam pytanie, czy któraś z Was była w takiej sytuacji i mogłaby mi doradzić, co najlepiej jest żeby zrobić? Dodam, że nie mam dobrego zdania na temat naszych lekarzy.. Z góry dziękuje!

Gość teraz poprawny link zobaczcie
nie znam sie, ale nie rozwinie sie jakas straszna infekcja? ja bym pedzila do szpitala

Gość gość
Jak się nie oczyścisz to musisz mieć zabieg łyżeczkowania. Inaczej właśnie nabawisz się infekcji i to poważnej. Wszystko powinno być widac na usg. Jeśli źle się czujesz to znaczy że cos jest nie tak. Nie rozumiem twojego lekarza!

Gość macocha86
JA P******Ę !!! SZYBKO DO SZPITALA