Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem prawiczkiem i już

Nie chciałbym kobiety dla której nie jestem przystojniakiem

Polecane posty

Nie wyobrażam sobie, że nie podobam się fizycznie dziewczynie, a ona się ze mną umawia, bo może jestem dojrzały, odpowiedzialny, pracowity, zaradny i może ją będę szanował oraz będę wierny. Związek bez chemii i pożądania nie ma sensu. Nie zamierzam być gorszy od facetów, którzy z kobietami chodzą do łóżka bez związku i wystarczy, że im się podobają fizycznie, bo jeśli tak ma być, to ja wolę być sam. To nie jest sprawiedliwe, że z przystojniakiem poznanym w modnym klubie panna idzie do łóżka od razu, a inny musi na nią poczekać i z nim nie będzie takiej chemii i ognia.

Więc jak jakaś miałaby się ze mną umówić, mimo że nie podobam się jej fizycznie, to niech tego nie robi. Najlepiej w takim przypadku, żeby dała mi od razu kosza. Byłbym jej wdzięczny.

Gość gość
Każdy chce być atrakcyjny dla partnera/partnerki a nie brany tylko dlatego, że ktoś nie radzi sobie w życiu.

No i właśnie o to chodzi! :)

Nie wyobrażam sobie, że czekam na seks dłużej, niż były partner dziewczyny.

Gość julia daj daj
Ja też sobie tego nie wyobrażam, dlatego szukam przystojniaka, a nie brzydala, normalka.

Chociaż jedna myślisz poprawnie.

Gość gość1000
no chyba każdy/każda chciałby być atrakcyjny dla osoby z którą chce być w stałym związku, nie ma w tym chyba nic dziwnego:o

Gość gość
Właśnie, a chłopaki myślą, że wredne są takie dziewczyny które nie dają im szansy i tak dalej, ja raz durna byłam i się zgodziłam na relację z kolesiem, który o mnie zabiegał i jak nie kręcił mnie na wstępie, tak nie kręcił mnie i później, a on był z tych co potrzebują szczególnie słów pochwały na temat swojej atrakcyjności, nie chciałam kłamać, więc odeszłam. Lepiej niech faceci zrozumieją, że danie koszta to bardzo często przysługa dla obojga, oszczędzająca ich przyszły czas i nerwy.

chemia i ogień niekoniecznie zależy od tego jakim się jest przystojniakiem, wystarczy trafić na osobę, która nas pociąga.

Gość gość
tak jest fiku mikuuu :)

Ja uważam, że albo chemia i pożądanie są od początku związku albo nie ma co się na siłę spotykać.

Z tym, że ja jestem jakaś ina, na mnie działa intelekt, silny i ciepły głos, dżentelmeńskie maniery i delikatny dotyk.

Gość gość
tak jest fiku mikuuu :)

Gość gość
Z tą chemią i pożądaniem na początku związku bywa różnie, bo niestety to najczęściej mężczyźni się zakochują pierwsi i przez to muszą swoje wychodzić i jakby uświadomić swojej kobiecie, że ona też ich kocha :P mam parę koleżanek, które zakochały się w swoich aktualnych chłopakach lub mężach dopiero po jakimś czasie....Wynika z tego, że nie zawsze można oczekiwać tego pożądania od samego początku, ale jeżeli nie ma żadnych znaków, że to pożądanie się pojaw, nie wiem, to chyba miękka kwestia :)

Gość dawny cream
fiku...to czyli poleciałabys na rysia kalisza?

Nie. Pociągali mnie jednak różni faceci, tylko jeden był przystojniakiem (ale to czysto platoniczne zauroczenie), reszta to normalni faceci (nawiązując do twojego pytania - szczupli)

Tylko facetowi może być głupio, że jakaś dziewczyna go nie pożąda, podczas gdy z innym poszła do łóżka od razu.

Gość dawny cream
pożądanie powinno byc odrazu "zakochanie" po jakims czasie to czyste wyrachowanie czyli wybadane czy koles jest przy kasie , jak mieszka jaki ma samochód itp itd

Facet, który stara sie o względy kobiety, która z innymi idzie do łóżka na 1. randce to raczej głupiec.

Gość dawny cream
czyli fiku jestes grubaska:O bo tylko takie lecą na szczupłych

Gość dawny cream
" Facet, który stara sie o względy kobiety, która z innymi idzie do łóżka na 1. randce to raczej głupiec." facet moze tego nie wiedziec ze ona tak robi lub robiła

Gość gość
"Tylko facetowi może być głupio, że jakaś dziewczyna go nie pożąda, podczas gdy z innym poszła do łóżka od razu" Akurat te wspomniane koleżanki były po części dziewicami(jedna nie była), więc nie powinno być ci głupio z tego powodu, bo powód by nie istniał :P Poza tym nie wiesz czy z poprzednim byłym nie poszła do łóżka po pół roku, a z tobą dajmy an to po dwóch miesiącach.

Gość gość
kolejny prawik który liczy że będzie miał dajek na pęczki :o a potem żonę dziewicę i 3 kochanki

To, jak druga osoba na nas reaguje się czuje, gdy jest obojętna, nie warto ciągnąć na siłę znajomości i mieć pretensje zawarte w temacie. Generalnie, to wyczerpuje temat z mojej strony.

Gość gość
gość kolejny prawik który liczy że będzie miał dajek na pęczki pechowiec.gif a potem żonę dziewicę i 3 kochanki xx kolejna idiotka co nie umie czytać ze zrozumieniem:P Facet chce być atrakcyjnym mężczyzną dla swojej partnerki to przecież logiczne i normalne. A ty nie chcesz być dla partnera atrakcyjna? chcesz być tzw. z braku laku?

Nie zamierzam nikogo zdradzić, ani zaliczać na prawo i lewo. Zamierzam znaleźć kobietę, którą będę podniecał i która ze mną pójdzie w miarę szybko do łóżka.

Gość dlatego niech ten facet szuka
kobiety, ktora naprawde bedzie podniecal

Gość facet musi kobiete podniecac
...