Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie ze nowy rzad Tuska zrobi cud i zapanuje powszechny dobrobyt

Polecane posty

Gość gość

i miołość?

Gość gość
Wiara w cuda to najgorszy przyklad cynizmu. Wiara w to ze wszystko lezy pod nosem i wystarczy reke wyciagnac.

Gość gość
sprawdz w słowniku znaczenie słowa cynizm zanim zaczniesz się udzielac

Gość gość
predzej trzecia wojna światowa

Gość gość
Cynizm to szerokie pojecie nieuku.

Gość gość
Cynizm – postawa etyczna, charakteryzująca się nieuznawaniem i podważaniem wartości i norm obowiązujących w danym środowisku. wikipedia Zatem twoj wpis w topiku pasuje jak piesc do nosa

Gość gość
Można tu mówić o naiwności albo głupocie Polaków wierzących w cud ale nie o cynizmie

Gość gość
Joyce Carol Oates - Wiara w szczescie to najgorszy rodzaj cynizmu

Gość gość
Najpierw poczytaj o cynizmie, bo jestes cyniczna wlasnie. Gowno wiesz a sie wymadrzasz.

Gość gość
Cynizm grecki Najwybitniejszymi przedstawicielami tego okresu są Diogenes i jego uczeń Krates. Diogenes jest traktowany jako symbol ruchu, który nie tylko doprowadził nauki Antystenesa do skrajności, lecz także wcielił je w życie. Uważał, że, i "...często mówił głośno, że bogowie dali ludzom życie łatwe, ale tę łatwość zakryli przed ich wzrokiem." (Diogenes Laertios VI, 44) i właśnie w owej łatwości bycia szczęśliwym leżało zainteresowanie Diogenesa. Uważał że matematyka, muzyka, fizyka i astronomia, a także wszelkie konstrukcje metafizyczne, nie są użyteczne ani niezbędne. Głosił minimalizację potrzeb na podstawie życia zwierząt, to zwierzę wskazywało mu sposób życia: bez celów, jakie narzuca człowiekowi społeczeństwo, bez potrzeby mieszkania w jednym miejscu, bez potrzeby posiadania domu i w końcu bez wygód, jakie daje postęp. Dlatego nazywany był często "psem" (sam siebie także tak nazywał). Głosił wolność mówienia i mówił to co myśli każdemu bez różnicy i robił to często w sposób zjadliwy. Głosił także wolność w działaniu - z której korzystał aż do granic bezczelności, często naruszając ogólnie przyjęte normy. "Raz w czasie uczty współbiesiadnicy rzucili Diogenesowi kość jak psu, on zaś jak pies oblał ich moczem"

Gość gość
Wierzymy wierzymy! Irlandie już mieliśmy ,a teraz będzie tylko lepiej!

Gość gość
G***o zrobią, niedługo przez niego nie będę miała z czego żyć, bo firma w której pracuję jest na progu bankructwa. Poza tym w samej Warszawie padło już 230 firm z tej branży w której pracuję...reszta walczy o przetrwanie. Co ci wszyscy ludzie zrobią ze sobą? Ja na szczęście jestem w trakcie rekrutacji do innej wielkiej firmy i mam duże szanse, ale co z resztą...? Dodam że sa to ludzie o wąskiej specjalizacji... A Tusk ma w d***e głęboko...bo co go to obchodzi...

Gość gość
jak zwykle banda ogłupionych lemingów dalej będzie wierzyć w tuska i platformerską wizję "zielonej wyspy" oraz będzie straszyła pisem i kaczyńskim. naprawdę wam się we łbach do reszty popierniczyło.

Gość gość
dobrobyt jest tylko cwoki z kafeteri to patole

Gość gość
tak, Ty chyba w d***e masz dobrobyt. Co wysrasz to twoje

Gość gość
ale Kaczkowski rząd to by zrobił cuda co nie Pisiaki ?

Gość gość
ale Kaczkowski rząd to by zrobił cuda co nie Pisiaki ? x a żebyś k***a wiedział. jak pis rządził to naprawdę ludziom lepiej się żyło, ale co taki leming jak ty może wiedzieć, który wiedze czerpie z tvnu i wyborczej. pis gdy rządził to obniżał podatki, walczył z korupcją. to za jego rządów powstawały nowe miejsca pracy.

Gość gość
Prawda jest taka, ze nie ma na kogo glosowac. Same stare p*****ly z poptzedniego systemu.

Gość gość
Albo kler albo Tusk albo sztuczny fallus

Gość gość
są inne partie ale ty i tak o tym nie wiesz bo tylko oglądasz tv i czytasz prorządowe gazety. ja tam pójdę na najbliższe wybory i zagłosuję na nową prawicę.

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahaha - to moja odpowiedz na pytanie autora

Gość gość
ja będę głosować na pis, i mam gdzieś, że niektórzy się z tego śmieją, ja wolę pis niż tuska i zboczeńców

Gość gość
Mikke tez odpada i Mlodziez Wszechpolska

Wierzycie ze nowy rzad Tuska zrobi cud i zapanuje powszechny dobrobyt x To ucieczka szczurów z tonącego okrętu,najważniejsze odprawy i następców odprawy również.

Gość gość
Mikke tez odpada i Mlodziez Wszechpolska x to kogo ty chcesz? akurat moim zdaniem pan mikke ma niezmienne poglądy od wielu lat , ale nowa prawica to nie tylko mikke. takze dziambor, berkowicz, skakuj.

Gość gość
za Pisu nie powstawały nowe miejsca pracy tylko zostawały po tych co do Anglii wyjechali, pamiętam ten czas

Gość gość
podatki obniżali hehe ale gdy Tusk chciał obniżyć to jakie larum Kaczki zrobiły by czasem lepiej nie było i projekt nie przeszedł, wredoty i tyle.

Gość gość
ale gdy Tusk chciał obniżyć to jakie larum Kaczki zrobiły by czasem lepiej nie było i projekt nie przeszedł, wredoty i tyle. x weż mi tu kitu nie wciskaj. a kto vat do góry rąbnął, kto podniósł stawkę na artykuły dziecięce? drużyna po a jakże.

Gość gość
Ja zaglosuje na Komunistyczna Partie Ptacy :)

Gość gość
a ja na PO ;)