Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małzenstwo moje

Polecane posty

wybacz - ale ot j a wyprowadzę cie z błędu - :) jeśli nie jesteś kompletnie zdeformowana i twoj maż też - nie ma szans na nieudane życie płciowe :)

Gość Rakietą na strych
Nie wiem co sie u kogo uspakaja:-D to jakis absurd- moze byc tak ze u zony sie uspakaja a maz chdzi po scianach i co ? Milosc wszystko przezwyciezy? Jakim kosztem? Nie wiem dlaczego napisalas ze tylko dla mlodych ta sfera zycia jest istotna

to tylko młodiz iwerzą , że takie napięcie zwiazane z sekem edizei m towarzyszyło przez całe życie :) A to nieprawda . Oczywiście nie mówię o całkowitym zaniku czy odrzuceniu ale choćby z racji wieku organizm swoje ograniczenia ma .

ponadto , ja wiem ,ze iweliu w to nie iwerzy lae nie jestęsmt zwierzętami i potrafimy - jak chcemy - anować nad swoim popędem . To tylko wpółczene media lansują obraz czlowka ktory musi nieustanie uprawiać seks bo jak nie to pęknie :) nie pęknie , daję slowo :D

Gość Rakietą na strych
Allium- taktu chyba ci odrobine brakuje- nie przeszlo c**przez mysl ze rozmawiasz z osoba nipelnosprawna, zdeformowana- jak piszesz......?

Gość Rakietą na strych
Allium o jakich ty ograniczeniach wiekowych piszesz? ?????moze u ciebie sie uspakaja;-) ale sa pary w kyorych 55 latek ma ochote na czulosc i bliskosc a jego zona nigdy!

gdybym musiała za k zym razem kiedy pisze na forum zastanawiać sie czy nie pisze z człowiekem ktorego dotkną moje poglady czy opinie ........ musalabym przestać pisać . Bo przecież mogę trafić na osobę kaleką , cygankę , żydówkę, urzędasa , człowieka o graniczonego , wyrodną matkę ..... icholera wie kogo jeszcze .

Gość Rakietą na strych
Media cos lansuja? Niedlugo, w innym poscie napiszesz ze depulavja to MODA? :-)

Gość Rakietą na strych
'Depilacja mialo byc;-)

nie pisże o zaprzestaniu kontaków ale o ich znormalizowaniu :) Jak widzę jestęs z tych , ktorzy albo wszytko albo nic . Przekonasz isę jednak że patrzenie na siwat przez pryzmat seksu przechodzi z czasem i staje ise tylko elementem małżeństwa a nie j ego filarem :)

Gość Rakietą na strych
Wiesz.. Nie trzeba sie nad tym zastanawiac, nalezy po prostu myslec ;-)

Gość Rakietą na strych
All, nie wim czy sie przekonam z czasem bo mam jednak nieodparte przeczuvie ze urodzilam sie wczesniej niz Ty;-)

nie bardoz rozumiem co jest obraźliwego w stwierdzeniu " zdeformowany " ale jak sie kończą argumenty ....................

Gość Rakietą na strych
Czy mam inna? Droga All, ja od dziesieciu lat nie mam tv

urodziłąś isę później niż ja , o wiele później :) ale ot dobrze - wzystko jeszcze przed tobą :) zazdroszczę .

Gość Rakietą na strych
To jest bardzo nieprzyjemne okreslenie...

ale prawdziwe . Nikomu nie robi krzywdy a oddaje prawdziwy obraz .

Gość Rakietą na strych
Schodzimy na inny temat, mam nadzieje ze autorka nam to wybaczy;-) skad wiem ze lansuja? Sama to napisalas.

Gość Rakietą na strych
OK All, nie jestem osoba nipelnosprawną, ale byloby naprawde mo gdybys jednak lepiej dobierala slowa nawet kiedy mialyby nie byc tak do konca na powaznie. A co do wieku.. Mam wystarczajaco duzo zyciowego doswiadczenia by z toba polemizowac

nikt nie skarży sie na jasność moich wypowiedzi :) a sztuczne ugrzecznienie słabo mi wychodzi bo i koniecznosci takiej nie wdizę . Staram ise ludzi traktować grzecznie , no chyba ,że się nie da :) I wierz mi stoczyłam tu sporo rozmów z ludźmi przynajmniej powaznie chorymi i to że nazywałam ich choroby czy ograniczenia po imieniu to był ostani z ich zarzutów :)

Gość Rakietą na strych
" byloby naprawde milo

niczyjego doświadczenia nie neguje a tylko je sprawdzam na podstanie tego co dany czlowik pisze . Bo jednak czy tego chcemy czy nie wiek odciska na nas pewne swoje przemyślenia i poglady i bez pudła mozan rozsądzić kto jest dojrzały a kto tak tylko pisze :)

Gość Rakietą na strych
No coz;-) Trafilam na jakies guru forum Kafeterii:-) z pogladami diametralnie roznymi od moich:-) mysle ze temat sie wyczerpal, moze jutro tu wpadne poczytac jeszcze na temat dozgonnej przysiegi:-) Milej nocy albo dnia- jak komu pasuje;-)

Gość gość
Kobiecie nigdy nie dogodzisz :-/ Poszukaj jakiegos wspolnego hobby ( moze taniec czy cos tam innego) takiego zeby zadowalalo i ciebie , i meza

tutaj trafisz na całe rzesze ludzi z pogladami takimi jak twoje :)

Gość gość
Organizm ma ograniczenia? śmiem twierdzć że nie. Raczej zmienia się stopień i potrzeby. Trzeba się wyzbyć stereotypów że "starszy pan już nie może", a "pani nadal czeka na ogiera bo ona dopiero z wiekim osiągnęła dojrzałość seksualną".