Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wolny facet odmawia kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym spytac, jak mezczyzni daja do zrozumienia kobiecie, ze nic z tego nie bedzie. Tzn. sa wolni i nie moga sie zaslonic zadnym zwiazkiem. W sytuacji kiedy kobieta zagadauje faceta a on nie jest nia zainteresowany to jak jej odmawia ?

Gość gość
:D o matko jakie skomplikowane :D mi żaden nie dał do zrozumienia że nie chce, raczej odwrotnie :classic_cool:

Gość MARgharetttt
unika kontaktu

Gość gość
ale nas tacy nie intresują :D

Gość gość
No ale na zywo? podchodzi dziewczyna zagadauje, zaprasza i jak facet sie z tego wymiguje jak nie jest zainteresowany?

Gość gość
mówi: goń się, suko

ze spieszy sie nie ma czasu... badz gadacie o d***e marynie ale nic z tego nie wynika bo on skutecznie zwodzi cie z tematu

Gość Pijany Mariusz
Jak facet Ci odmówił to coś z nim nie tak, może jest gejem

Gość gość
tylko geje odmwiaja?

Gość gość
polskie dziewczyny nie sa zainteresowane ćwokami i dziwakami

Gość gość
Ładnej dziewczynie zaden normalny nie odmowi? Nawet jak mu sie nie podoba?

Gość Pijany Mariusz
ja jeszcze żadnej nie odmówiłem, wesołych świąt

Gość MARgharetttt
Wolny facet , który wzbudził zainteresowanie kobiety a jest sam i odmawia raczej jest gejem.

Gość gość
Ja odmawiam, NIE JESTEM GEJEM, nie szukam związków. WOLĘ D****I. a jak będę chciał pogadać spotkam się z kumplem NIE GEJEM i nie będę musiał się golic

Gość gość
I zadnej innej opcji nie ma ? Jak odmawia to gej albo zajety? A jak mu dziewczyna po prostu nie odpowiada?

Gość gość
ciekawy temat, tez jestem zainteresowana wolnym i nie wiem,co robić w zaistniałej sytuacji

Gość Pijany Mariusz
albo jest jeszcze zupełnie inna przyczyna; mam znajomego, za którym laski od kiedy pamiętam oglądały się na ulicy, same do niego podbijały, w końcu znalazł dziewczynę, jak mówił tą jedyną, no i było im całkiem spoko. M. ciągle bolała głowa, dowiedział się że ma raka mózgu i niewiele mu zostało, groził mu wylew, po którym mógł się nie obudzić lub zostać rośliną. Jako że zawsze kochał Tą swoją, rzucił ją, jak mówił; nie chciał by widziała jak choroba go niszczy, zresztą dosłownie kazał jej s...lać, wolał by go znienawidziła niż by widzieć jak patrzy na jego bezsilność. M. już nie żyje, a Kasia do dziś o tym nie wie. A więc nie szukajcie prostych rozwiązań swoich problemów, bo przyczyna może być taka której nikt się nie spodziewał.

Gość gość
Pytam, bo mam kolezanke w pracy, ktora latala za facetem, zagadwyala, biegala za nim, ukladala pod niego grafik, zaczela sie wyzywajaco ubierac. Facet na poczatku reagowal na jej zaczepki - wital sie, usmiechal, przychodzil jak go wolala, az w koncu wszystko ustalo. Ona spasowala, zaczela sie normalnie ubierac, on jak przechodzi obok to tylko jej kiwnie czasem na powitanie. Nie mam smialosci zapytac jej co sie stalo, wiec sie zastanawiam co miedzy nimi zaszlo, bo zauwazylam ze on zaczyna sie chyba mna interesowac

Gość gość
jest wiele innych przyczyn dla których ludzie nie chcą być w związku niż bycie gejem ! ludzie obudźcie się co to za ciemnogród .... jest wiele przyczyn psychologicznych , społecznych , ekonomicznych , a nawet medycznych dla których ludzie nie chcą , nie mogą być w związkach ....

Gość gość
Pewnie ja przelecial i teraz szuka nastepnej :)

Gość gość
ja w sumie przez 7 lat nie chciałam być w związku, bo to mi nie było do niczego potrzebne (strata czasu, energii, zawracanie sobie głowy kims w sumie obcym, zamiast swoimi sprawami), aż ktoś mi sie bardzo spodobał miesiąc temu- wiem, że jest sam (ale czy z nieśmiałości, czy z wyboru tak jak ja przez te wszystkie lata, to nie wiem)- i tu się pojawia pewien problem, czy coś z tym zrobić (dać mu jasny sygnał, ze jestem zainteresowana), czy cieszyc sie dalej życiem singla i wszystkim, co z tym związane... czy dać sygnał, a w razie odmowy pogodzić się z tym, że woli być sam jak ja z wyboru (gejem nie jest)

Gość gość
Po prostu mowi spadaj malutka!

Gość gość
Jeżeli jesteś nachalna to dosadnie żebyś zrozumiała i mu więcej d**y nie zawracała: Odp*****l się d****o nienormalna! :D

Gość gość
Kobiety wymagaja bycia r****czem wiec mezczyzna jest zmuszony do bycia zawsze chetnym. jesli odmowilby bedzie przez kobiety wyzywany od gejow, impotentow albo ze ma malego czy ze mu niestaje

Gość gość
Jezeli wolny facet odmawia kobiecie to nie jest gejem po prostu ona nie podoba mu sie z wygladu badz charakteru ! Sama napisalas ze jak kolezanka lepiej sie ubrala to mogla liczyc na komplementy i zainteresowanie . Sytuacja zmienila sie gdy powrocila do dawnego stanu . Piszesz ze ten facet toba sie interesuje moze wlasnie ty w oko mu wpadlas a byl mily dla twojej kolezanki by zblizyc sie do ciebie :D

Gość gość
dlatego właśnie żonaci zdradzają bo kobiety tego wymagają inaczej nie byłby w oczach kobiet mężczyzną

Gość gość
mowi:chyba nie myslisz ,ze taki ktos jak ja moglby byc z takim czyms jak ty

Gość gość
Czasem wolny facet dlatego jest wolny, że nie wystarczy mu pierwsza lepsza z brzegu kobieta. Ot filozofia - jak kochać, to tylko księżniczki. Czasem samemu jest dużo lepiej, niż pakując się w byle jaki związek.

Gość gość
Z tym facetem, o ktorym pisalam to nie tak, ze przestal sie interesowac jak ona zaczela sie normalnie ubierac. To bylo na odwrot.Ona przestala sie tak ubierac, jak nic z tego nie wyszlo :)