Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania gosc z lodzkiego

w srode usunieto mi 8 chirurgicznie

Polecane posty

Gość kot z pazurem
Mnie też to czeka, dolne mam do usunięcia. A jak dolne to i górne bo górne będą bezużyteczne bez swojego odpowiednika na dole. A najlepsze jest to że te dolne to pod strasznym kontem rosną :(

Gość gość
gdybyś wcześniej zaczęła chodzić do dentysty to nie miałabyś takiego problemu. jak tylko ząb lekko ci się ukruszy trzeba szybko go ratować , bo inaczej kończy się to twoją bolesną historią. następnym razem nie zwlekaj aż ząb zacznie boleć

Ale mnie ten ząb nie bolal. Wszystkie inne zeby mam zdrowe i ogólnie mam ładne uzebienie. Ta ósemka niebwyszla do końca i dentysta powiedział ze krzywi mi zeby. Musiałam usunąć tylko wcześniej nie mialam kasy. Dopiero znalazłam na NFZ.. A okazało sie ze niechcący wyplukalam skrzep i zrobił mi się Suchodół. Ale juz ok szczękościsk minął, szwów juz nie mam i ładnie siw goi :) delikatnie tylko cmi.

Gość gość
mojej córce chirurg radził aby przykładać coś zimnego najlepiej wyjąć mięso z zamrażarki, owinąć w ściereczkę i przykładać do twarzy. szybciej się goi. nigdy nie przykładać ciepłego

Na szczęście ten koszmar siw kończy.. Przykladalam zimnym ale powiem wam ze mnie po tym gorzej bolało...