Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Gość Patryk 1313

Postanowiłem zasięgnąć języka na forum dla kobiet ;) Wczoraj byłem na andrzejkach z pewną dziewczyną. Nie jesteśmy razem, sama zaproponowała mi to wyjście (znamy się z pracy). Jak już wracaliśmy, czekając na autobus nocny, owa dziewczyna powiedziała "już nie wytrzymam, zaraz wracam" i poszła się wysikać za przystankiem. Były tam jakieś krzaki i trawnik... Bardzo mnie to odrzuciło. Czy tak zachowującą się kobietę potraktowalibyście jak świnię? Imo brak jej klasy :(

Gość gość
ja bym tak nie zrobila w zyciu!! ile macie lat??

Gość gość
no ba.swinia i tyle.co tu wiecej mowic.

Gość Patryk 1313
Ja 24, ona 23.

Gość gość
podobno kobiecie trudniej utrzymac , tez mialem awarie ze znajoma w samochodzie . musialem stanac n apoboczu i poleciala w krzaki . to zaden brak klasy jestesmy ludzmi .

Gość miś TED
z moczem i kupą ,nie wygrasz

Miało dziewczynie pęcherz rozerwać ? Tłumacz sobie że to dlatego iż zaufanie do Ciebie ma .

Gość gość
No tak średnio z jej strony, tym bardziej, że jesteście tylko znajomymi

Gość Patryk 1313
To jest oznaka zaufania? No gdybyśmy byli ze sobą parę lat, to bym zrozumiał, że przy partnerze więcej można. Ale jesteśmy tylko znajomymi z pracy i dlatego mnie to zdziwiło ;)

Gość gość
a moze byla narombana? :D wtedy dziwne rzeczy sie robi

Gość gość
Mało wypiliśmy, bo byliśmy w knajpie ;) Cóż, czyli niezbyt nadaje się na ew. dziewczynę dla mnie. A szkoda, bo ładna i - do tej pory myślałem że - nie głupia.

Gość Patryk 1313
Oj, zapomniałem się podpisać.

W pewnym sensie jest . Nie boi się że jej siary narobisz . Tak specjalnie dla Ciebie - Kobieta też człowiek i potrzeby fizjologiczne ma . Uznaj że nie ma tematu .

Gość Patryk 1313
Nie narobię siary - czyli, że nikomu o tym nie powem? :)

Gość gość
stary ja bym sie cieszyl jakby dziewczyna tak szybko przedemna zdjela majtki :D :classic_cool:

Gość gość
daj jej druga szanse, w koncu nic wielkiego sie nie stalo, wyluyzuj...

Gość gość
ciekawe jakby ciebie przycisło

Gość gość
to jednak brak klasy. powinna wcześniej skorzystać z toalety. mogła też powiedzieć wcześniej tobie ,że chce skorzystać z toalety a ty byś jej doradził nawet te krzaki w ostateczności. tak lepiej by to wyglądało

Gość gość
albo by baka puśćił hehehe

Gość gość
myśl trochę, jak ja bardzo przycisnęło to normalne, fizjologia... a jak Tobie się chce kupę i nie możesz wytrzymać to co? jak sie czujesz?

Gość gość
Patryk a potrafisz zacisnąć tak nogi żeby wytrzymać dłuższy czas bez sikania?chłopcze bez przesady...ja bym jeszcze zrozumiała twoje oburzenie jakby e mjty na środku chodnika zdjęła ale za przysyankiem w krzakach to co w tym dziwnego? Wolałbyś żeby w autobusie się posikała w sopdnie?wtedy by miała klasę wg ciebie?

Gość gość
Miała sie posikać w majty? :O

Gość manja ja
zwyczajne siuski

Gość gość
Mnie jak przycisnie po alkoholu to az mi sie plakac chce i nie wiem co robic tak mi sie chce. Moze rzeczywiscie lepiej jakby wczesniej np. powiedziala ze musi do toalety i czy nie wrocicie szybko gdzies zeby skorzystac, a Ty bys wielkodusznie powiedzial "idz w krzaki" :P ale rozumiem ja, jesli cisnela ja tak jak mnie to chyba tez bym nie patrzyla co wypada a co nie i poszla lac w krzaki :P

Gość Patryk 1313
Fakt, mogła przed wyjściem z lokalu skorzystać z toalety, nikt jej nie zabraniał. A droga od knajpy do przystanku zajęła nam jakieś 15 minut. Wcześniej nie widziała, że jej się chce? :) "ty byś jej doradził nawet te krzaki w ostateczności" - o jej, byłbym tak skrępowany, że wątpię, żebym powiedział jej - to idź w krzaki :D Ja nie mam problemów z pęcherzem, nie jestem obszczymurkiem. Korzystam z WC przed wyjściem z domu, pracy, czy knajpy.

Gość gość
No moze malo jej sie chcialo i stwierdzila ze wytrzyma, a na przystanku ja dopiero przycisnelo. Po alkoholu przeciez pedzi czlowieka bardziej niz po czymkolwiek innym