Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
No wlasnie...przyzwolenie do takich prymitywnych prostackich zachowan, po prostu mnie powala na kolana! Rozumiem, ze mo偶e to nawet dla tej dziewczyny by艂o krepujace, ale komentarze sa tak fatalne, ze nic ..tylko isc w krzaki! :-D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 koty lubi膮 chodzi膰 za przystan
U mnie na moim patologicznym osiedlu i patologicznej uczelni to jest dosy膰 normalne, 偶e wracaj膮c z imprezy kto艣 tam si臋 wysika za przystankiem. Albo, 偶e za nim haftuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie, kt贸zy nigdy nie lali w krzakach za przystankiem to nudziarze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze chocia偶, 偶e posz艂a w jakie艣 krzaki, a nie wyla艂a si臋 na przystanku... przecie偶 jej si臋 chcia艂o i to takie naturalne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mysle ze po prostu nie wytrzymala, lepsze to niz zsikac sie w autobusie:D a ze malo wypiliscie - dla ciebie to moze byc malo, a dla kobiety-to policz sobie jakbys wypil 3 razy tyle to tak samo bys sie czul, poza tym alkohol jest bardzo moczopedny niz cokolwiek innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ojej, 23 lata ma i nie wiedziala ze jej sie siusiu zachce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piwa chyba nigdy nie pi艂e艣, potrafi sprawi膰, 偶e po 5 minutach tak ci艣nie p臋cherz, 偶e cz艂owiek si臋 boi 偶e si臋 zsika. Kiedy艣 zapomnia艂am uda膰 si臋 do toalety przed d艂ug膮 podr贸偶膮, ostatni raz by艂am o 8 rano, a mog艂am znowu p贸j艣膰 dopiero o 19, ale nawet wtedy nie chcia艂o mi si臋 tak bardzo, jak mi si臋 chc臋 po dw贸ch piwach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-D to si臋 idzie po 5 minutach do kibla a nie w krzaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro szli 15 minut, to gdzie mia艂a i艣膰 po 5 minutach do tego kibla ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na jakas stacje benzynowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba naprawd臋 jeste艣cie ma艂o inteligentni!!! Jak wypila jakies napoje to powinna wiedzie膰, ze MUSI skorzysta膰 z toalety...ale widze, ze to przerasta wasze myslenie. ok, taki poziom- was nie dziwi sikanie po krzakach, rzyganie na przystankach, bekanie przy posilkach , pierdzenie przy ludziach... Wesolych swiat!:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tego ju偶 nie wiem czy tam by艂y po drodze :) to ju偶 on i jego elegancka pani wiedz膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艣r贸d moich znajomych nie jest to jaka艣 wyj膮tkowa czynno艣膰 i c贸偶...nie robi mi to wielkiej r贸偶nicy, nie zmienia mojego zdania o ludziach, nie wprowadza podzia艂u na m膮drych i g艂upich (偶e niby m膮dremu to si臋 nigdy nie zdarzy艂o). Weso艂ych 艣wiat paniczyki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taqcy znajomi, taki poziom..zycze mi艂ego sikania po krzakach:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
^ czyli mam rozumiec, ze wracajac w piatek z imprezy razem ze znajomymi lejecie w miescie? panie w krzakach po prawo, panowie pod murkiem po lewo? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiedzia艂am, 偶e kto艣 poci艣nie po poziomie moim i znajomych, a co tam, jeste艣my pro艣ci, a pro艣ci ludzie si臋 nie przejmuj膮 takim czym艣. G艂upi bywa szcz臋艣liwszy, a niejeden chcia艂by by膰 g艂upi, tylko si臋 wstydzi. I nie lejemy ca艂膮 grup膮 w krzakach, tylko komu艣 si臋 to czasem zdarza i nikogo to nie szokuj臋, nie sprowadzajcie 偶ycia do ekstrem贸w :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie lewo czy prawo? w ko艅cu wszystko jest takie luuuuuudzkie !!!:-D Sikaja razem , wsieraja si臋 w tym ci艣nieniu:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jeste艣cie "prosci"..prostota jest cudna...jeste艣cie PROSTACCY...a to zasadnicza roznica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfrdews
Widz臋 ciesz膮 was wizje wsp贸lnie sikaj膮cych ludzi, eleganciki maj膮 ukryte zboczenia ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I wszystko jasne. Kole偶anka naszego autora jest PROSTACKA. Nie zadawaj si臋 z ni膮, wstydu tylko c narobi. Co innego jakby by艂膮 prosta, to by艂aby cudna, ale ona jest prostacka, a to gorzej. Ca艂膮 jej uroda, inteligencja i fakt, ze prcuj臋 w tym samym miejscy co ty - cz艂owiek z klas膮 nie maj膮 znaczenia przy tej prostacko艣ci. My kafeterianie cieszymy si臋, 偶e pomogli艣my autorowi! Jak zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No pewnie. Mo偶e nast臋pnym razem si臋 zrzyga, no bo przecie偶 by艂a na imprezie, najad艂a si臋 i napi艂a, a to takie naturalne. Dawno nie by艂o durniejszych odpowiedzi na kafe. Nie wiem, kto jest wi臋kszym prostakiem - dziewczyna lej膮ca za przystankiem, czy kafeterianki, kt贸re j膮 broni膮, usprawiedliwiaj膮 i jeszcze obrzucaj膮 b艂otem autora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej bez przesady
mysle, ze dziewczyna znajdowala sie po prostu w ostatecznosci, miala do wyboru albo zlac sie w majty, albo pojsc za przystanek, na pewno byla skrepowana cala sytuacja, i postanowila wybrac mniejsze zlo, to jest calkiem mozliwe, ze przycisnelo ja zupelnie niespodziewanie, albo wychodzac z knajpy myslala, ze wytrzyma do domu, a na dworze zimny wiatr, potem czekanie na autobus i masz babo placek :( nie demonizowalabym tego incydentu, bez przesady, na pewno jest jej straszliwie glupio, ze cos takeigo sie zdarzylo, i na bank zarzuca sobie, ze do tego doszlo. Z dwojga zlego lepiej juz rpzeprosic i skoczyc w krzaki, niz popuscic, to chyba gorszy wstyd, nie? wyobrazcie sobie, jaka ta biedna dziewczyna musiala toczyc w sobie wewnetrzna walke i jak podle sie czula, a teraz jeszcze jakis patryk sratryk 膮 臋 pierrrdol臋 tematy o niej zaklada, jakby sam nigdy nie zrobil niczego wstydliwego :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przecie偶 posz艂a sika膰 a nie rzyga膰. nie demonizuj. na nast臋pny raz przypomnij jej o toalecie przed wyj艣ciem. nie b膮d藕 lalusiem, pierdo艂膮. takie rzeczy c**pzreszkadzaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kole偶anka wraca艂a kiedy艣 tramwajem do domu, nagle s艂yszy takie bleeeeeeh z ty艂u, odg艂os rzygania, a tam sobie jedzie maniurka niby 艂adnie ubrana, dostojnie, heftn臋艂a na siedzenia, po oknie, tramwaj akurat z g贸rki jecha艂 wi臋c polecia艂o w d贸艂, a dziewczynie si臋 jeszcze przy rzyganiu siku popu艣ci艂o... Te偶 pe艂na kulturka, chcia艂o si臋 to za艂atwi艂a potrzeby. Mog艂a mu powiedzie膰 偶e musi i艣膰 do 艂azienki. Nie wiem jak w innych miastach, ale tu u mnie w miejscach gdzie si臋 imprezuje to po drodze na przystanek mija si臋 przynajmniej 10 knajp! I mo偶na do nich wej艣膰 偶eby skorzysta膰 z 艂azienki, w niekt贸rych nawet bezp艂atnie. Jezu, jak ja by艂abym w takiej sytuacji to nawet wlaz艂abym do sklepu nocnego i b艂aga艂a babk臋 偶eby pozwoli艂a mi z 艂azienki skorzysta膰, nie posz艂abym sika膰 w krzaki przy facecie, mam jakie艣 tam "resztki" kultury w sobie :o Albo powiedzia艂a facetowi 偶e MUSZ臉 i razem by艣my co艣 wymy艣lili. Rozumiem sytuacj臋 jak jest si臋 gdzie艣 na 艂onie natury, w lesie, w g贸rach, gdzie艣 gdzie kibelk贸w nie ma, to jak przyci艣nie to nie ma wyj艣cia, ale w mie艣cie? Naprawd臋 was nie obrzydza widok faceta sikaj膮cego w bramie albo za przystankiem? Mi si臋 to kojarzy z menelstwem, a nie z kultur膮, a do tego jak kobieta... No ludzie! Nie zadawa艂abym si臋 z facetem obszczymurkiem!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe jaki paniczyk z autora :D Ja nie raz i nie dwa opuszcza艂am kumpli i odchodzi艂am na stron臋 w plenerze i nikt tym zaszokowany nie by艂, przecie偶 to tylko siku, kupa to gorszy obciach :P A autor to nie sika na 艣wie偶ym powietrzu? I jeszcze bez mycia r膮k? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co do tego 偶e mog艂a wczesniej i艣膰 to ja np po piwie mam tak, 偶e jak mi si臋 zachce siku, to od razu na maksa, wi臋c moze jej sie nie chcia艂o wtedy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor strasznie prze偶ywa, bo mu si臋 ta dziewczyna podoba, a on jej najwidoczniej nie. Ja zrobi艂abym tak ewentualnie przy kumplu, a przy facecie, kt贸ry by mi si臋 podoba艂, nigdy i my艣l臋, 偶e o to w艂a艣nie chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bleeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja bym tak nie zrobila ani przy kumplach,ani przy facecie , kt贸ry mi si臋 podoba. Bo to swiadczy o mnie, o mojej klasie , wychowaniu i zasadach. To nie by艂a maloletnia siksa , kt贸rej zachcia艂o si臋 siku, bo si臋 tak zapomniala w zabawie z klockami, ze popuscila przypadkiem. Mowimy o doros艂ych ludziach, kt贸rzy powinni si臋 potrafi膰 odnale藕膰 w roznych okoliczno艣ciach. Usprawiedliwianie, ze ja " przycisn臋艂o" swiadczy, jak ma艂o macie wymagan od znajomych czy swoich dziewczyn.Jak b臋dzie smierdziec potem, bo si臋 nie my艂a z 3 dni, tez to zawsze mo偶na usprawiedliwi膰 brakiem dost臋pu do wody, j jak zwymiotuje w trakcie imprezy, to tez si臋 znajdzie wyt艂umaczenie..itd Sa sytuacje, kiedy mo偶na zrobi膰 cos wbrew dobrym obyczajom, ale w srodku miasta, w 21 wieki, 偶eby dziewucha sikala za przystankiem, to jest po prostu zenada.!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"przypomnij jej o toalecie przed wyj艣ciem" Ju偶 to sobie wyobrazi艂em: Ubieraj膮 si臋, ju偶 maj膮 wychodzi膰 z knajpy, a partner pyta "A mo偶e by艣 siku posz艂a? Mo偶e ci si臋 chce?" xD no k***a

Udost臋pnij ten post