Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Dziewczyny często robią głupie rzeczy przy facetach, który im się podoba. Dziewczynie widocznie tak podobał się autor, że nie myślała racjonalnie i rozsądnie, tylko impulsywnie i zrobiłam co zrobiła :P Wiem z własnego doświadczenia - na ogół inteligentna przy normalnych facetach, ale jak mi się ktoś spodoba to potrafię zachowywać się jak kretynka. Ale fakt faktem nigdy nie sikałam w krzakach na pierwszej randce... :P

Z drugiej strony autor mnie przeraża. Fizjologia (w tym przypadku sytuacja trochę nie na miejscu, no ale co mogła poradzić na to...) przeraża tak tego faceta, że jakby powiedziała mu potem (będąc w związku) że idzie zrobić kupę, to by tu pisał, że brak kultury i że kobiety nie robią kupy. A sikają?! No co ty? Mają takie potrzeby?! Faceci nieraz idą się odlać w krzaki, ale kobieta to już nie może :P

Gość gość
A owszem, inteligencje można ocenic po sposobie zachowania się wlasnie, umiejetnosci oceny swoich możliwości , wybrnieciu w sposób kulturalny z głupich sytuacji. Ludzie glupi zachowają się w sposób najbardziej przewidywalny, czyli pojda siknąć w krzaki. Bo ich maly mozg nie przewidzi, ze po wypiciu 2 litrow napojow będzie się chciało do wc, bo lepiej isc na "romantyczny spacer" z pelnym pęchcerzem, a potem w panice leciec na pobocze . A głupie gadanie, ze nigdzie po drodze nie ma kibli, to jest wlasnie brak umiejetnosci myslenia abstrakcyjnego , czyli - inteligencji.

Gościu... Ta dziewczyna pewnie do dzisiaj przeżywa swoją głupotę. Ja jestem na bank pewna, że to pod wpływem nerwów, stresu tak zrobiła, bo tylko wtedy wypełniają głowę tak absurdalne pomysły.

Gość gość
a czym sie miala tak denerwowac zeby robic z siebie idiotke przed kolega z pracy? xD

Gość gość
To nie była nastolatka, tylko dorosla kobieta, prawda? Można się posmiac z wpadek siusiumajtek, ale z zachowania 24-letniej baby, to trzeba plakac.

Gość gość
slonko_kafe ty na prawde jestes taka glupia, czy prowokujesz? gdyby nawet moja zona (ktorej jeszcze nie mam) wieczorem powiedziala mi, ze idzie zrobic kupe za przystankiem to sorry, ale uznalbym ja za swinie. autora nie przeraza mysl, ze kobiety tez robia siku i kupe W TOALECIE tylko to, ze jego kolezanka szczala po krzakach!!

Gość gość
kurcze dziewczynie chcialo sie siusiu moze to byl po prostu chory pechesz ! ej ludzie ale temat z tego zrobiliscie o siuraniu ..... to moze o mokrych bakach po piszemy ?? albo o rostopionej kupie hee kto mial taki przypadek??? a po za tym osadzacie laske o opszczymurstwo ojej nie fortunny holerny przypadek !!! a gosciu Patryk jest faktycznie dupkiem bo skoro taki dzetelmen z ciebie to poco sie odzywales na forum gdzie wiele ludzi tu siedzi i moze faktycznie to do niej dojdzie i dostaniesz w morde od kolezanki!! a wogle to dasz do niej numer mnie to nie odrarza jesli jest madra i ladna bo tak pisales to musial byc jednorazowy przypadek wiedz chetnie sie umowie z mia teraz nie latwo o taki duet w jednym heh....

Gość pękam ze śmiechu haha
No tak. Teraz będziecie wciskać, że na pewno jest chora, ale i tak nie przyznacie, że zachowała się poniżej poziomu. Kurczę, przy koledze z pracy taki numer odwalić :D Ja po takiej akcji bym już sznur sobie szykowała.

Gość gość
Głupota to coś znacznie cięższego gatunkowo od braku inteligencji, gościu. Problemy ze zwieraczami nie muszą iść w parze z niższym IQ. I nie myl inteligencji z kulturą. A myślenie przyczynowo-skutkowe nie jest tożsame z abstrakcyjnym.

Gość gość
ona robila siku a nie kupe heh ale osczany i osrany temat

Gość gość
Dzieciaku, zanim się umówisz, skoncz podstawowke i naucz się poprawnie pisać, bo inaczej będziesz faktycznie tylko dobra partia do robiących po krzakach:-D

Gość gość
do pękam To może naszykuj.. pogratulować.

Gość gość
Do kogo to?

Gość gość
Do (11.54) czy ty czytałas moje posty?Czytaj ze zrozumieniem,napisałam ze otworzyłam przednie i tylne drzwi i zalatwilam potrzebę pomiędzy wiec nie trzeba byc mega inteligentnym zeby sie domyśleć ze nie parkuje sie na chodniku czy trawniku tylko przy ulicy a nie jestem obdarzona fiutem zeby sikac na odległość,wiec wniosek jest prosty,wysikalam sie na jezdni wprost do kratki sciekowej.Czy wyjasnilam ci juz wszystkie szczegóły tej pasjonujacej czynności czy moze masz jeszcze jakies pytania?A moze tak włącz logiczne myślenie i użyj troche wyobraźni,to pomaga w zrozumieniu niektorych sytuacji.

Gość gość
a bo ja myslalam ze jestes ta oburzona dziewczyna, ktora pisala, ze "Jesli idziesz glucha ulica,na ktorej poza prywatnymi domami nie ma doslownie nic-ide w krzaki" o 09:58 :P zreszta, ty tez nie masz sie czym chwalic, ale doceniam ze akurat parkowalas na centymetry tak aby drzwi otworzyly sie akurat nad kratka sciekowa :D

Gość gość
i gratki dla tej dziewczyny ktora na poprzedniej stronie pisala ze spoliczkowala jakas laske za to, ze sikala jej na dzialce :classic_cool: zrobiłabym tak samo!

Gość webriu
Aż mi się coś przypomniało :D W trzeciej klasie gimnazjum jak zawsze na WF z moją koleżanką nie ćwiczyłyśmy. Więc jak inni uczniowie sobie ćwiczyli na hali to my poszłyśmy do szatni po jakieś zeszyty żeby się niby uczyć do sprawdzianu :D I dla żartu wysikałam się do kubła ze śmieciami, sprzątaczka pewnie miała robotę :D Ale na Boga, miałam wtedy naście lat i byłam głupia. A w temacie mowa o 23/24 letniej kobiecie, która odwaliła taki numer przy koledze :D

Gość gość
Wyobraz sobie ze w Londynie kratki sciekowej sa co kilka metrów a dlaczego to sie domysl albo doczytaj także jakiegos większego problemu nie ma i nie ha parkowalam tylko maz a do kratki chocby dlatego zeby sobie nie obsikac nogawki spodni :-) Uff,patrz z jaka cierpliwoscia wykładał ci tajniki sikania w mieście.Jeszcze jakies pytania?Chyba juz wszystko wyjasnilam.

Gość gość
lepiej juz nic nie pisz, bo zaraz dowalisz historie o kolejnym miejscu, ktore nie jest toaleta i sie chyba porzygam.

Gość gość
Z tego postu wylania się jakby obraz całego narodu : sikaja w Londynie do kratek sciekowych, sraja na poboczach autostratd we Wloszech , oddaja mocz na przystankach w PL...i sa tacy , których to w ogole nie deprymuje, bo "to fizjologia"... No wlasnie,...nie wystarczy pochwalić się wysokim IQ, bo inteligencja sklada się jeszcze z inteligencji emocjonalnej i społecznej, a nie tylko z umiejetnosci wstawienia trojkata do czworokąta....

Gość gość
....i sie zaraz porzygam....wzór kobiety z klasa!Tak trzymaj,według mnie nie musisz chodzić w krzaki,wystarczy ze buzie otworzysz i cos powiesz a twoja klasa w całej okazalosci wychodzi na zewnątrz.Gratulacje,tego sie trzymaj!

Gość gość
nie badz smieszna. ja nie sikam miedzy drzwiami swojego samochodu jak ty. nie odwracaj kota ogonem, budzisz u mnie obrzydzenie. tak nie zachowuja sie kobiety.

Gość gość
A ja wam powiem tak,wszyscy jestescie stuknieci równo!Popadacie ze skrajności w skrajności,z sikania komus na klatce schodowej zeby w dupke zimno nie było,do obrażenia tych ktorzy nie mieli żadnego wyjścia.Ja wam zycze żeby w najmniej odpowiednich warunkach tak wam sie zachcialo ale nie siku a grubsza sprawę żeby wam nogawkami wylatywalo biegnac w poszukiwaniu jakiejkolwiek toalety.Tego wam zycze,tak swiatecznie.

Gość gość
ale idiotki tu siedza do roboty!!!!!!!!!!!!! jaki swiete!!!

Gość gość
popieram w 100 procetach obyscie sie w gacie zesrali!!

Gość gość
popieram w 100 procetach obyscie sie w gacie zesrali!!

Gość gość
Podpisuje sie pod postem wyzej i Popieram.Dziecko,zapomnialas dodac ze kobiety wogole nie sikaja,wiesz,sa osoby do których pewne rzeczy nie dotra dlatego poparlam post wyżej,a dobra rada dla ciebie,ludzie ważna wagę przykladaja do pierwszego wrażenia i o ile przy nowo poznanych ludziach nikt chyba nie chadza w krzaki o tyle rozmawiać trzeba i powinno sie i wiesz,mnie moze jeszcze kiedys sie przydarzyć taka sytuacja,moze nie ale Ciebie ludzie bedą oceniać po twoim slownictwie i sposobie wypowiadania sie i lepiej zacznij nad tym pracować bo nawet załatwianie swoich potrzeb tylko i wyłącznie w toalecie nic ci nie pomoże.

Gość gość
Wniosek jest jeden.Kobiety z klasa nie szczaja po katach.Jesli je natura az tak ponagli,wowczas partner(rowniez z klasa)nadstawia kieszen garnituru i dama robi tam.Ale trzeba pamietac,ze ponizej firmy Hugo Bossa nie sikamy,bo wowczas siki z klasa ulegly by profanacji.Nie ma Bossa,dzyndzle trza potraktowac korkiem z wina za minimum 250zl.Potem myk w limuzyne i juz w domku siur w zloty kibel.Utrzymac moczu,wyplywajacego wrecz oczami,nie potrafi tylko plebs.Lepsza rasa szcza zgodnie z planem ustalonym miesiac wczesniej.Houk

Gość gość
Do autora-jestem pewna ze czytasz ten watek,nikt z nas nie był przy tej sytuacji,nie znamy dziewczyny(a moze dasz jej szanse na nakreslenie sytuacji z jej strony) czasem jakies zdanie,słowo,gest zmienia obraz sytuacji.Dlatego nie wypowiadam sie na ten temat.Jestes jedyna osoba na temat której moge sie wypowiedzieć bo to ty założyłes temat.Jak trzeba byc ograniczonym zeby na babskim forum zakładać taki durny temat?Jak mozesz sie ludzi pytać czy ona ma klasę?Razem pracujecie napewno jakis czas wiec jakis obraz jej osoby masz tak?To nie było wasze pierwsze spotkanie wiec mogła przypuszczac ze w sytuacji sikac w kwity czy iść za przystanek wybrała to drugie. Jesli byłbyś fajnym facetem z klasa to nie zakladalbys tego tematu a po drugie lekko,z humorystycznym podejściem w formie żartu mógłbyś sie jej zapytać np czy to jej ulubiony przystanek lub inaczej żartobliwie i byś wiedział z kim masz do czynienia ale na to potrzeba wlasnie faceta który ma klasę i jaja przy okazji a nie dupka który żalu sie na babskim forum.Tak jak powiedzialam,trzeba byc przy takiej sytuacji zeby ja ocenić ale Patryk niestety swoja klasę.