Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Gość gosciówa 17 minut 41
"Szczac,czy nie szczac,oto jest pytanie..Czy uwlacza to mej godnosci,gdy na przystanku mnie to szczanie zastanie.." Ilu użytkowników, tyle opinii :D Jakiż szeroki wachlarz postaw wobec tak postawionego problemu.. :P

Gość moja uryna jest jak malyna
ach,walnelam sobie nick na potrzebe chwili..gosciowa 17 minut 41,czytajac to wszycho przypomina mi sie anegdota zwiazana z Himilsbachem.Zakwaterowano go kiedys w jednym pokoju hotelowym z jakimś gosciem.Jasiu,juz po paru lufach oczywiscie,mowi do faceta z pelna powaga..Panie szanowny,musimy ustalic na poczatek rzecz najwazniejsza-szczamy do umywalki,czy nie?Milego Ci tam.I mam nadzieje,ze jeszcze sie kiedys wylookamy wsrod tej elYty:))

Gość gość
Amatora soczystych opisów olewania ciepłym damskim moczem czegobądź w terenie prosimy o założenie własnego tematu :P

Moja uryna - oby :) Gdyż zabierając głos zazwyczaj się narażam i to bardzo tutejszym stałym obsiadaczom :P Do straszenia policją włącznie :classic_cool:

A dzięki :) Anegdota z Jasiem Flaszeczką przednia ;)

Gość kobietka rozmiar 38
04.12.13 ------------- Dzieki he he:) Oj nie chce sie tutaj produkowac ale na szybko: jak w moim domu byl remont lazienki to wstydzilam sie pojsc do fachowca i powiedziec, ze musze skorzystac, to chodzilam do swojego ogrodu, tzn. gdzies tam za drzewkami za domem :D Ale bylam u siebie i moglam! Albo po pijaku kiedys do piaskownicy na placu zabaw, w parku, czy na spacerze z psem gdzies w krzakach. Pewnie teraz zostane zlinczowana ale na klatce tez... Ale tylko raz, bo juz musialam! No i tutaj hit. Jak wyjezdzalam ze swojego miasta na studia do Wroclawia to ojciec dal mi swoj samochod, zebym mogla przewiezc rzeczy na stancje. Gdzies pobladzilam, jezdzilam po jakis osiedlach i nie moglam znalezc jakiejs toalety... Wiec w****ilam sie, wjechalam w slepa uliczke i wysiuralam sie za swoim samochodem :D Nikt mnie nie widzial, wiec prosze mnie nie potepiac jak tej laski ktora sikala pare metrow obok swojego faceta bo ja nigdy bym tam nie zrobila. A temacik super, uśmiałam sie nie raz. Pozdrawiam goraco.

Gość STRAŻNICZNA MORALNOŚCI
darujcie sobie... co mnie obchodzi gdzie sikalas z tym swoim tlustym dupskiem rozmiar 38... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3187094 to jest wlasciwy temat, a tego mi nie zasmiecac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ale dlaczego ty sadzisz ze skoro nikt cie nie widzial to tak mozna? jestes oblesna, gruba locha... won!

Gość gość
Te, strażniczka, link nie wchodzi. Postaraj sie.

Gość gość
04.12.13 xxxxx dziala przeciez

Gość gość
Do piaskownicy na placu zabaw - super, to można spokojnie powiedzieć że to wychodek, w końcu piasek jest, a zakopałaś za sobą z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku?

Gość kobietka rozmiar 38
Nie. Co ja pies jestem, zeby za soba zakopywac? :D Zrobilam to dla funu, wyluzuj sie! :D

Gość gość
a co, Ty nie srasz, nie sikasz i nie pierdzisz jajami ?

Gość gość
kobietka rozmiar 38 ty weź się lepiej za siebie, idź pobiegać czy coś (tylko nie lej gdzie popadnie), zamiast pisać takie rzeczy na forum. aż wstyd to czytać.

Gość gość
ja p*****le,ale maniana!o co wy sie tak zrecie.Ci co szczali,szczac beda i end of the story.

Gość gość
Nic co ludzkie nie jest nam obce,nikomu sie krzywda nie stała no chyba ze ucierpiała estetyka autora,idz do psychologa juz on bedzie wiedział jak c***omoc autorze,moze nie odbije sie to za bardzo na twoim dalszym zyciu.

Gość Bardzo ciekawe
...dlaczego akurat u Tomka?

Gość gość
a co w majty mialaby zrobic, normalne wnocy, to bylo i po piwie..jestes dziecinny!!!!zeby ciebie olala bylo by cool

Gość gość
do gosciu z 4.12.2013 godz 19.01 ty to 1 klasy nie skaczyles tyle bledow w jednym zdaniu masakra.

Gość gość
05.12.13 - zawsze myslalem, ze to domena dzieci jest lanie na trawniki.

Gość Przy Wszystkich
Bardzo przepraszam panią, która sprząta bloki, ale wtedy ja naprawdę nie miałam wyjścia i musiałam zrobić siusiu na półpiętrze.

Gość gość
To nie na trawe za przystankiem?

Gość gość
gościu 14.22,a co Ty "skaczyleś",purysto z bożej łaski?

Gość gość
Słonko, , a jak przypili Cię z dala od Tomka?

Gość gość
Wlasnie obalilam jabola i zaraz wyluram sie pod sklepem