Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am w艂a艣nie widzenie: w sobot臋 o godzinie 14.17 b臋d臋 mia艂a nadzwyczaj silne parcie na p臋cherz. Ju偶 dzi艣 zorganizuj臋 tras臋 swojego jutrzejszego biegania po mie艣cie tak, by co 3 kroki mie膰 toalet臋. P.S. Zazwyczaj nie sikam o tej porze; sikam raczej o 14.39.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
chcesz powiedziec, ze podczas biegania siurasz po krzakach? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
meski pecherz? pierwszy raz spotkam sie z takim okresleniem. a co jest zlego w sikaniu w plenerze? a moze to, ze krzaki nie sa po to, zeby w nich lac... od tego jest toaleta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile ty masz lat? na prawde nie potrafisz wytrzymac, tylko musisz sikac byle gdzie? niebywale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszed艂 do mnie dzi艣 miko艂aj
W艂a艣nie bazienka Prosty przyk艂ad. Id膮c wieczorem z przystanku autobusowego do domu wysika艂aby艣 si臋 w jakim艣 ustronnym miejscu, jakby艣 czu艂a, 偶e ci si臋 chc臋, a do domu masz jeszcze 10 min spacerem? Nie mam kole偶anek-obszczymurk贸w. W liceum zna艂am tylko tak膮 jedn膮, co zawsze i wsz臋dzie lata艂a po krzakach, bramach i ch*j wie jakich jeszcze miejscach. 艢winia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkim sikaj膮cym w plenerze 偶ycz臋 mandatu za to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O co Wam w ogole chodzi?Wypisujecie na kafe o sraniu,szczaniu sobie na ryj podczas seksu,pierdzeniu,etc..Skad zatem to swiete oburzenie?Szczanie w plenerze gorsze od szczania na czyjas twarz?A to ciekawe.

Udost臋pnij ten post

A mo偶e ta laska mia艂a zapalenie p臋cherza? Kto wie. Ja raz tak mia艂am, to musia艂am non sto sika膰. Nie w plenerze, ale kto wie, co bym zrobi艂a, gdyby akurat w plenerze mi si臋 zachcia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie zapalenie pecherza. zostalo juz tu ustalone, ze albo jest na tyle glupia, ze przed wyjsciem nie poszla do lazienki, albo jest na tyle prosta, ze nie widzi nic zlego w sikaniu za przystankiem. bazienka, ale chyba nie zawsze da sie znalezc dobre miejsce :P ja bym sie nie odwazyla np. sikac w parku w krzakach. zastanawialabym sie pol godziny nad miejscem, a potem drugie pol czy nikt nie idzie, czy nie patrzy, albo czy nikt nie przyjdzie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedynego kretyna bez klasy jakiego wiedze to autora,nie rob z siebie jakiego艣 panicza chlopie, daj dziewczynie spok贸j bo nawet jej drog moczowych nie dorastasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego autor jest twoim zdaniem kretynem bez klasy? Bo jego kole偶anka szcza艂a za przystankiem?

Udost臋pnij ten post

Co za kretyn bez klasy z tego autora, 偶e ju偶 nie pozwala normalnym ludziom szcza膰, gdzie popadnie :/ I jak to ustalono, 偶e nie ma zapalenia p臋cherza? A mo偶e w艂a艣nie mia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie biegam w sensie dos艂ownym, tylko biegam po mie艣cie= za艂atwiam r贸偶ne sprawy :) Jestem kobiet膮 i generalnie rzecz bior膮c nie sikam po krzakach, chyba, 偶e naprawd臋 MUSZ臉. Brzydz臋 si臋 publicznymi toaletami. Nie jestem w stanie przewidzie膰 czy b臋d臋 chcia艂a sika膰 za 10, 15 a mo偶e 30 minut. Poczuj臋 potrzeb臋, udaj臋 si臋 do toalety. Zdarza si臋, 偶e nios臋 pe艂en p臋cherz do domu 2 godziny, a czasem parcie jest tak momentalne i silne, 偶e musz臋 tu i teraz. Sikanie na dworze dla kobiet jest naprawd臋 wyj膮tkowo niekomfortowe. W publicznej toalecie "na narciarza" te偶 nie. 呕aden m臋偶czyzna tego nie jest w stanie poj膮膰. Naprawd臋 umiecie przewidzie膰, 偶e b臋dziecie sika膰 za 15-20minut? Idziecie przed wyj艣ciem sk膮d艣 do toalety i sikacie na zawo艂anie? Woooow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 ju偶 wol臋 sika膰 po klatkach czy piwnicach ni偶 w publicznej toalecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wka 26
Na pewno ona to zrobi艂a, bo ju偶 naprawd臋 musia艂a, nie wierz臋, 偶e ma tak w zwyczaju. Autorze, nie oceniaj, bo Tobie te偶 mo偶e si臋 przytrafi膰 np. biegunka gdzie艣 na mie艣cie, czego Ci nie 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biegunka na mie艣cie i poznym wieczorem to rzeczywi艣cie przes....ne. Ledwo uda艂o mi sie znale藕膰 otwarte piwnice w jakims bloku. Alternatywa by艂y pe艂ne majtki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No  wlasnie
No wlasnie, co robilyscie a wlasciwie gdzie robilyscie jak was dopadla biegunka , a w poblizu nie bylo toalety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby musia艂a , to tez pewnie zrobi艂aby za przystankiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale chyba nie w zimie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to tobie brak klasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty masz siedem klas i jest dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale Ona to ma klase.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez wole po krzakach niz w publice..masakra i brud! Ja niestety mam zdrowy pecherz, ale jak mi sie zachce siku to musze od razu, bo strasznie boli mnie brzuch :/ a Tobie autorze jakby sie zachcialo siku to co, w majty? Oj dzieci, dzieci. Sa wazniejsze aspekty, ktore swiadcza o tym czy ktos ma klase czy nie. Np to, czy zaproponowales jej, ze potrzymasz jej w tym czasie torebke. Czy ma chusteczki i czy sobie szpilek nie polamie. W sumie ladna, myslalem ze madra. A pomyslales, jaki Ty musisz byc niemadry? Zastanow sie, dlaczego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Np to, czy zaproponowales jej, ze potrzymasz jej w tym czasie torebke. Czy ma chusteczki i czy sobie szpilek nie polamie. W sumie ladna, myslalem ze madra. A pomyslales, jaki Ty musisz byc niemadry? Zastanow sie, dlaczego. xxxxxx hahahahahhaha, zaraz padne! a jakby sobie miala polamac szpilki to co autor by jej zaproponowal? "to moze je zdejmij, a ja cie biore na ramiona i jakos sie wysikasz" ? ? ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciagnecie nadal ten temat... :-D pewnie ci, kt贸rym si臋 wlasnie zdarza czeste sikanie po krzakach i chc膮 si臋 w ten spos贸b usprawiedliwi膰 ( chory pecherz, "nie sikam w publicznych"itp ). A sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa - dziewczyna si臋 skompromitowala , prawdopodobnie o tym wie, wie to r贸wnie偶 autor postu... Czyjas tzw KLASA nie zale偶y wprawdzie od posikiwania gdziekolwiek, tylko od umiejetnosci znalezienia si臋 w ka偶dej sytuacji. Ale , jak powiedzia艂 Lem : "Gdyby nie internet, nie wiedzia艂bym , ze na swiecie jest tyle idiotow" :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy rzeczywiscie kolezanka miala posikac sie w spodnie? Jakie miala wyjscie ? Isc za drzewo? Za samochod? Albo na klatce schodowej? Krytykantki - podpowiedzcie co byscie zrobily jak by was podobnie przycisnelo, lub co gorsza biegunka dopadla ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wy dalej ciagniecie ten watek? autorowi zycze sukces贸w w 偶yciu jak ma takie rozkminy.. jezu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A tobie zycze spotykania na swojej 偶yciowej drodze dziewuch , kt贸re szczaja po krzakach , a je偶eli jeste艣 kobieta- facetow, kt贸rzy po piwie chodza "na strone", a potem tymi samymi "r臋cami" obsciskuja cie... I to jest wtedy KLASA jak cholera!!!! :-D

Udost臋pnij ten post