Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Użytkowniczki Kafeterii nie powinny mieć w ogóle żadnych praw

Polecane posty

Gość gość

Tak samo jak kobiety w islamie, którego wprowadzenie byłoby zarówno w Polsce jak i na całym świecie najlepszym rozwiązaniem, aby istoty myślące kroczem i kierujące się jedynie pierwotnymi instynktami, nie mogły w ogóle o niczym decydować.

Gość gość
wymyśl coś swojego żałosny prawiku, a nie wszystko kopiujesz :)

Gość gość
"wymyśl coś swojego żałosny prawiku, a nie wszystko kopiujesz usmiech.gif" * * * * Powyższy komentarz jest potwierdzeniem tego, na podstawie jakich cech te zezwierzęcone samice oceniają mężczyzn ("zarzucanie" komuś braku aktywności seksualnej to nic innego, jak podyktowane prymitywną podświadomością atakowanie kogoś za to, że w uznaniu tej "damy" facet przez nią "wyzywany" nie jest skłonny do powielania swego materiału genetycznego, co czyni go jednostką nieatrakcyjną pod względem biologii i nieprzydatną pod kątem ewolucji, a tubylcze "panie" instynktownie dążą właśnie do eliminacji takich osobników z obrotu rozrodczego) i dlatego utwierdził mnie w słuszności moich poglądów, że kobietom należy odebrać wszystkie prawa aby nie miały nic do powiedzenia.

Gość gość
Prawiczku, JESTEM FACETEM

Gość gość
Lepiej byś się do tego nie przyznawał, ponieważ to tym gorzej o tobie świadczy, skoro myślisz i rozumujesz jak zezwierzęcona samica myśląca gonadami. I co ciebie tak na to prawiczkowanie wzięło? To ma mnie obrazić, rozśmieszyć, a może jeszcze co innego?