Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się chłopak który mi bardzo dokucza ubliża

Polecane posty

Gość gość
Wsjo jasna do jest jeszcze dziecko ! Jakie dorosłe dziecko alkocholika ?

Gość gość
Tylko Tobie dokucza czy dla innych tez jest taki nie miły ??

Gość gość
Oj lepiej Ty sie trzymaj on niego jak najdalej..

Gość goscuuu
Lol dziewczyno Ty nie wiesz co to sa prawdziwe problemy , za jakis czas bedziesz sie smiala z tego.. Wiem jak to jest tez jak bylam mala to podobali mi sie chlopacy , ale potem zorientujesz sie ,ze on Ci sie nie podobal tak naprawde .. Chcesz poprostu zwrocic na siebie uwage , moze rodzice nie poswiecaja Ci wystarczajaco duzo czasu , pewnie ten chlopak gada smieje sie z innymi dziewczetami a Tobie dokucza i chcialabys zeby tez taki byl bo nie masz bliskosci.. Znajdz sobie chlopaka xd

Gość gość
A właściwie czemu Ci się podoba? Skoro Ci dokucza ,jest chamski i wulgarny do Ciebie? Ubliża C****opycha .. Lepiej dla Ciebie jak zapomnisz o nim on nie jest wart Ciebie . Trzymaj się ciepło

Gość gość
Dziwne, że Autorka nie odpowiedziała ile ma lat, a pytanie padło aż kilka razy...

Gość gość
No właśnie czemu mi nie odpowiedziałas na to ile masz lat ??

Gość gość
Mi tez sie podoba taki jeden chlopak, ktory czesto mi dokucza ale w inny sposob mowi np. przy mojej przyjeciolce albo koledze nie podrywaj mojej dziewczyny albo do mnie ,,kochanie moje,, ale tez byla taka sytuacja co kleknal i spytal sie mnie czy bede z nim chodzila a ja jestem wstydliwa i nic mu nie odpowiedzialam, a pozniej zaczal do mnie pisac na samym poczatku podobalo mi sie to, ale poznej nie zgadzalam sie na rozne rzeczy i on do mnie pisal s********j i nwm czy ja mu sie podobam a to tak bardzo boli......... a i jeszcze ciagle cos do mnie mowi gdy siedze na przystanku podjezdza samochodem ze swoimi kolegami nwm co mam o tym wszystkim myslec

Gość gość
Idz spac mala dziewczynko nie mysl o kims kto ma cie zupelnie w d***e ja tez mam taka sytuacje co noc o nim mysle