Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magduśka93

Jak się czujecie z tym prawiki że atrakcyjne dziewczyny wami gardzą

Polecane posty

Gość Magduśka93

I że nigdy was nikt nie pokocha i zawsze będziecie sami i czemu jesteście tacy żałośni :D . Pytam z ciekawości ;)

Gość gość
Gardzimy nimi bardziej, bo dobrze wiemy że są gó.wno warte :)

Gość gość
Jak prawiki zaprowadzą komunizm w RP to wyrównamy rachunki i atrakcyjne dziewczyny znajdą się w gułagach.

Gość Magduśka93
Mam ładna pusię, zgrabny tyłek, jędrne odstające piersi... tyle tylko, że dla was prawiki mogła bym wskoczyć na rurkę i zamerdać ogonkiem... wolę doświadczonych, takich po 50 z kasą, furą i chatą z basenem... ;)

Gość gość
Dlatego wami gardzimy, błe aż mnie skręca że mógłbym cokolwiek robić z taką ku.rwrą

Gość JejKrólewskaMość
Hihihi, ktoś kto tak d**ę zawraca na forum to pewnie nawet w lustro z ledwością patrzy :))) A ja bym sobie takiego niedoświadczonego chłopca zabrała do siebie... To by dopiero była zabawa! <3 Kurcze, takie życzenia w wieku 23 lat, eheheh, zwariowałam :))

Gość gość
Właśnie czym ty się niby dziewczyno różnisz od ku.rewek w burdelach? One też roochają się dla kasy z impotentami po 50-tce na viagrze. Jak taki prawiczek nie chce iść do burdelu to z tobą też nie chce mieć nic wspólnego, proste. Ja chyba już wolałbym wybrać burdel, bo tam chociaż gumę zawsze używają, a po tobie nie dość że musiałbym się myć ze 3 dni bez przerwy to jeszcze badania na HIV robić, szkoda nerwów :)

Gość koneserka prawików
a ja tam LUBIĘ PRAWIKÓW :P Jednemu takiemu pomogłam pozbyć się prawictwa :D nie dość że był uroczy to jeszcze pełen zapału i entuzjazmu, nie tak znudzony i zblazowany jak te łatwe szmaty z fiootami co zaroochały już połowę Polski i się wożą w Sfinxach i innych takich szmaciarniach jak bonzo mafijny normalnie :P

Gość prawikiem jestem
Jak ktoś chce prawika to niech się odezwie: wybrednyprawiczek@wp.pl

Gość gość
Witamy nowy projekt 🖐️

Gość gość
jestes tak zużta,że tylko tacy starzy cię chcą

Gość gość
wkrótce tulejowanie będzie potrzebne

Gość gość
one miały więcej koni niż moje subaru

Gość Magduśka93
Ten post że niby wolę starszych facetów ok 50 lat to nie ja napisałam tylko jakiś zakompleksiony prawiczek się podemnie podszył. Mój najstarszy facet miał 32 lata. Chociaż pewno taki facet co ma 50 lat to i tak jest lepszy w łóżku niż jakiś zasrany sfrustrowany prawiczek :D

Gość Magduśka93
Sam je obrabiasz pedale, żadna kobieta cie nie chce i robisz lachę innym facetom :D. Czemu wypowiadasz się o mnie jak nic o mnie nie wiesz?! Skąd niby to wiesz śmieciu?

Gość gość
prawdziwy mężczyzna r***a się z wieloma kobietami a j****e ścierwa takie jak prawiczki z nikim

Gość do koneserka prawików
a duzo mialas partnerow?

Gość gość
Jak się czujecie z tym zezwierzęcone samiczki myślące kroczem, że normalni mężczyźni wami gardzą, i że nigdy was nikt nie pokocha i zawsze będziecie same i czemu jesteście takie żałosne? Pytam z ciekawości.

Gość gość
Magduśka, moje ty kochanie, k****m już dziękujemy!!!!!!!!!

Gość gość
Argen , nie seksu jej odmowil tylko po seksie odmowil zwiazku i sie teraz ciska. za slabo ciagnela. potrenuj mala. moze nastepny sie zalapie

Gość gość
Autorka tematu jest zezwierzęconą samicą myślącą piczą, która ocenia innych na podstawie ich potencjału w zakresie pełnienia swoich biologicznych, ewolucyjnych powinności takich jak aktywność seksualna i związane z nią szanse na powielenie swoich genów i tym samym możliwość przedłużenia gatunku, a fakt że jej konstrukcja psychiczna i stopień skomplikowania jej umysłu jest na poziomie neandertalczyka czy innego troglodyty, czyni z niej małpę człekokształtną która powinna skakać po drzewach i biegać po dżungli, zamiast swoim prymitywizmem spowalniać rozwój nowoczesnej cywilizacji opartej na rozumie i mądrości.

Gość gość
j****e sfrustrowane prawiczki nikt was nie chce, nie jesteście nikomu potrzebni możecie w ogóle się nie rodzić po co nam takie ścierwa

Gość Magduśka93
Ale was boli prawiki że was żadna kobieta nie chce, ale wy jesteście żałośni, nie macie dziewczyny i nie będziecie mieć nigdy, żadna nawet was kijem nie odotknie haha i to wy jesteście małpiszonami a nie ja bo nawet przypominacie, śmierdzące małpy, chude we flanelowych koszulach i okularach :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Argen - tego nie pisze kobieta. To facet prawik podpuszcza.

Gość gość
kobieta, która rodzi prawiczka to d****a!

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ Argen - tego nie pisze kobieta. To facet prawik podpuszcza. xxx A prawik ma inną płeć niż facet?

Gość Magduśka93
Skąd wiesz ze jestem facetem??:P:D

Gość Magduśka93
Nie wolno się powygłupiać i nerwy trochę ponapinać głupolom?:D