Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magduśka93

Jak się czujecie z tym prawiki że atrakcyjne dziewczyny wami gardzą

Polecane posty

Gość gość
"j****e sfrustrowane prawiczki nikt was nie chce, nie jesteście nikomu potrzebni możecie w ogóle się nie rodzić po co nam takie ścierwa" W niektórych krajach wschodu za takie teksty zostałabyś po prostu ubiczowana, i w takich momentach jestem za wprowadzeniem islamu w Polsce i w ogóle na całym świecie - zwierzęta myślące kroczem zamiast mózgu nie powinny mieć prawa głosu ani decydowania o czymkolwiek (później idą takie suki z cieczką do urn i głosują na tego polityka który jest wyższy i szerszy w barkach a nie takiego, co ma lepszy program wyborczy, albo dochrapie się taka jedna z drugą profesji sędziny i wydaje złagodzone, zaniżone wyroki przystojnym skazanym i zaostrzone, zawyżone wyroki skazanym nieatrakcyjnym).

Gość Magduśka93
Argi nie podniecaj sie prowo sie udało :D

Gość gość
Facet, który ma 20 lat i nie r****ł choćby miał zmusić kobietę powinien odbywać karę pozbawienia wolności do lat 5.

Gość Magduśka93
Zuzanna Amelia ææ--Co za persona z ciebie jest?Psycholog że odkrywasz prawdę?:D

Gość gość
"Ale was boli prawiki że was żadna kobieta nie chce, ale wy jesteście żałośni, nie macie dziewczyny i nie będziecie mieć nigdy, żadna nawet was kijem nie odotknie haha i to wy jesteście małpiszonami a nie ja bo nawet przypominacie, śmierdzące małpy, chude we flanelowych koszulach i okularach smiech.gif" Czy jest tu jeszcze ktokolwiek komu trzeba tłumaczyć, dlaczego nadanie takim zwierzętom jak kobiety jakichkolwiek praw było niedopuszczalnym i karygodnym błędem?

Gość Magduśka93
Co nie wolno w sukience biegać?Przeciez takich na cafe jest więcej i to na niebieskim nicku.Faceci się przymilają do takiego chu.jaszka a ten ma ubaw :D

Gość gość
"Facet, który ma 20 lat i nie r****ł choćby miał zmusić kobietę powinien odbywać karę pozbawienia wolności do lat 5." "Człowiek" (choć raczej małpolud byłoby tutaj bardziej stosownym określeniem) który ma więcej niż 12 lat i który napisał taki "komentarz" powinien odbywać karę pozbawienia wolności do lat 10.

Gość prawiki zluzujcie
to PROWO :) Takie samo prowo jak wasze żałosne tematy typu "czemu na ulicach same tłuste pasztety i nie ma w czym wybierać?" :) Daliście się podpuścić jak pierwsza lepsza pelikanica :P

Gość Magduśka93
łykają osły jak pelikany :D:D:D

Gość gość
gość "Facet, który ma 20 lat i nie r****ł choćby miał zmusić kobietę powinien odbywać karę pozbawienia wolności do lat 5." "Człowiek" (choć raczej małpolud byłoby tutaj bardziej stosownym określeniem) który ma więcej niż 12 lat i który napisał taki "komentarz" powinien odbywać karę pozbawienia wolności do lat 10. x Pewnie masz 20 lat i jesteś j****ym prawikiem! :P Prawdziwy mężczyzna w tym wieku już ma wiele partnerek

Gość Nie jak pelikany
tylko znacznie gorzej :D

Gość Magduśka93
Świński podszywaczu rozpiertoliłeś mi mój temat!!

Gość gość
A więc wychodzi na to, że autor tematu jest j****ym transwestytą, skoro podnieca go udawanie dziewczyny, pewnie potajemnie damskie ciuszki zakłada pedał jeden.

Gość gość
prawdziwy mężczyzna r***a a nie jak prawiczki czekają na jedyną debile jedne j****e

Gość Magduśka93
Ty jesteś transem.jestem kobietą z krwi i kości w dodatku czarujaca:)

Gość Magduśka93
Argen a Ty jesteś normalny??po co tutaj bywasz jak połowica czeka z utęsknieniem na ciebie??:D

Gość Magduśka93
Czyli jesteś sam bo byłeś beznadziejny jako mąż i cie zastapiła lepszym modelem :D

Gość Magduśka93
Marniutki musisz być w te klocki.Współczuje:D

Magduśka93-Jedno pytanie, jak się czujesz z świadomością że nie jesteś już dziewicą a twoi kumple mają cie za szmatę. Jak się czujesz jako obiekt seksualny a nie jako kobieta. Zastanawiam się, co czują twoi rodzicie, którzy wiedzą że jesteś dla facetów jedynie workiem na spermę... Jak ty się czujesz, gdy twoi koledzy mają cię za szmatę.

Gość Magduśka93
Dlatego wolę 50-latków ogierów a nie przydupasów co wolą chlać piwsko i sie z tego cieszą:D

Gość Magduśka93
Nie czuje sie wcale jak tacy patafianie kreca sie koło mnie :D

Magduśka93-Swoją drogą, to narawdę myślisz że mnie nie stać na taką jak ty? Uwiererz mi że na drinka, colę i pizzę do tego, to jeszcze mnie stać a jak zarzyczysz sobie pokój w motelu, to też kasy mi wystarczy, w końcu i tak wyjdzie taniej niż seks z dzifką za 150 zł, bo takie jak ty, to są tańsze od dzifki, niestety większe jest ryzyko złapania syfa z takimi jak ty.

Gość Magduśka93
BSA--przecież tylko alfonsi mogą zarazać.Jesteś jednym z nich?:)

Gość Magduśka93
Chodzę regularnie do prywatnego gina wiec nie musisz sie kłopotać za mnie.:)Martw sie abyś nie musiał mieć go w reczniku :D

Magduśka93-Dzifki dają jedynie w gumce, ty dajesz na żywca, dlatego ryzyko z tobą jest znacznie większe.

Gość Magduśka93
A co jesteś moją prywatną ochrona ze wiesz co stosuje ?

Magduśka93-Ginekolog nie wykryje u ciebie HIVa. A ryzyko jest ogromne, by ty miałaś w sobie więcej koni, niż mój traktor ma pod maską.

Gość Magduśka93
To są tylko twoje przypuszczenie nie poparte dowodami.Gadać mozna dużo :D

Magduśka93-Nie, po prostu takie jak ty, to nie używają gumek, bo myślenie nie jest twoją mocną stroną, co widać po twoich wypowiedziach.

Gość Magduśka93
B-ardzo S-amotny A-lfons z tego masz swój skrót?:D