Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajde faceta ktory nigdy nie byl u dziwki

Polecane posty

Gość gość
nie widzę. DLa mnie jedynym wytlumaczeniem byłoby to,gdyby facet brzydził sie uprawiać seks z taką kobieta,ale skoro szedł do burdelu to tego sie nie brzydził i nie przeszkadzałoby mu,że wcześniej ta kobieta miała 100 innych klientów i nie bałby sie choroby wenerycznej. To niby czemu seks z d***** ok,ale małżeństwo to już nie? przecież ex prostytutka nie musi zdradzić,a taka zwykła kobieta może to zrobić

Gość do Purpurowaaa Łza
myślę że Ciebie mąż nie będzie zdradzał o ile nie dowie się kim byłaś :D wszakże w seksie jesteś dobra, głębokie gardło, anal itp itd masz przynajmniej doświadczenie i go zaspokoisz

Gość:) A jakbym sobie kupił(za swoje pieniądze oczywiście), taką lalkę z sexshopu i ją zerżnał (miał Sex) to co byś powiedziała? Muszę ją wziąć za żonę?

Gość Amelimamanka
Purpurowaaa Łza mąż na pewno Cię nie kocha :) Jak sama twierdzisz - to hipokryci :) Sama bym chciała mieć prostytutkę za darmo w domu - a do tego posprząta i ugotuje - idealnie Najbardziej szkoda dziecka - jak się dowie kim jego matka była to jakaś masakra Brzydziłabym się takiej matki i miała ją serdecznie gdzieś Nie ma takiej sytuacji, która by mnie do sprzedawania siebie zmusiła bo zawsze jest inne wyjście a zarabianie c**ką wiadomo, że jest najłatwiejsze :) Więc Twoje tłumaczenia są nic warte :) Bo jak się nie chce to się prostytutką nie będzie, a Ty chciałaś i nią zostałaś

Gość gość
beznadziejny przykład bo lalka nie jest żywą kobietą a prostytutka tak. Lalka nie może nic sama zrobić a prostytutka może wyjść za mąż,mieć dzieci itp widać że za mądry to ty nie jesteś

Ciekawe że zamiast dyskutować na temat towarzycho wzięło, na ząb purpurową. Niech napisze jakiś burdelowy prawiczek,że nie był, niech uzasadni dlaczego nie był i czy zapewnia ze nie bedzie nigdy? W co ja nie wierzę

Gość gość
Amelia ona jest żoną. Facet nie ma jej za darmo w domu, tworzą coś takiego jak komorka społeczna zwana rodziną.

Gość Amelimamanka
żoną czyli darmową prostytutką, praczką i sprzątaczką :)

Gość:) Ty nie oceniaj mojej mądrości, bo za mało wiesz o życiu ... Może być owca? Żyje i może mieć dzieci?

Gość gość
Amelia a czym rozni sie Purpurowa jako zona od kazdej innej ktore rowniez piora gotuja sprzataja i uprawiaja malzenski seks...ona jest przynajmniej niezalezna ekonomicznie ...niektore sa w owiele gorszej sytuacji bo wpadly za mlodu bez szkol za wodu, calkowicie zalezne od meza.

Gość gość
Amelia a czym rozni sie Purpurowa jako zona od kazdej innej ktore rowniez piora gotuja sprzataja i uprawiaja malzenski seks...ona jest przynajmniej niezalezna ekonomicznie ...niektore sa w owiele gorszej sytuacji bo wpadly za mlodu bez szkol za wodu, calkowicie zalezne od meza.

Gość gość

Gość gość
nie nie może być owca,kolejny głupi przykład ale prostytutka może byc. skąd wiesz ile ja wiem o życiu,mysle że więcej niż ty

Purpurowa owco Staram się dopasować do tej pani po lewej alias"gość"-pikuję, widzę ziemię, zejdę jeszcze niżej:-D chcę ją zrozumieć ...

Gość przeszlosc seksualna zony
maz powinien znac, tak jak zona przeszlosc meza

Gość gość
Cukier - Purpurowa nie czestuje juz od 7 lat wie sie nie nspraszaj

Gość Amelimamanka
niczym się nie różni tylko ona myśli że się różni jedynie jej przeszłość jest inna niż innych żon ale też nie wszystkich :)

Gość taaaki tam
A ja dzisiaj na pewno z jakąś d***** pohulam. Oral za 50zł w aucie, spust do buzi z połykiem.

Gość gosciowa
Masz Ty bujną wyobrażnie chłopczyku.. za 50pln. - mi by się z domu nie chciało wychodzić, a i szkoda prądu na klepanie po klawiaturze.

Gość gość
"Niech napisze jakiś burdelowy prawiczek,że nie był, niech uzasadni dlaczego nie był i czy zapewnia ze nie bedzie nigdy? W co ja nie wierzę" Więc witam! Nigdy nie byłem. Mam kilka takich powodów dlaczego: -brzydzę się takimi kobietami -nie odczuwam potrzeby -nigdy nie musiałem chodzić do burdelu bo jestem zaspokajany -choroby te sprawy Ale też przyznam Ci rację, nie mogę się zarzec że nigdy nie pójdę. Teraz jestem "zbyt piękny i zbyt młody żeby za to płacić", jednak wiem że życie różnie się układa. Pisanie że nigdy nie pójdę itd to jest okłamywanie samego siebie tak naprawdę. Pozdrawiam

gościu, i to mi się podoba. Mówisz nie byłem i podajesz dlaczego. Życie sprawia różne niespodzianki, często spotkanie z prostytutką jest przypadkowe. Dobrze że nie zastrzegasz się że nigdy, przenigdy. Powodów dlaczego faceci korzystają z usług takich pań jest tak samo dużo jak tych dlaczego nie korzystają. Mówimy tu o pójściu do burdelu, to takie skrajne. Spotykamy, czasami niby przypadkowo tzw cichodajki,róznioe się takie spotkania kończą. Powodzenia.

Gość gość
Keepski ile masz lat?