Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajde faceta ktory nigdy nie byl u dziwki

Polecane posty

purpurowa powiedz, czy prostytutka uprawiając seks z klientem miewa orgazmy? Czy czuje róznice w sposobie jak ją piiieprzy jeden czy drugi facet, czy jest to jej zupełnie obojętne. Słyszałem, że niektóre celowo nie chcą przeżywać orgazmu. Jak to jest z tą JEJ przyjemnością??

Gość zyczliwy donosiciel
No taaaaaak, peeeeeeeewnie, byl pod wrazeniem z żoną nigdy telewizji nie oglada, bo ona (glupia) najczesciej w tym czasie sprząta, gotuje , z dziećmi lekcje odrabia :D

powiedz czy prostytutki mają orgazmy z klientami prócz tego to są normalne kobiety, czy po pracy uprawiają seks ze swoimi partnerami tak dla seksu, czy mają go dosyć?

Gość zyczliwy donosiciel
W sumie noc dziwnego, ze mężczyźni zdradzają takie zony, które tenisa nie oglądają. W końcu rymuje ale to z nazwa jakze waznego organu!!!! A one takie nieczule...doprawdy, same sobie winne :P

Nie mogę się wypowiadać za inne koleżanki. Ja miałam jednego- ale jednego ulubionego klienta, ten od tenisa, czesto przychodził, rozmawialiśmy zawsze przed i po, w trakcie przedrzeznialismy się i z nim zawsze miałam orgazm. Z innymi udawałam, bo większość "chce jednak dać odrobinę milosci" .. wiec się udawalo. Sam napisałeś -ze to klient przychodzi po swoją przyjemnośc, wiec teraz nie rozumiem skąd to pytanie?

Gość gość
co trzecia żona jest zdradzana

Gość gość
ten od tenisa ile , brunet? chyba znam

Gość zyczliwy donosiciel
Ten od tenisa, to Fibak ;)

Gość zyczliwy donosiciel
....szuka kolejnych panienek dla swoich kolegów ;)

Gość nn noca
Juz zawsze bede ogladac wszystkie mecze noznej I malysza Profilaktycznie zuzel tez Mimo ze on nie lubi

Gość nn noca
Cholera zuzel tez lubi Ale kolarstwo mi odpusci Uff moze zasne. Dobrej nocy :)

Gość gość
czy ssij mojego k****a .. brzmi obraźliwie?

Gość gość
...i dlatego nie rozumiesz żartów powyżej, inteligentko

Gość gość
skąd sie bierze tyle debili co na tym forum to ja nie wiem.. oczywiście,że są faceci którzy nie byli i nie będą u d****** z różnych powodów jednym szkoda pieniędzy,inni sie brzydzą i boją,nie mają potrzeby bo inaczej zaspokajają potrzeby no i są tacy którzy nie chcą udawanej bliskości,nie chcą żeby kobieta uprawiała z nimi seks tylko dla kasy a bez jej przyjemności i są tacy dla któych seks nie jest usługą a nawet tacy dla których to dopełnienie uczurć,przecież nie każdy oddziela seks od uczuć! nie każdy potrzebuje więcej kobiet,jedna kobieta wcale sie nie musi znudzić. i nie wiem dlaczego niby zonaty mialby predzej pojsc do d***** niz wolny raczej odwrotnie bo nie brakuje facetow ktorzy mają zasady i są wierni a jak żona im "daje" i mają "dziwkę" w domu to po co im to przeciez nie kazdy ma oziębłą żonę i nie każdy zdradza,jakieś 2 % tego nie robi ;) a 2 % to zależnie od statystyk różnego rodzaju,to nawet 2000 facetów o ile umiem liczyć najbardziej nie rozumiem po co komus kto napisał,że nie pójdzie do burdelu pisać że oszukuje sam siebie,ciekawe niby czemu.Wkurzające takie gadanie,mnie też nie raz zarzucano że kłamie i oszukuje chociaż mówie prawde,tylko ta prawda nie pasowała do czyjejś schematycznej wizji człowieka...ja nawet znam facetów którzy mają ozieble zony i sie biedacy męczą bez seksu ale jednak na bok nie idą. I żal mi ich że sie tak męczą marnują sobie życie w celibacie,ale ich problem...

Gość gość
''Dla mnie o wiele mniejszym "problemem" byłoby skorzystać z usług prostytutki niż żyć pod jednym dachem z "ex prostytutką"-nigdy w życiu bym jej nie wziął za żonę'' - a to ci dopiero hipokryta,ciekawe tylko czy porządna żona chciałaby faceta ktory byl w burdelu za męża bo raczej wątpie purpurowa przynajmniej nie wymaga od męża świętości,bo sama święta nie była więc nie ma co sie jej czepiać najbardziej wkurzające jak taki jeden z drugim czy jedna z drugim szaleją sobie bez zobowiązań z kim chcą a potem wymagają od drugiej osoby żeby była "czysta" tylko dla nich nie rozumiem takiego czegoś :O

Gość gość
ja nie rozumiem jednego ...chociaż, w sumie, to w naszym kochanym narodzie normalne i dziwić się nie powinienem. Dlaczego większość w swoim chrześcijańskim miłosierdziu widziałoby kobiety które są czy były d******* że będą nimi do końca życia które skończą w bólu i cierpieniu pod płotem w samotności, zamiast cieszyć się kiedy komuś udaje się wyjść z branży na prostą ...no cóż ale to takie nasze polskochrześcijańskie podejście do bliźniego:) ktoś już napisał, instytucja d***** była jest i będzie. Powodów dla których dziewczyny w to wchodzą jest pewnie tyle co dziewczyn bo na każdą decyzję wpływa wiele okoliczności i dla każdej są one inne i ograniczanie ich do k***wskiego charakteru i pazerności na kasę jest dużym uproszczeniem. mówienie że każdy facet jest d****arzem, czy że, każdy był lub będzie w budrelu, czy ujmowanie mu męskości bo w nim nie był również jest grubym nadużyciem. Jak świat światem popyt kształtuje podaż a skoro biznes ten ma się dobrze znaczy popyt istnieje i spora część panów korzysta ...dlaczego ? Purpurowaaa, starała się spokojnie odpowiedzieć dlaczego, na podstawie tego jakich panów spotykała a i tak nie byłaby w stanie wyczerpać odpowiedzi bo powodów tyleż co facetów ... Posta tego nie pisze ani w obronie dziwek czy korzystających z ich usług panów, a jedynie dlatego aby ktoś kto pisze coś na ten temat był mniej radykalny w swoich wypowiedziach. Oraz w obronie prawa każdego do zmiany swojego życia kiedy i jak chce. Nie wierząc w możliwość zmian nie powinniśmy tworzyć więzień a od razu wszystkich utylizować bo po co ich utrzymywać skoro się nie zmienią. ...no i przede wszystkim stać się ateistami czy zmienić wyznanie...choć trudno by było bo w każdym chyba daje się szansę na zmiany ...

Gość gość
Ona nie wymaga świętości od swojego męża bo nie ma takiego prawa, po tym kim sama była, zwykłą k***ą.Szkoda tylko, że mąż nie wie z kim żyje pod jednym dachem:(

Gość gość
gościu .... po pierwsze nigdzie nie pisało że nie wie, po drugie jeżeli się z kimś wchodzi w związek to obie strony mają takie samo prawo do lojalności i to bez względu na przeszłość ...

Gość gość
Śmieszy fakt, że purpurowa musi kłamać bliskich, żeby zbudować swoje szczęście. A to czy się zmieniła to zupełnie inna sprawa.

Gość gość
...nie widzę tu żadnego powodu do śmiechu, a zimna jest sprawą zasadniczą a nie inną

Gość gość
Czyli bez problemu byłbyś mężem ex k***y, która nie powiedziała ci o swojej przeszłości?

Gość gość
owszem, szczerze mówiąc dla mnie ważniejszym jest tu i teraz oraz to co czeka mnie w przyszłości, jeżeli potrafiłaby stworzyć ciepłe rodzinne relacje, to co mnie obchodzi przeszłość ... wole dobrze żyć z byłą d***** niż z cnotliwą panna traktująca mnie jako bankomat czy zrzędzącą której wszystkie go mało i którą zawsze boli głowa ... ważne kim kto jest a nie kim był to takie nienormalne ? nie dyskutuje tu teraz czy to jest możliwe, bo trzeba być silną osobowością pewnie, aby sobie z własną przeszłością poradzić ale jeżeli ktoś potrafi to tylko się cieszyć.

...obawiam się też że większość facetów nawet wchodząc ze świadomością przeszłości ex d****** i mając dobre chęci twierdzący że ich ta przeszłość nie obchodzi nie umiało by sobie z tym poradzić na dłuższa metę, bo nawet gdyby okazała się być w porządku żoną to po czasie w jakichś sprzeczkach które zdarzają się w najlepszych małżeństwach, użyło by z braku innych argumentów ...trupa z szafy i wykrzyczało Ty d*********.

Gość gość
Świat kobiet to więcej niż byłe d***** lub cnotliwe panny, nie trzeba wpadać ze skrajności w skrajność. Jeśli by c****owiedziała prawdę o sobie na początku znajomości (nie mówię że pierwszego dnia) i dokonał byś świadomego wyboru że z nią żyjesz to OK, ale ona żadnemu tego nie powie:)

wyżej napisałem że facet świadomy tej przeszłości, miałby trudniej niż ten nieświadomy ... wyobraź sobie 2 sytuacje, ta sama kobieta ex dziwka ułożyła sobie życie, jest na prawdę dobrą żoną, oboje kochają się, sielanka... tyle że w pierwszym przypadku facet od początku o tym wie kim była a w drugim nie jest tego świadomy. Biegną lata, czas upływa zaczynają się zwykłe małżeńskie schody, sprzeczki, nie mające nic wspólnego z prowadzeniem się żony. W którym przypadku facet spierdoli związek .... ? ...nie daj bóg jest jeszcze powiedzmy lekko zazdrosny z natury, co będzie kiedy na imprezie jakiś facet poprosi zonę do tańca o 1 raz za dużo, jak zareaguje facet świadomy a jak nieświadomy ?

wyżej napisałem że facet świadomy tej przeszłości, miałby trudniej niż ten nieświadomy ... wyobraź sobie 2 sytuacje, ta sama kobieta ex d***** ułożyła sobie życie, jest na prawdę dobrą żoną, oboje kochają się, sielanka... tyle że w pierwszym przypadku facet od początku o tym wie kim była a w drugim nie jest tego świadomy. Biegną lata, czas upływa zaczynają się zwykłe małżeńskie schody, sprzeczki, nie mające nic wspólnego z prowadzeniem się żony. W którym przypadku facet s*******i związek .... ? ...nie daj bóg jest jeszcze powiedzmy lekko zazdrosny z natury, co będzie kiedy na imprezie jakiś facet poprosi zonę do tańca o 1 raz za dużo, jak zareaguje facet świadomy a jak nieświadomy ?