Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że facet ma słabe geny

Polecane posty

Gość gość

jak takich ułomnych rozpoznajecie ?

Gość gość
niski, brzydki, głupi, bez studiów inżynierskich, pryszczaty, krzywe zęby, jak widzę faceta i ma chociaż jedną rzecz z wymienionych powyżej to nie dotknę go kijem, bo słabe geny, o sexie niech zapomni, najlepiej żeby miał ciemne oczy, karnację i miał zdrowy wygląd włosów,. cery. Wysoki i szczupły, żeby dziecko nie było grube.

Gość gość
jak po 60- tce wysiaduje po lekarzach to ma słabe geny :P

Gość gość
wystarczy popatrzeć na jego matkę!

Gość gość
jak musisz pytac o to na forum to jestes na tym samym poziomie, ale to nie twoja wina

Gość gość
Łeee to ja odpadam, mam krzywe zęby, czasami wyskoczy pryszcz, cera szału nie robi za to reszta jest ok :) i jakoś nie mam problemu kogoś poznać.

Gość gość
jak jest prawikiem to ma słabe geny, to chyba jasne.

Gość gość
nie wskakiwać na pierwszej randce do łóżka tylko posłuchac co mówi o dziadkach, rodzicach czy rodzeństwie. I już wiadomo wszystko

Gość gościuxxx
dobrze a po czym poznać słabe geny u kobiet? małe piersi? i połowa kobiet odpada hehe ;)

Gość gość
inteligencja i umiejetnosc logicznego myślenia i druga połowa też odpadła :D

Gość gość
Co mi po inteligencji jak facet odpycha wyglądem :d

Gość gość
Geny to coś więcej niż wygląd aktualnego partnera. Geny to informacje wielopokoleniowe np. kolor oczu oboje rodzice mogą mieć niebieskie a dziecko może mieć zielone po dziadkach czy jeszcze dalej. Słabe geny to ktoś wyżej pisał, że jak jest prawiczkiem to w takim razie każdy miałby od zawsze słabe geny. Zresztą patrząc jakich facetów wybieracie sobie na partnerów to aż żal tych waszych dzieci. Faceci agresywni, nadużywający alkoholu itp. bardzo często zostają ojcami pomijając fakt, że tacy mają często najwięcej partnerek seksualnych. Prawiczkiem może być nawet po 30 czy 40 mężczyzna posiadający dobre geny ale nie będący atrakcyjnym dla aktualnych kobiet. A skoro dziś kobiety lecą często na jakiś buraków czy agresywnych alkoholików to spokojny facet bez nałogów nie będzie miał powodzenia co może skutkować brakiem doświadczenia w seksie.

Gość gość
" najlepiej żeby miał ciemne oczy, karnację i miał zdrowy wygląd włosów,. cery. Wysoki i szczupły, żeby dziecko nie było grube." X Do 30-stki to taki bedzie, potem sie roztyje i bedzie ogromny, wyłysieje i tyle bedziesz miała z wysokiego przystojnego z włosami :D

Gość samiec_alfa9
Hitlerowcy takich wybierali i rozstrzeliwali. Wasze podejście do człowieka jakoś mi to przypomniało.

Gość gość
Jak ma małe uszy i niski rozmiar buta (36) to nie nadaje się na nic.

Gość gość
Nałogi, zaniedbanie, braki w uzębieniu, psychika, koligacje rodzinne, rozwody w rodzinie. Najwięcej o kimś mówi jego rodzina i to, co ten ktoś mówi na temat rodziny.

Gość gość
po jego uzależnieniach

Gość gość
ja jestem łysy czy to też odpycha kobiety ? i sugeruje że mam słabe geny ?

Gość gościembądź
Rodzina! To w jaki sposób o niej mówi, ale też jakie są tam "układy". Czy są jakieś rozwody, czy ma w rodzinie alkoholików, gejów... To powie najwięcej. A co do wyglądu: patrz na "miękkie nadgarstki" i ogólną bojaźliwość i unikaj każdego faceta, który przejawia choćby odrobinę tchórzostwa. Facet to facet, musi mieć zasady i to jest ważne.

Gość gość
Baby to jednak są głupie! :D

Gość gość
Stary kawaler słabe geny.

Gość gość
Moj brat charakterologicznie i fizycznie to mój dziadek z lini mamy i mama a ja charakterologicznie to moja ciotka _ siostra mamy i moj tato. także z genami nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
jak ma małego penisa i gdy się spuszcza to mało mu leci to ma słabe geny. Dobre geny ma ten, który jest inteligentny i dobrze zbudowany fizycznie oraz nie choruje. Sportowiec z wyższymi studiami, zaradny, wykształcony i dobrze fizycznie rozwinięty bez chorób przewlekłych to znak dobrych genów. Dodatkowo musisz ocenić jeszcze jego "skarby" - penis co najmniej 16cm z dużą główką bez stulejki (odciągnij skórkę - stulejka w dorosłym wieku to oznaka niezaradności i stanu zapalnego penisa) i oba jądra odpowiedniej wielkości w worku (gdy jedno jest zbyt małe prawdopodobnie było uszkodzone przez wnętrostwo a to ryzyko chorób i uszkodzonych plemników) i obfity silny wytrysk - biała gęsta sperma. Ale niestety i z takim może trafić ci się niepełnosprawne dziecko - znam takie przypadki. Ale warto ocenić szanse w taki sposób jak ci napisałem

Gość gość
Macie tak wysrubowane wymagania a i tak byle jaki patol mowiacy w obcym jezyku was zaciagnie do lozka.

Gość gość
A ja mam sporo cech świadczących o słabych genach, ale też trochę które sugerują, że nie jest tak źle i takiego faceta bym chciała, no i żeby tak jak ja kategorycznie nie chciał się rozmnażać. :)