Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Koniecznie zobacz na www.Bravis.pl - jest tam praktycznie wszystko, i można znaleźć naprawdę ciekawe rzeczy. Na pewno coś nada się na idealny prezent.

Gość denka66
Ja wyszperałam fajny pasek do spodni na modimoda.pl. Mój to zawsze ma deficyt tych pasków więc poszalałam i kupiłam taki na sportowo i na elegancko.

Gość Kasia1156
Dla mężczyzny kup portfel skórzany, może być drogi ale oszczędź jak prawdziwa kobieta na swoich ciuszkach. Wiem jest to mega wyrzeczenie, jednak ja od niedawana kupuję na modimoda i teraz mogę pozwolić sobie na drogie prezenty dla mojego faceta :) Sama kupuję za grosze ale on za to ma wypasiony prezent :)

Gość rwiuangolu
Fajnym prezentem będzie wydaje mi się jakieś akcesorium do samochodu, np tutaj www.akcesoria-ford.pl sa dobrej jakości - sam kupowałem.

Gość gość
A może dobry alkohol? Panowie lubuja się w whisky, zobacz co ja bratu zamówiłam ostatnio w Winezji, japońskie whisky https://winezja.pl/szukaj?q=japonia Dla mnie niespotykany trunek

Gość gość
Według mnie bardzo fajnym prezentem są ubrania. Zobacz na przeceny kolekcji na www.HirexShop.pl !

Gość jagna956
Warto zajrzeć na http://bestcena.pl/ bo mają dobre ceny na telefony i tablety, ja swojemu chłopakowi zamawiałam konsolę niedawno i jest zadowolony, obsługa pomocna i wysyłka szybka.

Gość Wymarzone Prezenty
Jeśli interesują Cię ciekawe gadżety to zapraszam na stronę ministerstwo Gadżetów Można tam znaleźć preznt dla niego, dla niej jak i dla dziecka.

Gość Wymarzone Prezenty
Gadżety

Gość klara98
Ja proponuje na prezent, produkt taki który sam by sobie z jakiś powodów nie kupił np. zbyt duży wydatek. Ja planuje mojemu mężowi zakup skarpet do garnituru kolorowych. Świetne widziałam już na; https://fabrykaskarpet.pl/s/37/skarpetki-garniturowe-kolorowe . Sam by takich nie odważył sobie kupić, a wiem że będą rewelacyjne pasować do jego garnituru.

Gość gość
o tak ta wymiana xboxa na one x jest mega zaje**** :) + fifa .

Gość kurnik87
no w media expert z tym xboxem to moim zdaniem jest okazja

Może tak dobrej marki spodnie jeansowe? np. taki model: Johnny slim z crossjeans.pl Są dopasowane w pasie, biodrach i mają proste nogawki, większość facetów w nich gustuje.

Gość ~M
A może coś kompletnie innego? Ja postawiłam na właśnie coś takiego. I znalazłam lot w tunelu aerodynamicznym. W SpeedFly kupiłam voucher i zobaczymy, mam nadzieję, że się spodoba.

Gość aniskabb
swojemu facetowi kupiłam sporo fajnych akcesoriów do auta http://www.akcesoria-ford.pl/ można podejrzeć co mają w ofercie i wybrać się do dealera żeby kupić

Gość gość
Fajny prezent ostatnio dla swojego męża znalazłam na portalu www.Comercia.pl - warto tam zaglądać regularnie.

Gość gość
możesz mi zrobić niepodziankę ;) powiedz mu o tym że jak odda xboxa 360 to dostanie rabat na xbox one x i fifę19 za grosze ;)

Gość monia P
Sporo macie fajnych pomysłów, ale ja szukam czegoś innego i poważnie zaczynam brać pod uwagę zakup na jagodowykot.pl tej markowej torby na laptopa. Przyda mu sie nowa, a ta jest naprawdę fajna i porządna.

Gość monia P
Sporo macie fajnych pomysłów, ale ja szukam czegoś innego i poważnie zaczynam brać pod uwagę zakup na jagodowykot.pl tej markowej torby na laptopa. Przyda mu sie nowa, a ta jest naprawdę fajna i porządna.

Gość ananunakus
Ja widziałem sporo fajnych akcesoriów do samochodu na stronie forda, może warto tam poszukać czegoś dla faceta?

Gość gość
Moim zdaniem bardzo trafionym prezentem mogą być buty. Szczególnie sportowe dla mężczyzny, moim zdaniem idealne na jesień i bieganie czy siłownie. Ja kupiłam dla swojego chłopaka w butiku : www.Alfasan.pl , który bardzo polecam.

Gość kolosal90
Mój to by oszalał z radosci, jakbym mu tego nowego xboxa zalatwila, wiec moze mu faktycznie wymienie...