Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktos pomoże

Ktoś doradzi

Polecane posty

Gość Czy ktos pomoże

Cześc. Mam 21 lat. Ostatnio posałęm na Badoo z fajną dziewczyną. Niestety nie spodobała się jej strona bo mówiła że dużo chłopaków pisze tylko z propozycją seksu i myśli o skasowaniu profilu. Fajnie nam sie pisało ale jakoś przez mój brak czasu prawie 1,5tyg nie odzywałem się (i nie poinformowałem jej że mnie nie będzie). Dzisiaj gdy wszedłem na profil zobaczyłem że profil rzeczywiście usunęła. Nie powiem spodobała mi się:) Znalazłem ją na nk tylko nie wiem czy czy do niej tam napisać czy odpuścić. Jak radzicie? I co napisać w wiadomości?

Gość Czy ktoś pomoże
?

Gość gość
Nie odpuszczaj. Napisz. Co masz do stracenia?

I oto "kwiat naszej młodzieży" - bezradny jak dżdżownica we śnie. Bezradność w sprawach sercowych, bezradność w ogóle w życiu. I tak: nie umiem znaleźć pracy, dziewczyny lub rzuciła mnie dla innego, jest niezrozumiały dla tej części młodych ludzi. A prościej byłoby zapytać mamusi ? :D

Gość Czy ktoś pomoże
Spokojnie pracę umiałem sobie znaleźć :D

Gość Czy ktoś pomoże
Tylko nie wiem jak napisać pierwszą wiadomośc.

Kofana d**encjo, bardzo mi przypadłaś do gustu. Namyślałem się trochę, a Ty się zmyłaś i teraz nie wiem, co robić. Chyba czas wziąć porządny rozpęd.......

Nadobna niewiasto, któraś zniknęła badoo z powodu chętnych do chędożenia zbyt wielu Pamiętając konwersację i ceniąc kształt zadu Odnalazłem Twój profil i .... i tu rym mi się skończył, ale na początek bedzie, jak mawiają starzy górale Wyginiemy z taką młodzieżą ..

Gość gość
Bardzo cenię Ciebie Niczym gwiazdy na niebie A twa śliczna pusia Potrzebuje mego siusia P.S. Kiedy się spotkamy?

Gość gość
kiedyś jak miałam konto na jakims tam profilu randkowym i jakiś facet odnajdywał mnie na nk i pisał do mnie to nie bylam z tego zadowolona, gdyż naruszał moją prywatność a ja sobie tego nie życzyłam :) ale zawsze możesz spróbować może ona jest inna