Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość melisssssssssssssssssa
spytaj go w rozwowie w 4 oczy!

Gość gość
na jakich warunkach? ze nie zdradzi?i ze bedziesz go wiecej chwalic?

Gość gość
pytanie wyzej do BrytnejZpiirs:)

Gość BrytnejZpiirs
Autorko- póki nie masz dowodów to trzymaj język za zębami dobrze Ci mówię! Jesli na coś trafisz, ale twarde dowody a nie domysły to skopiuj je (bedzie sie wypierał), ale też nie nakręcaj się, że rozmawia z kimś na fb to od razu zdradza. Uwierz mi, że spokój i zimna krew w tym przypadku stawia cię na wygranej pozycji, chcociażby dla własnego honoru. odpowiadam: Rozstanie nie wynikało tylko z ze zdrady. Ustalilismy między soba, co doprowadziło do tego, że związek nie był satysfakcjonujący dla niego, co ja chcę zmienić , co on. Nie chce wnikać w szczegóły, ale na razie jest ok. Serio zrobiliśmy rewolucję, z włączeniem porad psychologa i to działa, jak na razie. On wie, że jeśli da mi jakikolwiek powód do podejrzeń to ja wyprowadzam się w jeden dzień i zrywam jakiekolwiek kontakty. Na razie pracujemy nad odbudową jakiegokolwiek zaufania i powrotem do bliskości. Ja uważam, że jak ktoś nie ma z natury tendencji do łajdaczenia się na prawo i lewo i nie jest notorycznym kłamcą i zdradaczem a zdrada się pojawiła to gdzieś zawiniły obie strony. Owszem on wie, że mnie zranił skrzywdził i że nie zaufam mu nigdy w pełni. To nie tak, że nagle ja wszystko wybaczyłam i jest moim słodkim misiem. Dogadaliśmy się jak dorośli ludzie, bo mimo wszystko chcemy być razem bo oddzielnie (rozstaliśmy się na 8 msc) nie potrafimy być do końca szczęsliwi.

Gość gość
Ja podziwiam kobiety,ktore wybaczaja,wybaczyly....u mnie nie ma na to miejsca.Od zawsze wiadomo,ze facet to wieczny łowca i nie niewiadomo jak bylby zakochany,to i tak bedzie szukal wrazen.Kazdy-powtarzam kazdy!Jedynie ten,co nie podoba sie kobietom,bo strach mu nie pozwoli.Przestancie sie łudzic,ze Wasz jest inny.Tylko uspi wasza czujnosc...zreszta,co to za zwiazek,kiedy sie sprawdza,trapi myslami.Kazdy sms,pozniejszy powrot...Nie ma juz facetow wiernych,monogamia sie nie sprawdza.Kot,jakby jednej dziury pilnowal,to by zdechl z glodu i to jest swieta racja.Te,ktore mysla,ze ich jest wierny,sa po prostu slepo naiwne:p

Gość gość
do goscia powyzej- czyli zdecydowalas sie prowadzic zycie w pojedynke ?

Gość gość
mnie chyba też

Gość oszukanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jasne, każdy facet zdradza.... Tylko pytanie z kim zdradza? z kobietą. Więc nie można mówić, że to tylko faceci zdradzają. Kobiety tez zdradzają. Będzie chciał to zdradzi, tak samo kobieta. Nie ma reguły. Ale nie można wszystkich mierzyć ta samą miarą. Życie to sztuka wyboru.

Gość BrytneyZpiirs
Przykładem mój szef. Super facet, przystojny, bardzo inteligentny, naprawdę ideał. Bardzo kocha swoją żonę, zawsze mówi o niej z szacunkiem. Jego żona jest przepiekna, bardzo dba o siebie, jest inteligentna- no naprawdę jak żona prezydenta. Urodziła mu kilkoro dzieci, ostatnio za urodzenie ostatniego synka sprezentował jej ekstra samochód. Małżeństwo jak z obrazka. Ale też ją zdradził (o czym dowiedziałam się przypadkiem) i chyba dlatego, że po prostu ma taką nature. Widac, że żonę kocha, że dałby się za nią pokroić. Ale zdradzić –zdradził. Ludzie jak już zdradzacie, to zabezpieczajcie się i ukrywajcie tak aby nie psuć krwi drugiej osobie.

Gość gość
12.22-owszem,zadnego stalego zwiazku..... kobiety zdradzaja takze,ale to takie,ktore sa pozbawione moralnosci.Facet ma zaburzony ten system....i tyle w temacie:p

Gość gość
Zapytaj go wprost, prędzej czy poźniej i tak się przyzna, a ty będziesz spokojniejsza majac swiadomośc, ze sama go nie kontrolujesz. Moim zdaniem w razie czego powinnaś skorzystać z jakiejs oferty adwokata. Moj mąż zdradzał mnie przez 5 lat zanim wszystko sie wydało. Korzystałam wtedy z usług http://www.kancelariakufieta.pl/kancelaria-wroclaw/specjalizacja/

Gość Marcelina222
Sprawdź jego SMSy! Miałam ten sam problem, także chciałam sprawdzić męża i szukałam wielu rozwiązań. Wtedy znajoma poleciła mi stronę http://szpiegsms.tk która zapewnia, że pobierze wszystkie smsy z danego numeru telefonu na komputer. No i faktycznie! Spróbowałam, postępowałam zgodnie z instrukcją na stronie, krok po kroku i po paru minutach miałam wszystkie jego smsy na swoim komputerze. A potem zaczełam czytać... Serdecznie polecam, bo naprawdę warto, ja skorzystam jeszcze nie raz.

Gość gość
i dobrze robi ze cie zdradza pasztecie