Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barborkowa

Kto ma termin porodu na dzis tj 4 grudnia a Nic się nie dzieje

Polecane posty

Gość barborkowa

Pytanie jak w temacie. Zero skurczów, zero wód które by odchodzily, zero stawiania sie brzucha, nawet chyba czop nie odszedl. Mala sie rusza normalnie. Ktoś jescze czeka?

Gość gość
ja też mam na dziś termin to moja 3 ciąża ,dwie przed terminem 2 dni sie udało a teraz sie martwie

Gość gość
I co my mamy ci na to poradzić??? Bzyknij się z mężem może cos się ruszy

Gość barborkowa
A co.mozecie poradzic? Nic :) bzykanie nic nie dalo :D mozemy.sobie popisać na forum jak chcemy

Gość gość
No niestety termin to tylko data orientacyjna. Dlatego najgorzej jak się człowiek nastawi a tu nic. :) Ale jak mówią nic straconego -u mnie co prawda byłam po terminie, tez nic się nie działo a potem jak ruszyło to z kopyta -od razu skurcze co 3min. i od tego momentu nie minęły nawet 4godz. a dziecię było na świecie.

Gość barborkowa
No ja sie nastawiłam na poród przed.terminem bo juz w 5 miesiącu mialam rozwarcie, skrocona szyjkę, pessar. Pessar zdjęty 3 tyg temu i nic :)

Gość gość
No właśnie mój gin mówił że tak czasem bywa. Chce sie powstrzymać poród lekami i resztą tak bardzo że potem jak już przychodzi co do czego to w efekcie trzeba wywoływać. :) Spokojnie, dziecko ma jeszcze czas.

Gość barborkowa
Wiem, ze ma czas ale bym juz wiedziała co mam robić tzn przeprowadzka, sprzątanie przedświąteczne itd :D zresztą jak nie.teraz to 9 grudnia szpital, wywoływanie a tego.wolalabym uniknąć :) zazwyczaj dlugo trwa i wyjdę ze szpitala po 14 grudnia. A.myslalam, ze juz będziemy z dzidzia.obcykane, werandowanie w trakcie i jakas organizacja przedświąteczna :D