Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość npzsp

Czy chorując na karłowatość mam szansę na związek ze zdrową atrakcyjną

Polecane posty

Gość npzsp
Postanowiłem, że sam poczekam aż jakaś dziewczyna mnie zaprosi na randkę ;)

Gość npzsp
Moja mama mnie kocha w przeciwieństwie do twojej ;(

Gość kasia4505
Prendzej zdechniesz niż poznasz kogoś

Gość npzsp
Już niedługo ... ❤️

Gość gość
Proponuje szukać szukać w sklepach z wyposażeniem dla ogrodów. Segment krasnali.

Gość gość
Na 87% ten wyżej to podszyw autora. Zobaczcie, zrobił emotke serca, a to trzeba wiedziec jak. Wracając do tematu, również nie rozumiem, jak karzeł/brzydki człowiek/niepełnosprawny może mieć czelność oczekiwać, że jego partnerem będzie ktoś zdrowy i atrakcyjny. Nie dla psa kiełbasa. Jak nie chcecie tego zaakceptować, to podziękujcie rodzicom, że was tak załatwili :)

Gość gość
"Sexi lale" woli chamów. Nie martw się, nie dla każdej wygląd i wzrost to wszystko. Czy każdy wysoki dobrze wygląda? :D nie.

Gość gość
Gdybyś zapytał czy ktoś Cię może pokochać odpowiedzialabym - jasne. Ale ja nie rozumiem jak sam - odbiegając wyglądem od powszechnie uznanej atrakcyjności - możesz wymagać zdrowej, atrakcyjnej. Może jeszcze inteligentnej (bo pustak to na pewno na Ciebie nie spojrzy, wybacz), wykształconej i świetnie zarabiającej. Trochę jak list do świętego mikołaja. To Ty oceniasz ludzi po wyglądzie. To TY chcesz atrakcyjnej. Ale Ty nie jesteś atrakcyjny... sorry.

Gość gość
"Proponuje szukać szukać w sklepach z wyposażeniem dla ogrodów. Segment krasnali." xx xx Haha taki karzeł to zamiast dmuchanej lalki kupi sobie takiego krasnala ogrodowego i może go r****ć, w końcu są "równi" :D

Gość npzsp
Proszę się podemnie nie podszywać !!

Gość gość
kiedys siedzialam z kumpelami w knajpie, byl tam jeden karzel, ktory sie platal miedzy nami a innymi stolikami, probujac obmacywac dzieczyny (zlapac za kolano, przejechac po piersi itp), myslal, ze jak jest karlem to mu wszystko wolno (i wszyscy mu wspolczuja i sie nad biedakiem ulituja), jak dostal od jednej z liscia to podkulil te swoje ktotkie nozki i poszedl na swoje miejsce...

Gość gość
Na 87% ten wyżej to podszyw autora. Zobaczcie, zrobił emotke serca, a to trzeba wiedziec jak. Wracając do tematu, również nie rozumiem, jak karzeł/brzydki człowiek/niepełnosprawny może mieć czelność oczekiwać, że jego partnerem będzie ktoś zdrowy i atrakcyjny. Nie dla psa kiełbasa. Jak nie chcecie tego zaakceptować, to podziękujcie rodzicom, że was tak załatwili Mądrusia :D to wyjdź na ulicę i zobacz ile pasztetów jest z całkiem atrakcyjnymi.

Gość npzsp
Ale kobieta może patrzeć też na uczucia, prawda ?

Gość gość
To ty jesteś karzeł czy niski? Jest to różnica.

Gość gość
Słyszeliście ten żart o ludziach na wózkach? Są to transformers którzy zacięli się podczas przemiany :)

Gość gość
A Ty nie możesz patrzeć na uczucia? Jesteś pusty i patrzysz na wygląd. A oczekujesz, że jakaś śliczna panienka będzie patrzeć tylko na Twoje uczucia...

Gość npzsp
Jak już pisałem mam 148cm wzrostu ale jestem człowiekiem w małym ciele o wielkim sercu :)

Gość gość
Mądrusia smiech.gif to wyjdź na ulicę i zobacz ile pasztetów jest z całkiem atrakcyjnymi. --------- Jeżeli takie są to na pewno są zdradzane i traktowane jak bezwartościowe d****i przez takich facetów. W końcu coś musi sobie jakoś odbić to, że jest z brzydką.

Gość gość
Jak już pisałem mam 148cm wzrostu ale jestem człowiekiem w małym ciele o wielkim sercu usmiech.gif _____ Nieprawda. Jesteś małym pustakiem, marzącym o pięknej lali.

Gość npzsp
Nie znasz mnie, nigdy mnie nie widziałeś nawet ale wiesz jakie mam uczucia ! Brawo !

Gość gość
Mądrusia smiech.gif to wyjdź na ulicę i zobacz ile pasztetów jest z całkiem atrakcyjnymi. --------- Jeżeli takie są to na pewno są zdradzane i traktowane jak bezwartościowe d****i przez takich facetów. W końcu coś musi sobie jakoś odbić to, że jest z brzydką. Niekoniecznie. Czy wszyscy dobierają się pod względem atrakcyjności? (O gustach się nie dyskutuje) Są różne kryteria wyboru.

Gość gość
Nie znasz mnie, nigdy mnie nie widziałeś nawet ale wiesz jakie mam uczucia ! Brawo ! ____ Cóż - nie pragniesz miłośc***Pragniesz atrakcyjnej laski u boku. Sorry ale to PUSTE.

Gość gość
Jak już pisałem mam 148cm wzrostu ale jestem człowiekiem w małym ciele o wielkim sercu usmiech.gif _____ Nieprawda. Jesteś małym pustakiem, marzącym o pięknej lali. Pomarzyć dobra rzecz :)

Gość gość
próbowałeś kupić sobie szczudła i chodzić w nich, ukrywać je pod spodniami?

Gość kasia4505
Wino ty tesz jesteś na pewno jakaś niedoj****a że bronisz mutantów

Gość gość
"Cóż - nie pragniesz miłośc (...)" ---- Miłość to chemia w mózgu, żeby się pojawiła, ktoś musi być atrakcyjny. Sorry, ale bez podobania się sobie, nie ma miłości.

mysle ze masz szanse nie koncentruj sie na swoich wadach tylko zaletach miej pasje i staraj sie obsesyjnie nie myslec o znaezieniu kogos samo przyjdzie ja sama mam meza ktoy jest sporo nizszy ode mnie i wcale mi to nie przeszkadza sama ponoc naleze do tych atrakcyjnych i raczej wysokich jak na kobiete(173cm) a to wlasnie moj maz jest da mnie wszystkim i nie nie jest bogaty :-) takze powodzenia i nie martw sie wzrostem bo nie ma czym

Gość gość
Czy wszyscy wysocy są atrakcyjni? :D Żadnych pasztetów?