Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość npzsp

Czy chorując na karłowatość mam szansę na związek ze zdrową atrakcyjną

Polecane posty

Gość gość
Czy wszyscy wysocy są atrakcyjni? :D żadnych pasztetów?

Gość npzsp
MAM DOSYĆ WASZEGO GŁUPIEGO GADANIA :o

Gość npzsp
No właśnie same upośledzone dzieci tu siedzą ;o

Gość gość
On nie jest powyginany, ale zmutowany. Widzisz jego krótkie rączki i karłowate ciało? To taka sama sytuacja. Pokazałaś właśnie (bo nie dałabyś mu d**y) że o autorze tematu myślisz to co myślimy wszyscy, a mianowicie, że na normalną kobietę (a co tu dopiero na atrakcyjną) nie ma żadnych szans, bo jest odrażający :)

npzsp Mam nadzieję, że zachowałam poprawną literówkę. Tutaj odpowiedziami naprawdę, nie ma co się sugerować, ponieważ mam wrażenie że siedzę tu sami zakompleksieni ludzie którzy chcą się na kimś wybić i pocieszyć. Wg mnie wygląd nie ma znaczenia (pod względem życiowego partnera) Jednak natura faktycznie może Cię dyskwalifikować , ponieważ kobiety mogą się obawiać że karłowatość przejdzie na potomstwo , że bardzo szybko Cię straci, że nie będziesz w stanie utrzymać i obronić rodziny (podpsychika tak działa) Więc na pierwsze wrażenie raczej nie licz. Kobieta bd musiała Cię poznać i wiedzieć jaki jesteś i to tym możesz przyciągnąć . A nie zrobisz tego jeśli bd np zdesperowany, bo desperacja śmierdzi na kilometr i tego unikamy :) Przejrzyj sobie kilka filmików na You tubie z kanału "Anioł na resorach" jest to kanał makijażowy jednak prowadzi go dziewczyna "chora" "upośledzona" "z brakami" która jest związana z (dla mnie atrakcyjnym i ciekawym) mężczyzną. I ludzie mogą mówić, fuj, Mu też musi czegois brakowac, gdzie on ma oczy etc a jednak są szczęśliwi :) Więc nie na takich forach szukaj szczęścia i pocieszenia bo tu same gbury siedzą co się za tych "normalnych" mają :) 3mam kciuki

Gość gość
Facet od tej upośledzonej na 100% ma małego k****a, może nawet mikro penisa (poniżej 10 cm) więc skoro i tak nie może uprawiać seksu ze zdrową kobietą (bo która by go chciała), to związał się z sympatyczną (fakt) upośledzoną dziewczyną, której to nie przeszkadza, bo sama należy do tych, które wybierać nie mogą.

Po 2 uważam że napisanie czy autor ma szanse u normalnej atrakcyjnej kobiety ma szanse to nie jest ocenianie po wyglądzie tylko zwykłe przedstawienie sprawy. Mówicie karły dla karłów ... A ile osób z tą chorobą mijacie na co dzień na ulicy .? Cholera czy osoba z parkinsonem może mieć tylko partnera który cierpi na parkinsona czy daltonista daltoniste .? Ja mam 19 lat i czasem mam wrażenie że to w jakim kierunku idziemy to po prostu cofamy się w rozwoju. Wszyscy. Jedni szybciej drudzy wolniej.

A skąd wiecie jakiej wielkości narządy maja inni .? Nie napisał mam 150cm wzrostu i 8cm penisa. Przynajmniej ja tego nie doczytałam. Cą dziewczyny które mają 150cm wzrostu i miseczkę C tak jak te wysokie dziewczyny -.-

Gość gość
Facet od tej upośledzonej na 100% ma małego k****a, może nawet mikro penisa (poniżej 10 cm) więc skoro i tak nie może uprawiać seksu ze zdrową kobietą (bo która by go chciała), to związał się z sympatyczną (fakt) upośledzoną dziewczyną, której to nie przeszkadza, bo sama należy do tych, które wybierać nie mogą. I tak cofamy się w rozwoju.

Gość gość
Buahahaha a może autor tematu zwiąże się z tą zawodniczką sumo vanne? Razem stworzą piękną pardę hahahaha boże jak kobieta może ważyć ponad 100 kg? Podnosisz ciężary czy co? buahahaha i taka grubaska której nikt patykiem by nie tknął próbuje wmówić karłowi, że ma szanse na kobietę :D

Gość gość
Buahahaha a może autor tematu zwiąże się z tą zawodniczką sumo vanne? Razem stworzą piękną pardę hahahaha boże jak kobieta może ważyć ponad 100 kg? Podnosisz ciężary czy co? buahahaha i taka grubaska której nikt patykiem by nie tknął próbuje wmówić karłowi, że ma szanse na kobietę Te ciężkie właśnie mają się za "super laski" to i mały ma szansę :D nie oceniajmy ludzi po wyglądzie.

Ja p******ę, skąd się wzięło tyle chamów... Ciekawe czy na żywo są tacy wyszczekani. Pewnie z mordą jak kupa u Tomka

Gość gość
Istnieje silna korelacja (na poziomie 70%) między wzrostem a siusiakiem. Szansa na to, że wysoki ma dużego jest więc dużo wyższa niż u niskiego. Dlatego między innymi kobiety uwielbiają wysokich, instynktownie szukają jak największego k****a :)

Mój drogi gościu . Tak ważę aktalnie 101 kg, trenuję piłkę nożną od lat i do tego karate. Jestem wysportowana i znam swoją wartość :) Po 2 się dietuję a mój facet waży ok 70 kg i od 4 lat jakoś nie przeszkadza Mu moja waga chociaż sam jest przystojny. Więc tak, jeśli taki 100kg wieloryb znalazł swojego faceta to i człowiek z karłowatością może znaleźć swoją ukochaną. I tyle :)

jako goście uwielbiacie pomiatać innymi . Ja z chęcią udostępnię swój profil na fb np i z chęcią poczytam od konkretnych osób jaka to nieatrakcyjna jestem i obleśna. Po prostu śmiech na sali :)

Gość gość
Tak ma, gruba locha ma, każdy ma :D Kurde... Jednak nie chciałabym się tak zapuścić i udawać, źe jest "ok".

dopisujesz specjalnie stopki do cudzych nickow? nie uzywam tej nazwy, tak jak i nie bywam w tym dziale kafeterii. moze brakuje mi pauzy profesorze Miodku, ale poza ty skladnia jest ok :) loguje sie jeszcze nickiem 'kakałko', same błędy.

" [zgłoś do usunięcia] gość Tak ma, gruba locha ma, każdy ma smiech.gif Kurde... Jednak nie chciałabym się tak zapuścić i udawać, źe jest "ok". " x Jaki ty jesteś pop*********y :)

Gość gość
No to dawaj tłusta świnio swoje zdjęcia, skoro niby tak wspaniale wyglądasz, z wałami tłuszczu zwisającymi ci z każdej strony.

"gość No to dawaj tłusta świnio swoje zdjęcia, skoro niby tak wspaniale wyglądasz, z wałami tłuszczu zwisającymi ci z każdej strony. " Najpierw ty idi_oto daj fejsbuka, no chyba że jesteś taka społeczny, że go nawet nie zakładałeś, bo nie miałbyś kogo zaprosić ze znajomych, bo ich nie masz

Nikt Ci nie karze . Ja bym nie chciała być taką prostaczką jak większość osób tutaj :) I tak pisać możemy przez lata. Ty byś nie chciała być gruba ja nie chciałabym być tępą dzidą (nie obrażając nikogo) czy niedowartościowanym facetem :) A kanony piękna są różne. I nie udaję, że jest ok ponieważ nikomu na siłę nie mówię że ma się ślinić na mój widok :)

Gość gość
Karzeł też niech fotki prześle :D