Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syntiiia

PRZESPALAM SIE Z KOLEGA

Polecane posty

Gość Syntiiia

Mam teraz straszny mętlik w głowie. Pisze tu ponieważ chce aby ktoś mi coś doradził.. opisze teraz w skrócie sytuacje. otóż zakochał sie we mnie pewien chlopak którym chodziłam do tej samej klasy. Był strasznie nieśmiały aczkolwiek nie wyglądał na takiego.. po jakimś czasie sie w nim zauroczyłam nie wiem sama czemu ,zaczęłam o nim myślec w sumie to nie mogłam o nim przestac myśleć.. Pewnego dnia poszliśmy pic ja on i jeszcze nas wspólny kolega. nie powiem ze sie upiłam,bo ograniczałam wtedy picie ,bo wiedziałam ze sie po alkoholu otworzy.. z gadki szmatki zaczeły sie przytulanie,całowanie.. itp Widziałam ze był zdziwiony sytuacją,bo ja jakoś szczegolnie narombana nie byłam,tylko po kilku piwach .. Czułam sie wtedy cudownie,blisko niego i wgl.. Nastepnie poszlismy do niego i sie przespaliśmy.. Byyłaa ta chemia ,nie byl to zwykly sex ,widziałam to po nim,widzielismy w sumie to razem było naprawde cudownie no ,ale właaśnie.. gdy po kilka dniach pojawiłam sie w szkole,On przeszedł koło mnie nic nie mówiąc ... szczerze mowiąc to sie grubo zszkowałam ,miałam łzy w oczach .. naprawdę tego nie rozumiałam przeciez był we mnie zakochany zawsze wracalismy razem do domu pomimo ,że on mieszkał w inna strone to specjalnie szedł ze mną,zawsze miał ze mna najlepszy kontakt z zadna dziewczyna nigdy tak nie rozmawiał,nie zartował miał inne po prostu w d***e ,a teraz co ?.. czuje sie jak najgorsza szmata i wiem ze zaraz posypia sie takie komentarze ,ale nie zrobiłam przecieżtego z kims przypadkowym na imprezie nie znajac nawet jego imienia .. Teraz pytanie o co mu chodzi ?? moze sie zraził do mnie ze za szybko rozłozyłam nogi? ,ale chyba mógł by sie odezwac ,a nie milczeć..wypadało by powiedziec chociaż cześć? byla tez jedna sytuacja kiedys sie spotkalismy na korytarzu kiedypatrzylismy sobie prosto w oczy,ale niestety musiała odwrócić wzrok bo mało nie płakałam.. Czuje sie tragicznie juz d****i sie lepiej traktuje ,wiem ze źle zrobiłam ,ale tak bardzo mnie do niego ciągneło.. :( nie wiem coo mam rozumiec przez jego zachowanie,a nie chce sie odzywac pierwsza,bo i tak juz za duzo zrobiłam... prosze pomużcie

Gość gość
gowniarz i tyle

Gość gość
pewnie mu głupio jak i tobie jak jest nieśmiały i nie wie co powiedzieć.

Gość gość
kto by chciał dziewczynę co ot tak rozkłada nogi?

Gość gość
Skuchaj no , sama sie Jego zapytaj dlaczego tak sie zachowuje ? Powiedz mu , ze nie jest ci z tym dobrze , moze on jest naprawde wstydliwy .

Gość gość
z każdym kolegą sypiasz?

Gość Lady gość
Nie powinnaś spać z byle kim , pamiętaj jeśli stracisz dobrą opinie to już tego nie zmienisz . Myśle ze on nie wie jak sie zachować lub ZDOBYŁ TO CO CHCIAŁ I MA CIEBIE GDZIEŚ ! Myślisz ,ze to takie cool pić i spać z byle kolegą, dziewczyno ogarnij się i to szybko , bo będziesz taką szkolną " rooochawką"

Gość Syntiiia
Nie nie sypiam z każdym kolegą. STRACIŁAM Z NIM DZIEWICTWO!! Napisałam też ,że nie piłam... nie bylam pijana,ani nawet wcięta. i nie zrobiłam tego też by być 'cool' .. i dodam jeszcze ,że on nikomu tego nie powiedział ,więc gdyby ''dostał to co chciał'' to by sie to chyba innaczej potoczyło ,że w szkole by wiekszość wiedziała... Ja się z tym czuję tragicznie,juz wolałam go jaka kolege niż teraz nie wiem jak go nazwać?Ja tez wolałabym żeby to sie inaczej potoczyło żebyśmy sie zaczeli spotykać i wgl :( ,ale cooś nas pociągnęło .... :(

Gość gość
pogadaj z nim. Dasz rade

Gość gość
może on tez sie dziwnie czuję? nie koniecznie moze miec cie w d***e

Gość gość
To przez nieśmiałość.Nie wie teraz jak zareagować na to co się stało zwłaszcza,że jesteście kolegami.W sumie sam miałbym problem gdyby to było tylko z koleżanką.Bo jak teraz wobec Ciebie się zachować? Raczej Ty zrób pierwszy krok.Odezwij się do niego.Możliwe,że źle odbierasz jego zachowanie. http://niesmiali.net.pl - radzimy nieśmiałym :)

Gość gość
w sumie to sie nie dziwie ze ci głupio tak teraz do niego podbić,ale moze to wszystko zależy od Ciebie ? ;) warto spr,obować niż potem żałować ze sie nie spróbowało,bo tak to mozecie sie mijać latami i czekać na pierwszy krok.

Gość kamiera
musisz sie przełamać !

Gość gość
Moze tak miało byc z tym rozkladaniem nóg xd

Gość latte cafee
powinnaś z nim pogadać, ot tyle...

Gość gość
Ile Ty masz lat?

Gość Syntiiia
też mi tak intuicja podpowiada,ale jest mi bardzo cieżko spojrzeć mu w oczy,to tak boli.. I nie chce sie też zbłaźnić jeszcze bardziej takim 'kolejnym' pierwszym krokiem... Chodź do końca nie wiem czy ma mnie w d***e . w szkole to patrzy na mnie jak sie nie patrze,lub kontem oka,albo stoi gdzieś blisko mnie z tym ,że z inną grupką ..Chyba gdyby miał mnie w d***e to by nawet nie zwracał uwagi rozgadał kolegą itp ,ale nie wiem tez czy to nie jest takie głupie wmawiania sobie ;\ Było by mi nawet lepiej gdyby powiedział,że ma mnie w d***e,a nie taka grobowa cisza.. ona mnie wykańcza

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Nie rozgadal na prawo I lewo....to dobry znak. Widocznie cos dla niego tez znaczysz I moze faktycznie jest niesmialy I potrzebuje sie napic, zeby sie wyluzowac I osmielic. Mysle ze musisz pierwsza zrobic krok, bo chyba on tego nie zrobi. Powodzenia.

Gość oliśkowa
tacy są faceci on może chcieć ,ale może sie bać Jak sama się nie odezwiesz to sie nie dowiesz +podbijam co napisała kudlata

Gość gość
Gima baza :D

Gość Syntiiia
nie gimbaza tylko 3 klasie technikum. a z tego co mi wiadomo to w gimbazie zraniła go jakaś dziewczyna i to chyba była jego pierwsza miłość

Gość gość
Nieśmiały przed tym wszystkim to rozumiem ,ale teraz? Powinien sam przyjść. Nie rozumiem gościa

Gość gość
gimbaza nie gimbaza ale problem jest i to nie maly

Gość gość
Syntiiia d**ę wypięłaś a ust otworzyć nie umiesz! co za kretynka prawie jak taka z internetu 25 lat a głupia jak kilo gwoździ, zaprosiła na noc do łóżka rozebrałem ją do naga mogłem robić co chcę a ona nawet nie wiedziała jak się nazywam dodam że była po studiach i ma poważne stanowisko...

Gość gość
Nie najezdzajcie juz tak na dziewczyne,bo ona sama jest załamana a d**y też nie wypięła byle komu ani na najebce. a z sytuacji mozna wywnioskować ze koleś nie ma w ciebie w******e ale jest jakis pogubiony ale nieśmiały tak ze albo Ty z nim pójdziesz pierwsza pogadac albo mozesz o nim zapomniec. niestety ale faceci czasami są bardziej skomplikowani niz kobiety.Łatwo nie będzie ale skoro odważyłaś sie na taki krok by sie z nim przespac to raczej znów musisz przejąc pałeczke i iść sie dowiedzieć o co chodzi.powodzenia

Gość klaudiusz
Idz do niegoo!!! Łatwo nie będzie ale skoro odważyłaś sie na taki krok by sie z nim przespać to raczej znów musisz przejąc pałeczke i iść sie dowiedzieć o co chodzi.powodzenia

Gość gość
dałaś d**y !!!