Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musicie dzisiaj zrobić pytanie do osób tyrających w domu

Polecane posty

Gość gość

1. umyć się + włosy, wysuszyć, ułożyć (około godzina :O ) 2. pozmywać naczynia ( szorować , około 30-40minut) 3. poodkurzać ( 30 minut ) 4. umyć podłogę i blaty bo wszędzie jest syf i wszystko się lepi :( 5. uczyć się angielskiego ( im więcej tym lepiej ) 6. poukładać ciuchy (20 minut) 7. obejrzeć zbuntowanego anioła (2 godziny :O) narazie tyle :( chyba do 16 nie wyrobię z tym wszystkim ;(

Gość gość
1. zrobić projekt graficzny i wysłać do drukarni 2. Zrobić obiad (zrobiłam) 3. Napisać 3 prace na weekend (zaczęłam) 4. Pofarbować kudły

Gość gość
Wszystko to robię poza godzinami pracy zawodowej i mam jeszcze czas dla siebie

Gość gość
nie pracuję siedzę w domu i na nic nie mam czasu

Gość gość
dobra, udało mi się pozmywać większą część naczyń :) na pozostałe nie mam miejsca w ociekaczu. do tego ciężko mi było zmywać,ponieważ mam jeden długi paznokieć., nie wiem jak kobiety z tipsami zmywają :O jednak poobgryzane / sciete na krotko sa znacznie lepsze a do listy dopisuje : ściąć i pomalować paznokcie

Gość gość
jest 15:49 udało mi się zrobić 7) co prawda tylko jeden odcinek, ale zawsze cos jednak ugotowałam obiad i znowu muszę zmywać :( natomiast obciełam paznokcie i pomalowałam :)

Gość gość
mój stały porządek dnia: 1. umyć się 2. zjeść śniadanie 3. posprzątać pokój 4. posprzątać kuchnię 5. odebrać córkę z przedszkola 6. zrobić jej obiad 7. po powrocie męża z pracy iść na angielski do Speak Upa 8. zrobić obiad na jutro dla nas i dziecka portem zjeść kolację (z dzieckiem) 9. pobawić się i wykąpać oraz uśpić małą 10. iść spać (może przed snem zdążę zrobić jakiś porządek z paznokciami i z kudłami)

Gość gość
wolałabym strzelić sobie w głowe niż mieć życie takiego tępego garotłuka. Zmywanie garów, seriale i obcinanie pazurów jako kluczowe punkty dnia, to już życie poza marginesem