Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seb0PL

Kupie BIAŁY strój kompielowy 70E 36

Polecane posty

Gość Seb0PL

Witam! Poszukuję CAŁKOWICIE BIAŁY strój kąpielowy... ewentualnie ze srebrnymi dodatkami. Najlepiej jakby miseczki miał usztywniane. Rozmiar góry: 70E Rozmiar dołu: 36 Gdzie coś takiego mogę kupić?

Gość gość
Kupisz taki, ale całkowicie biały? Wiocha.

Gość Seb0PL
Bardzo pomocna odpowiedź... Wręcz można by napisać, że NA TWOIM POZIOMIE. Jeśli więc wiesz gdzie mogę go znaleźć to może najprościej byłoby wkleić link... lub podać choćby nazwę sklepu i modelu, który występuje w tym rozmiarze. PS: Najwyraźniej niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy, ale są takie okazje kiedy wypada być ubranym jedynie na biało.

Gość Seb0PL
Zapomniałem dodać: Cena nie gra roli (choć oczywiście liczy się jakość wykonania).

Gość gość
O tej porze ciężko w ogóle o stroje kąpielowe. Biały znalazłam jeden na stronie Figleaves (strój lepel bow) w rozmiarze 32DD co odpowiada naszemu 70E. I góra na ebayu (dół osobno dokupić można dowolny): www.ebay.co.uk/itm/Brnad-New-Freya-Swimwear-Cha-Cha-Padded-Bikini-Top-White-3292-VARIOUS-SIZES-/200951712216?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=500177645939&hash=item2ec9a7c9d8

Gość gość
Bardzo pomocna odpowiedź... Wręcz można by napisać, że NA TWOIM POZIOMIE. Jeśli więc wiesz gdzie mogę go znaleźć to może najprościej byłoby wkleić link... lub podać choćby nazwę sklepu i modelu, który występuje w tym rozmiarze. PS: Najwyraźniej niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy, ale są takie okazje kiedy wypada być ubranym jedynie na biało. Buahaha twój poziom? Przebrać jakaś dziwę na biało. Wszędzie jest dostępna biała bielizna do np. białej sukienki. Co to za okazja? Chwalenie się półnagą dziwą w barze?

Gość Seb0PL
Nie wiem czy niektórzy tu nie umieją czytać, ale w temacie jest wyraźnie postawione pytanie o STRÓJ KĄPIELOWY... co jak powszechnie wiadomo trochę różni się od bielizny zakładanej pod sukienkę (może jednak nie wszyscy tu piszący to wiedzą). Może więc jeśli ktoś nie wie to by się do edukował zamiast nabijać głupie posty? Dzięki za wskazanie na ebay :) ... jest całkiem OK Niemniej jednak stosując podpowiedź co do konwertowania rozmiarów, znalazłem jeszcze kilka za oceanem w sklepie BikiniMo. Halter-Banded-Bikini-in-3-Colors White-Gauze-Banded-Bikini-Swimsuit ...i jeszcze: Cool-Cocktail-Skirted t.j. Sukienkę, która może być przekształcona w strój kąpielowy. No i teraz się już pozostaje zastanowić nad konkretnym modelem z tych (choć wciąż jestem otwarty na propozycje innych), oraz CZY może DA SIĘ coś takiego KUPIĆ GDZIEŚ BLIŻEJ? Bo szczerze pisząc słabo widzi mi się zamawianie aż z hameryki :P (co nie oznacza, że tak nie zrobię, jeśli nie znajdę czegoś tu - na razie mam jeszcze sporo czasu).