Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbac o zwiazek

Polecane posty

Gość gość

jakies rady. dopiero zaczynamy a ja boje sie zeby sie szybko nie znudzilo, nie bylo niedomowien i szukania wrazen gdzie indziej. na pocztaku jest zawsze pieknie ale co robic zeby tak bylo i potem??

Gość gość
to nie na zyciu uczuciowym powinno byc? :)

Gość gość
pomylilam dzialy :P

Gość gość
A czemu nie tutaj? Chyba mamy też dbają o związek ze swoimi partnerami? Nasze życie nie kończy się na urodzeniu dziecka... My jesteśmy razem 8lat i wydaje mi się że jest coraz lepiej. Dotarliśmy się,wiemy czego nie mówić żeby drugiej stronie nie sprawić przykrośc****odstawa to rozmowa. No i nie warto być wiecznie zrzędzącą kwoką,bo nie w takiej dziewczynie facet się zakochał :)

Gość gość
dziewczyna nie ma dziecka i zaczyna związek - myślę, że mamy mają inny już pogląd na takie sprawy :)

Moja rada po 7 latach małżeństwa to - starać się być sobą, co nie jest równoznaczne z byciem egoistką. Robić wiele dla związku i drugiej osoby, ale nigdy nic, co jest kategorycznie wbrew mnie.

Gość gość
i nie warto po urodzeniu dziecka spicznieć w domu, mieć wyciągnięty oblany odbitym mlekiem dres, tłuste włosy i zarośnięte brwi. szalej i rób co kochasz, nie myśl co powiedzą inni, a z facetem gadaj o wszystkim, nawet o tym o czym zdaje Ci się, że się nie powinno z nimi gadać. może na start tylko oszczędź mu sposobów depilacji wąsika :)

Gość gość
masz na nazwisko Makar? no niech skonam :)

Gość gość
hej, makarona! ja jestem swój!

Mój pseudonim makarona - jeśli tak cię to ciekawi - wziął się stąd, że pierwszy temat, jaki założyłam na kafe i wtedy się zarejestrowałam - był na dziale kulinarnym i dotyczył przepisu na sałatkę z makaronem:)

Gość gość
ooo...to pudło, bywa i tak :) w takim razie pozdrawiam i wszystkiego dobrego, pani makaronowa :)