Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodia

Jak znaleźć faceta będąc nieatrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość gość
masz 2 opcje zaakceptować to albo płakać. No niestety ja np nie jestem tak inteligenty i bystry jak bym chciał. względem kolegów z pracy jestem wolniejszy ..wkurza mnie to no ,ale co mam poradzić ? ..taką mam głowę i tyle

Gość nodia
marne pocieszenie

Gość gość
nodia przecież każdy mnie odrzuci ;/ xx Dlatego musisz sama zagadać bo będąc nieatrakcyjna nie masz raczej co liczyć aż ktoś sam zagada (bo niby czemu?). Jeśli pokażesz swój charakter to będziesz miała szanse u kogoś komu spodoba się charakter.

Gość nodia
ale charakteru nie przedstawię w 2 minuty... a mniej więcej tyle będę miała czasu, zanim facet zwyczajnie ucieknie

Gość gość
czyli będziesz stać i narzekać na życie? albo weźmiesz się w garść albo możesz marudzić i narzekać ale tylko na siebie!

Gość nodia
nie znasz życia. faceci nie chcą być zagadywani przez paszczury

Gość gość
znam życie i jestem facetem więc wiem lepiej. Zresztą między nieatrakcyjną kobietą a paszczurem jest ogromna przepaść. Jak kobieta nie jest atrakcyjna to sama powinna zagadywać. Do atrakcyjnej kobiety mężczyźni sami idą bo pierwsze co się widzi to wygląd zewnętrzny a jak to nie jest ładne to trzeba pokazać swój charakter.

Gość nodia
Skoro miedzy nieatrakcyjna a paszczurem jest przepasc to powinnam sprostowac tytul watku ;) Ja wlasnie naleze do paszczurow wiec rada o zagadywaniu facetow jest bez sensu

Gość gość
to w takim razie pogódź się z tym i nie marudź

Gość nodia
łatwo powiedzieć "pogódź się z dożywotnią samotnością"

Gość gość
to jak nie chcesz się pogodzić to rusz d**ę i nie marudź! Nikt za Ciebie nie będzie kształtował Twojego życia ile ty masz lat 5?

Gość nodia
no i co mi da ruszenie d**y? ile masz lat, 9, ze dajesz takie oklepane rady?

Gość gość
marudzisz jak dziecko jakieś. zagadać nie pogodzić się z czymś nie. Oczekujesz, że przyjdzie przystojny książę i wszystko się samo zrobi. Tak to będziesz tylko narzekać i narzekać. A z taką roszczeniową postawą to będziesz tylko sama.

Gość nodia
no ciekawe czy ty byś zagadywał i się kompromitował wiedząc, że nie masz najmniejszych szans

Gość gość
To jest coś co różni mężczyznę od kobiety. mężczyzna próbuje a kobieta będzie się użalać nad sobą. Do Ciebie należy decyzja: Albo próbować albo pogodzić się z losem ale przestać jęczeć.