Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodia

Jak znaleźć faceta będąc nieatrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość nodia

Czy to w ogóle możliwe?

Gość średnia z wyglądu
Ciężko będzie. Ja jestem średnia i mam z tym problem... Tzn. jakiegokolwiek faceta mogłabym mieć, ale mnie to zupełnie nie urządza.

Gość gość
Nawet jak jesteś piękna to musisz być "niezwykła" :D

Gość nodia
Czyli tak jak myślałam

Gość gość
Bądź miła, sympatyczna i zadbana. Pozdrawiam Gruba beka z facetem i powodzeniem ;)

Gość nodia
Jestem taka i nikt nigdy nie był zainteresowany

Gość średnia z wyglądu
Nie słuchaj ich. Po prostu musisz się spodobać. A ta gruba beka pewnie ma urzekające cyce albo facet jest z nią z braku laku...

Gość gość
Mam male cyce, jestem zadbana i biedna :D A moj facet ma powodzenie, wiec nie moze byc ze mna z braku laku. Pozdrawiam !

Gość średnia z wyglądu
No to pogratulować. Ja już straciłam nadzieję na to, że zainteresuje się mną ktoś, kto mi odpowiada.

Gość nodia
czyli wychodzi na to że będę sama do końca życia

Gość gość
mogłabym Wam dać troszkę urody ale nie;p jestem śliczna i mam ogromne powodzenie oraz tego Jedynego:)

Gość średnia z wyglądu
,,mogłabym Wam dać troszkę urody ale nie;p jestem śliczna i mam ogromne powodzenie oraz tego Jedynegousmiech.gif" miło wiedzieć, k***a mać.

Gość gość
bez nerwów.. najważniejsze to ładna buzia- ja mam jak laleczka, do tego piękne, gęste włosy ciemny blond, niebieskie oczy które potrafią oczarować każdego, zgrabna figura i to COŚ:)

Gość gość
Dziewczyny nie fiYczna uroda sie liczy . Owszem to na poczatku przyciaga ale nie mozna kochac dla ladnej buzi . Mialem kiedys dziewczyne na studiach niska z niemal deformujaca skolioza i kazdy twierdzil ze miala twarz wiedzmy . Ale byla inteligentna . Szczera . I po prostu niesamowita . W lozku robila cuda o jakich mi sie wczesniej nie snilo . I to ona mnie zostawila po dwoch latach . Bardzo chcialem z nia byc na zawsze .

Gość średnia z wyglądu
,,bez nerwów.. najważniejsze to ładna buzia- ja mam jak laleczka, do tego piękne, gęste włosy ciemny blond, niebieskie oczy które potrafią oczarować każdego, zgrabna figura i to COŚ" - dobra, daruj już sobie, dziewczynko, dobre?

Gość gość
ja też piękna nie jestem:) a mam chłopaka bardzo przystojnego i inteligentnego :) dzięki niemu nabrałam pewności siebie i teraz wielu mężczyzn mnie podrywa a kiedyś jak poszłam na impreze to cała przebawiłam się sama albo z koleżankami i chowałam się w koncie. teraz jestem jedną z tych które chcą mieć :) musisz nabrać pewności siebie :) to bardzo pomaga :)

Gość nodia
chyba jednak nie taka piękna, skoro probuje sie dowartościować w ten sposób

Gość średnia z wyglądu
,,chyba jednak nie taka piękna, skoro probuje sie dowartościować w ten sposób" stylem pisania zalatuje rozkapryszoną gimbusiarą. A co do tej pewności siebie to ciężko będzie. Fakt, że coś w tym może jest, bo ja gdziekolwiek jestem, to często unikam patrzenia w oczy, jestem zahukana, niepewna siebie...

Gość prawictwo pospolite128
zależy jaki jest twój stopien brzydoty..

Gość adxdx
Sama przejmij inicjatywę. Podejrzewam że twoje szukanie faceta polega na tym, że czekasz aż sami będą cię podrywać. Najprawdopodobniej też oczekujesz przystojniaka. Faceta który ma kilka kg nadwagi czy niezbyt urodziwą mordę nawet nie bierzesz pod uwagę. Jeśli sama się określasz jako brzydką może zainteresuj się brzydkimi, nie oczekuj księcia w w złotym mercedesie o wyglądzie modela. Na takich forach widzi się też tematy typu "jestem ładna, czemu mnie nikt nie chce" i "przystojniacy z brzydką/przeciętną dziewczyną". Wnioski same się nasuwają, jak już siedzicie dziewczyny na takich forach jak kafe to wyciągajcie wnioski.

Gość nodia
też jestem niepewna siebie ale nie chce mi się wierzyć ze wysoka samoocena sprawi, że totalny pasztet wyda się atrakcyjny prawictwo - ten stopień jest wysoki

Gość gość
opisz się

Gość nodia
adxdx - czy masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? mnie nie chce ŻADEN, nawet o dwie głowy niższy śmierdzący dworcowy żul...

Gość gość
opisz się nodia

Gość nodia
po co?

Gość gość
byśmy mieli jakiś obraz Ciebie

Gość nodia
to wyobraź sobie dziewczynę która nie ma żadnej zalety w wyglądzie - to właśnie ja

Gość adxdx
nodia Skoro tak piszesz to znaczy, że zagadałaś do żula i poprosiłaś o spotkanie/wspólne wyjście na miasto. Z własnego doświadczenia wiem, że kobiety które mówią "żaden, nawet najgorszy facet mnie nie chce" tak naprawdę nigdy nie szukały związku z kimś kto nie jest postrzegany wśród jej koleżanek za "fajnego".

Gość gość
grubych to nawet brzydcy nie chcą 😭