Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodia

Jak znaleźć faceta będąc nieatrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość gość
W sumie może to dobrze, że nie będę miała takiego prymitywnego faceta, którego obchodzi tylko ładne ciało. Może lepiej być samotna...

Gość gość
Taaaa, też tak myślałam 2 lata temu jak jeszcze nie byłam sama, a teraz od dwóch lata taka posucha że jak idę ze znajomymi do klubu to nawet koleżankom chłopów odstraszam, ch*jnia straszna... Naprawdę wolałabym mieć brzydszą twarz a być szczupła :( Na necie nie mogę poznać nikogo ciekawego (mimo że nie celuję w przystojniaków), a na żywo to do mnie ktoś zagadał rok temu, a później pół roku temu jak mnie chciał taksówkarz przer****ć na szybkości, fantastycznie, mówię wam :( Aaaaa, sory, jeszcze raz w klubie jak stałam w kolejce do kibla to jakiś zagadał, zaczął mówić, i coś czy planuję długo siedzieć, a ja że no nie wiem, że ze znajomą wracam, a on że mu chodzi o to czy planuję w kiblu robić to drugie, miło nie? A później mi zrobił cały wykład o tym jak to on np w pracy nie może kupy robić, bo nie mają kabin tylko takie ścianki drewniane przez które wszystko słychać. Ubawiłam się jak k***a nigdy :o I w całej tej k***a desperacji i posusze pewnie nawet dałabym mu swój numer, mimo tego że mi o kupie pieprzył, ale ani o numer nie zapytał, ani później na mnie nie patrzył :o

Gość nodia
No to schudnij? Ja chcialabym miec taki problem :( Jestem naprawde szczupla ale mam tak fatalna twarz, ze mnie faceci nie zagaduja nawet o kupe :o :D

Gość gość
No widzisz, ale jednak ktokolwiek cię zagadał- a do mnie żaden facet nigdy, przenigdy nie zagadał w ciągu całego mojego życia! A ty narzekasz na to, że rok czy pół roku nikt cie nie zagadał?

Gość gość
gosc o kupie usmialem sie z twojej opowiesci:D ze tez sa tacy ludzie co o gownie zagaduja z dziewczyna:D co do tematu, jest takie powiedzenie "kazda potwora znajdzie swojego amatora" tak wiec dziewczyny nie poddawajcie sie, badzcie soba, szukajcie chlopakow w necie bo tu latwiej (sam znalazlem dziewczyne, jestesmy razem 1,5 roku), ja tez nie bylem ladny ale przy mojej obecnej troche rozkwitlem i wyladnialem. i nie oceniajcie chlopakow po wygladzie, a same troche zadbajcie o swoj wyglad i nie chodzi mi tu o tapete tylko byscie byly naturalne, mile i usmiechniete

Gość nodia
gość - wreszcie ktoś mnie rozumie, ja mam tak samo, nikt w życiu nie zagadał :o

Gość gość
nodia, jeszcze trochę i założymy sabat czarownic ;p

Gość gość
Tak? ciekawe gdzie w internecie poznałeś, poza tym poznać w internecie może i można, ale prędzej czy później dojdzie do spotkania, a wtedy zawsze s********ją.

Gość nodia
no dokładnie :o

Gość gość
Schudnąć naprawdę nie jest łatwo, a ja jeszcze w zamkniętym kole siedzię, jak mam stresy i nerwy czy stany depresyjne to się obżeram, potrafię iść do sklepu i wydać 50 zł na żarcie, mimo że lodówka pełna, a mam depresję i stresy bo jestem samotna, i się koło zamyka, nie umiem z tego wyjść :( I uwierz mi łatwiej się ładnie pomalować, zresztą ja np. umiem bardzo ładnie i kogoś i siebie, koleżanki do mnie przychodzą żeby je malnąć przed randką czy imprezą czy randką, czy doradzić fryzurę, kolor pazurów. Zagadywali i co z tego? Jedna wielka ch*jnia :( Znowu jak się umówiłam kilka razy z neta to się okazało że jeden, drugi, trzeci, i tak do szóstego, chcieli tylko seksu, układu... Albo pewniejsze że chcieli spróbować jak to jest być z wielorybem w łóżku, jak mi to tu na kafe powiedzieli, i w sumie możliwe :( Mimo tego że się nie ubieram wyzywająco, bo jak się z takimi zwałami tłuszczu ubrać wyzywająco, wygląda to strasznie żenująco, nie zachowuję się wyzywająco i nie mówię o seksie :o A najgorsze dla mnie że nieraz widzę laski grubsze niż ja, ubrane tragicznie do swojej figury, a za rękę z facetem który jest w nie wpatrzony i zakochany :( I im zazdroszczę cholernie (ale nie na zasadzie zawiści i złorzeczenia, tylko po prostu sama bym tak chciała, nie wiem co oprócz tłuszczu facetów ode mnie odstrasza).

Gość gość
ja j***e, idź stąd bo to nie jest wątek dla ciebie. tu się wypowiadają pasztety których nawet w******ć nikt nie chce, a ty masz takie idiotyczne problemy. nie wpierdalaj tyle depresyjna idiotko to bedziesz laska i bedziesz szczesliwa, ze zagaduja do ciebie faceci na inne tematy niz g***o. my pasztety nie mamy nic

Ja jestem atrakcyjna a takiego pecha w milosci mam, ze czasem mi sie wydaje, ze to jakaś klątwa. A jak patrze na okolo, to przecietne kobietki sa w szczesliwych zwiazkach.

Jak znaleźć? Stać się atrakcyjna. Dac sobie czas, wyznaczyć plan, trzymać się go i stać się atrakcyjna i fizycznie i psychicznie.

Gość nodia
Popieram tego agresywnego gościa ;) No wybacz, ale ty masz powodzenie mimo swojej wagi. Naprawde brzydkiej twarzy nie pomalujesz tak zeby wygladala dobrze, zreszta nikt tu tez nie mowil ze mam zgrabna figure, a wrecz przeciwnie, jestem szczupla i wygladam beznadziejnie. Jakbys sie wziela za siebie to bys schudla i byłabyś laska. Mi nic nie pomoże. Nawet menel dworcowy nie zagada. Fajnafajna - przeciętne kobietki a odrażająco brzydkie babony to jest różnica ;)

Gość nodia
rokokowa panna - nie stać mnie na operacje więc nie będę atrakcyjna, przynajmniej nie w ciagu najblizszych 10 lat

Gość gość1111
To ja dla odmiany wrzucę sobie nick gość1111, bo nowi goście dochodzą do wątku :P

Gość ja też jestem atrakcyjna
Piękne włosy, ładna twarz, ładna figura... A pecha mam strasznego, nie mogę znależć sobie fajnego faceta :(

Gość gość1111
Kolejna, która szuka dziury w całym... za dobrze ci kobieto z tą atrakcyjnością? To tak, jakby bogacz narzekał, że ma za dużo kasy i nie ma co z tym zrobić... rzeczywiście ważki problem

Gość gość1111
wy atrakcyjne to możecie mieć problem najwyżej z wygórowanymi wymaganiami itp, w facetach możecie przebierać jak w rękawiczkach- a brzydkie NIE MAJĄ JAKIEJKOLWIEK MOŻLIWOŚCI, czy to ogarniacie? Bo wydaje mi się, że nie... :)

Gość gość
Ejj sorry, ale to nie jest żadne k***a powodzenie, Ci z neta myśleli że tak brzydka i zdesperowana im da d**y od razu i pozwoli za materac robić, bo chciało im się r****ć, a wtedy to potwór nie potwór byle miał otwór, a nie że powodzenie bo się "podobam" komuś :o

Gość gość
A co do malowania to mówię Ci, da się, jak się odpowiednio wykonturuje, odpowiednie kolory podkładu (nie jeden, kilka), nawet kształt nosa można konturowaniem zmieniać, policzków, wszystko można oprócz zębów zmienić makijażem!

Gość gość1111
Jasne jasne, brak powodzenia to jest wtedy, gdy nawet byle menel nie pomyśli o kobiecie że mogłaby mu posłużyć za materac, jak ty to określiłaś.

Nie narzekam na moją atrakcyjnosc, wolalabym do konca zycia byc sama niz stracic chocby 1% urody. Atrakcyjnosc ulatwia poznawanie facetow, choc nie wszystkich, bo z tego co zauwazylam, to wielu mezczyzn boi sie pieknych kobiet. W dodatku teraz funkcjonuje pelno stereotypow, ze jak kobieta jest piekna, to musi byc glupia i na pewno leci tylko na kase.

Gość gość1111
Przepraszam cię najmocniej, ale co to ma, kuźwa, wspólnego z tematem? Jeśli nie zauważylaś jeszcze, jest to temat o NIEATRAKCYJNYCH kobietach, więc twój szczebiot nam niewiele pomoże :classic_cool:

Gość nodia
No fajnie, ale nie wypowiadasz sie na temat. A co do makijazu, to nawet jakby sie udalo zrobic cos z tego s****wa (chociaz w moim przypadku to byloby trudne) to wystarczy deszcz albo basen i co wtedy? :D pod spodem brzydal

Ale nie trzeba zaraz iść pod nóż! Nie wiem jak wygladasz. Nie wiem jaki masz charakter. Ale wiem, ze jak nie zmienisz nastawienia do siebie i nie popracujesz nad sobą - nie będziesz mieć faceta, bo juz to założyłas (i teraz szukasz pretekstu).

Gość nodia
Mowilas ze mam sie stac atrakcyjna, prawda? Wiec trzeba isc pod noz. No bo pewnosc siebie i usmiech na twarzy nie wystarcza, zeby przyciagnac mimo mojego odrazajacego wygladu

Gość gość1111
A może to ty założyłaś, że nodia sobie "coś założyła"? Skąd wiesz, jakie próby podejmowała, ile rozczarowań ją czekało? Chyba znikąd takie przekonanie o sobie się nie wzięło?

Odpowiadałam na powyższe posty. A Autorka powinna zrobić, tak jak już wcześniej Jej radzono, walnąc sobie jakis fajny make up, zmienic fryzurke, kupic jakies ubrania, w ktorych jej figura bedzie prezentowala sie ladnie i isc gdzies, gdzie sa faceci :). Można tez skorzystac z porad stylistki, wtedy ta zmiana image'u bedzie bezpieczniejsza.