Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodia

Jak znaleźć faceta będąc nieatrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość gość
bredzisz, jak wyglądasz?

Gość prawictwo pospolite128
Radwańska , Grycanka ,

Gość nodia
dobra adxdx, daj sobie spokój, nie będę sama zarywać do facetów, bo przecież największą ujmą na ich honorze jest fakt, że zarywała do nich taka paszteciara nie jestem gruba, ale mam beznadziejna sylwetke. brak cycków (nie są małe tylko ich NIE MA), słaba talia, grube nogi, zbyt wysoki wzrost, duże stopy, brzydka morda

Gość gość
Bie ty jedyna borykasz się z takim problemem, jakie to dziwne, że w necie tak wiele jednostek "mojego gatunku", a wśród znajomych same piękności :(

Gość gość
ile masz wzrostu???

Gość nodia
no tak to już jest, brzydule mają pod górkę pod każdym względem

Gość gość
Gdybym miała wśród znajomych jakieś autentyczne brzydule, to czułabym się raźniej :(

Gość gość
ile mierzysz nodia?

Gość gość
Brzydka morde mozna makijazem zakryc, odpowiednio dobrany i będzie dużo lepiej, talię "zrobić" ubraniem, do cyckow odpowiedni stanik push up w rozmiarze dobranym przez brafitterke a nie ekspedientke z Donny dla ktorej 75B to jedyny rozmiar dla wszystkich, i będzie Ja mam ponoć ryja wyjściowego nawet bardzo, śliczne włosy, cycki ok bo są ale nie za wielkie, normalne, nogi, dupa i brzuch grube, bo jestem gruba i to duuuużo gorzej w podsumowaniu niż szczupła ale z twarzą brzydką, bo twarz można poprawić co rano przed lustrem

Gość adxdx
"...nie będę sama zarywać do facetów..." i mamy powód nieszczęścia autorki tematu.

Gość gość
jest tu taka 188cm i ona to dopiero wysoka jest... ja mam 175 cm i mam ogromne powodzenie, a stopy normalne nr buta 38-39

Gość nodia
do 75B to ja bym wsadziła dwa cycki i jeszcze raz tyle :o a ty adxdx już się nie wypowiadaj lepiej

Gość gość
a ja nigdy nie byłam pięknością, wyrośnięta, buzia mniej niż przeciętna i do tego pulchna, ale nigdy nie pokazywałam, że mam kompleksy, nie dałam sobie w kasze dmuchać, jako nastolatka rządziłam w grupie. Od 13 roku życia zawsze miałam jakiegoś adoratora :) a moja piękna i zgrabna przyjaciółka zawsze była sama. To nie uroda, to jakaś wewnętrzna aura, poczucie własnej wartośc**przyciąga do nas płeć przeciwną.

Gość gość
adxdx- 1. jak facet jest zainteresowany, to sam się zakręci wokół kobiety, ktora mu się podoba, więc po co się wciskać na siłę 2. Faceci na brzydkie kobiety reagują niemal alergicznie, jakby to wielki dyshonor dla niego był, że w ogóle taka brzydula śmiała do niego zarywać... jednym słowem podrywająca kobieta- i to podrywająca brzydula to PORAŻKA :/

Gość nodia
@up - 100% racji

Gość średnia z wyglądu
,,adxdx- 1. jak facet jest zainteresowany, to sam się zakręci wokół kobiety, ktora mu się podoba, więc po co się wciskać na siłę 2. Faceci na brzydkie kobiety reagują niemal alergicznie, jakby to wielki dyshonor dla niego był, że w ogóle taka brzydula śmiała do niego zarywać... jednym słowem podrywająca kobieta- i to podrywająca brzydula to PORAŻKA :/" - sama prawda.

Gość gość
nie polecam podrywania facetów, ja szpetna mocno nie byłam jakaś super laska też nie, ale szczupła z dośc pospolita mordą bez tapety poszłam do baru i próbowałam wyrwać faceta hahahahahah to była porażka moje poczucie własnej wartości spadło do zera....teraz jest jakies minus 100, nie polecam, sałba psychika i podrywanie facetów w barze równa sie porażka...teraz to juz mam 40 lat jestem sama i już nie chcę tego zmieniać, szpetni muszą być sami

Gość gość
Bo zaiast 75B to powinnas miec pewnie 60D albo 60C, zupelnie inny wyglad cyckow w staniku, nawet jak sa minimalne deskowate to wyglądają ładnie, wzięłam taką baaaaardzo płaską koleżankę do dobrego salonu ze stanikami i sama nie chciala wierzyc jak ladnie jej male cycki moga wygladac, DA SIE! I co prawda to prawda, jak faceta podrywa ktos brzydki to on wtedy sie zachowuje tak jakby go ktos obrazal... Probowalam z moja wielka dupa zagadywac kilku, no ja p*****le, wyraz na twarzy jakby mieli rzygac za chwile, panika, i zastanawianie sie jak s*******ic, i takie ewidentne "musze isc, kumpel mnie wola" :o

Gość gość
Ech :(

Gość gość
Uwierz mi że z niewyjściowym ryjem i tak prędzej znajdziesz kogoś niż taka z wyjściowym a GRUBA, znam z autopsji :o

Gość adxdx
Mogę równie dobrze powiedzieć, że jak facet się podoba kobiecie to ona da jakiś "znak" i w zasadzie nie ma po co podrywać dziewczyn, po co się narażać i zagadywać do jakiejś jak jest mała szansa na to że ona akurat jest zainteresowana mną, a nuż się jeszcze obrazi, że ktoś taki jak ja do niej podchodzi. To ma taki sam sens jak to co napisała/napisał gość z 2013-12-05 19:43:02.

Gość nodia
figure tez mam niewyjsciowa

Gość gość
gruba może schudnąć a brzydka z buzi nic nie zrobi...

Gość gość
Po pierwsze schudnąć 25 kg nie jest łatwo, dużo łatwiej jest ryja zakryć dobrym makijażem :)

Gość gość
Bzdura, puszyste kobiety też mogą być atrakcyjne, znam wiele z nadwagą, a niektóre to naprawdę grube, a z niesamowitym seksapilem i powodzeniem u facetów większym od niejednej przeciętnej, ale szpetnej na gębie i figurze-jak np. ja :(

Gość gość
przeciętnej pod względem wagi rzecz jasna. Poza tym szpetnych rysów twarzy nawet najgrubsza tapeta nie zamaskuje. Rysy twarzy są jakie są i tyle....

Gość gość
ale ileś zawsze się schudnie, lepsza grubsza z ładną buzią niż szczupła z brzydką twarzą. Co z tego że zamaluje? rysy pozostaną te same a makijaż trzeba będzie zmyć w końcu

Gość gość
Zwłaszcza, że jest dużo fanów krągłych kształtów u kobiet, więc grubość nie decyduje o niczym... :(

Gość nodia
no właśnie, więc jednym słowem mam przej****e