Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy po ciąży zna ktoś dobry sposób na pozbycie się

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam problem z dużą ilością roztępów na moim ciele. W ciąży przytyłam 27 kilogramów.na moich udach,pośladkach,łydkach są rozstępy.stosowałam różne kremy ale niestety efekt żaden:( rozmiar moich piersi w ciązy to d natomiast teraz-b wokół bordawek mam mnóstwo rozstępów które są bardzo widoczne,okropne:( Piszę ponieważnie wiem co zrobić,nie wiem czy nie będę musiała poddać się operacji.Może jest jakaś dziewczyna która ma podobny probem. Pozdrawiam

Gość gość
nie, to są takie pamiątki, ale nie martw się - będzie do pokazywania dziecku zamiast zdjęć gdy bylaś w ciąży

można podjąć walkę z nimi, walka przynosi efekty, więcej informacji znajdziesz w tym poradniku fileskeep.com/edDmrTg9

Gość gość
niestety, rozstępów nie da się usunąć.

Gość gość
Jeśli nie usunąc to przynajmniej-zminimalizować..dzięki za odp

Gość gość
Ja tez w dwoch ciazach duzo przytylam niestety rozstepy zostaly tylko zbladły ale sa widoczne. Jak bylam w ciazy tez sie smarowalam ale moja lekarka powiedziala mi ze nic mi to nie da bo moja skora nie jest podatna na rozciaganie sie.

Gość taka ja jaka ja
ja przytylam 20 kg i nie mam ani jednego rozstepu. Na dodatek nie smarowalam sie niczym.

Gość gość
to nie jest temat o tym, która ma rozstępy a która nie. Autorko, pozostaje ci stosować kremy na rozstępy, które mogą je trochę rozjaśnić. Dobre by były też zabiegi w salonie kosmetycznym ale obawiam się, że u ciebie to odpada bo rozstępy masz wokół brodawek, czyli w trudnym i delikatnym miejscu. Możesz spróbować na inne partie ciała.

Gość Felicja 11
Całkowicie pozbyć się rozstępów, szczególnie tych białych będzie ci bardzo trudno. Faktycznie czasem tylko operacja ratuje, ale po takim zabiegu też pozostają blizny. To nie wiem czy jednak nie lepiej zdecydować się na krem. Ja sama walczę z rozstępami i biorę aplikuję na uda i brzuch dokładnie ten www.skracaj.com/18ee.html i na razie tylko lekko te paski mi się rozjaśniły. Ale czekam na dalsze efekty. Pozytywne oczywiście. dni efekty będą lepsze.