Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolokaina

pierwsze spotkanie z nieznajomym co założyć

Polecane posty

Gość kolokaina

Hejka wszystkim, chciałabym uzyskać rady, sugestie dotyczące tego jak powinnam wyglądać na pierwszym spotkaniu z chłopakiem którego znam 4 lata a nigdy się nie spotkaliśmy....Nie, nie jest pedofilem, ani 60 latkiem to chłopak w moim wieku wiem to ponieważ znam jego kuzyna. Mieszkamy od siebie kilkaset km. I w ten weekend w końcu się spotkamy. Nie mam pojęcia czy ubrać się bardziej elegancko czy na luzie, nie chce czuć się sztucznie, ale z drugiej strony nie wypada iść w dresie...ehh dajcie jakies rady dzięks

Gość gość
Ja bym założyła dżinsy i jakąś ładną bluzkę (w sensie bardziej elegancką, a nie zwykły t-shirt).

Gość Seb0PL
Ubierz czerwoną bieliznę... ale też bez zbytniego wydziwiania (halki, pasy do pończoch, sznurowane gorsety odpadają)... tak by nie pomyślał, że się zbytnio dla niego stroisz. Wystarczy normalny karmazynowy komplecik (figi i biustonosz) z delikatnym koronkowym wykończeniem. Raczej nie polecałbym też stringów (t.j. takich tylko z paseczkiem z tyłu) - wbrew pozorom kobiece pośladki wyglądają w nich zdecydowanie mniej atrakcyjnie. Najlepsze są niskie figi, tonga lub szorty. Na wierzch sukienka i gotowe.

Gość Monica 212
Załóż jeansy rurki jakaś boxerke biała do ciemnych spodni buty na niskim obcasie na ręce jakiś sweter lekka kurtkę krótka. Fryzurę makijaż torebka gumy do żucia. Perfumy ;) powodzenia

Gość gość
idź tylko w samym płąszczu i nic pod spodem :P